FOB storys פרק 1 =]

mafins

New member
FOB storys פרק 1 =]

פטריק: עזוב אותי כבר פיט! פיט: מה הקטע שלך? אתה כזה תינוק! אנדי: מה הקטע שלו?! מה הקטע שלך? למה עשית את זה? פיט: עכשיו גם אתה נטפל אליי? למה כולכם מתיחסים אליי כ"כ מוזר היום? פטריק: מה אתה עושה את עצמך תמים? אנדי: כן הא.. כיאילו שאתה לא יודע מה עשית.. אל תתקרב אלינו אפילו עוד יחשבו שאנחנו נגרר אחרייך פיט: אני באמת לא יודע מה עשיתי פטריק: כן בטח... אנדי, אתה בא איתי חזרה הביתה? *פטריק ואנדי הלכו* פיט: מה קרה להם...? ג'ו: אתה באמת לא יודע או ש... אתה עושה את עצמך? פיט: אני לא יודע באמת שלא! ג'ו בבקשה תספר לי למה הם מתכוונים? ג'ו: בסדר אבל... אל תוציא מילה *ג'ו מתקרב לפיט ולוחש* ג'ו: ג'ון... הוא... פיט: כן אני יודע... ג'ו: ג'ון לא מת סתם פיט: מה? ג'ו: הוא נרצח פיט: אני לא מאמין! מי רצח אותו? ג'ו: ........... פיט: לא! ג'ו: .................. פיט: אתם לא חושבים שאני עשיתי את זה! ג'ו: לא אנחנו... המשטרה פיט: ואנדי ופטריק מאמינים? ג'ו: כן פיט: ולמה אתה מאמין לי? ג'ו: יש לי סיבות משלי פיט: תודה ג'ו... אתה חבר אמיתי ג'ו:השיט! *ג'ו הבחין במשטרה נכנסת ומשך את פיט לחנות מסויימת* ג'ו: פיט! אני בשירותים בנתיים תקנה 2 גלידות.. בסדר? *ג'ו רץ* פיט: אבל ג'ו... באיזה טע..... שוטר: פיט? פיט: כן? שוטר: בוא איתי עכשיו! *השוטר ופיט הלכו לכיוון מכונית המשטרה* *ג'ו יצא מהשירותים וחיכה שהם יילכו*

Black Parade

New member
../images/Emo168.gif

זה נחמד, רק אם זה סיפור, תכתבי אותו בצורת סיפור, ולא בצורת תסריט.

shani192

New member
הרעיון יפה

אבל אני חושבת שכדי שתעשי את זה בתור סיפור ולא כמו תסריט כי זה די מציק ככה.. חוץ מזה שאם תעשי את זה בתור סיפור זה רק יוסיף ויהיה יותר יפה

Im A Panic Girl

New member
אהבתיD:

רק פעם הבאה תכתבי כפרקP: בכל מקרה ממש יפה

למעלה