FMX בעממי

סיני 1

New member
שחפת, בינתיים אתה זה שתקוע מתחת

לאבן כמו ברל'ה, ומשמיע משם קולות של שטיח, אז תעבור לארצה, ותוציא שלט ''אני בהמתנה''. וגם אם הכרוב יבוא למסלול האהוב עליך, לדעתי הוא ילעס לך את הלחמניות המצומקות שלך עם כיסוי בעיניים. אולי הדבר היחידי שתוכל לגבור עליו זה בהכנת קציצות גפילטפיש.......

אהוד א1

New member
מבלבל אותך כרגיל עם עובדות:

ברל'ה לא מסתתר מתחת לאבנים.בדיוק להפך - הוא מטפס על ענפי צמחים כדי להתרחק מהאדמה החמה.בחורף הוא קובר עצמו מתחת לאדמה,משהו שאולי כדאי שגם אתה תעשה,לא? כשהכרוב יגיע למסלול שבחרתי הוא סביר להניח "ילעס לי את הלחמניות" אבל אני אהנה מזה.מבחינתי זהו מפגש חברי שמלווה ברכיבה.משהו שאתה כבר מזמן שכחת מהו. לגבי הכנת הקציצות: גם אם אני אנצח בהכנת קציצות אני לא אכתיר את עצמי ב"מוטו" כאלוף הארץ בהכנתן,בניגוד עליך שמכתיר את עצמך בתארים שאתה ממש לא ראוי להם או שזכית בהם. רשמתי לפני את 200 הזוזים שלך,במחשבה שניה כרובי או אני נשמח לדרוש אותם.(יועברו למחלקת כימוטרפיה בביה"ח שניידר).

marek3

New member
../images/Emo6.gif

45degrees

New member
אתם יכולים לפתור את זה כמו גברים

5 הקפות באשדוד - מסלול נייטרלי.

סיני 1

New member
בשבילך אני האלוף, בה' הידיעה, ואם..

מישהו טוען אחרת, או טוען לכתר, הוא מוזמן להתחרות,אז במקום לנענע פה את הלחמניות המצומקות שלך, תוך כדי שיעור על חי וצומח, למרות שהקשר היחידי שלך? זה לדומם, ולג'עג'ע בקולות של שטיח מי אלוף ?ומי לא,וראוי שמתי שאתה מצהיר זאת ?תכרע ברך לפני, כי אני האלוף שלך אם תרצה או לא.ומי שחושב אחרת? מוזמן לנסות את מזלו. ואין צורך לתרום את ה200 ש'ח לשניידר, גם אצלי אתה יכול לקבל את הטיפולים בשחפת בחינם,אפילו טיפולים עד הבית, הרי אנחנו שכנים, ואני יופי של שכן,אז אם יגרד לך, סליחה ,ישרוף לך, אני תמיד מוכן לבוא אליך לטיפול אישי, אין כמו שכן טוב. ועכשיו שסיימתי, אתה יכול לעמוד חזרה,כריעה ממושכת תזיק לך לברכיים.

סיני 1

New member
פויה שחפת,לא יפה להתנסח ככה ל../images/Emo47.gif

יכול להיות שנצטרך להעניש אותך......................

אהוד א1

New member
אתה יודע היכן למצוא אותי.

אני עדיין מחכה מאז הפעם האחרונה שאיימת "לאנוס אותי".כמו שאמרתי: איש קטן.

סיני 1

New member
כן....פשוט להרים אבן, ובטוח אתה שם

לאנוס אותך? אפילו רוסי שיכור לא היה מעלה על דעתו לאנוס יצור כמוך, ותפסיק עם הפנטזיות המגעילות האלו,דוחה.

Moo Moo

New member
../images/Emo45.gif, הבולמים כבר מפורקים...

ויעברו החלפת מחזירי שמן ושמן לקשיחות חזקה יותר, רפידות ברקס הוחלפו כנ"ל שמנים ופילטר אוויר, הקרבורטור הוגדל וביום חמישי אני ילך לחפש גג"ש קידמי קטנצ'יק 12 במקום 15 לפי התכנון, ולתקתק הילוך כל שנייה כדי להגיע למהירות האצה סבירה. בכל מיקרה אני מכין את המוג'יבה כניראה לקטגורית אופנועים 50CC שתתחיל אולי כבר במרוץ הבא של ליגת הקטנועים, בכל מיקרה אם אני יראה שאני מצליח לרכב במסלול במהירות סבירה ואין בעיה אז נירשם למה לא

למעלה