FMX בעממי

חייםFMX

New member
FMX בעממי

שאלות לגבי המירוץ אני שוקל להשתתף במקצה העממי בשביל החוויה באם אני צריך לבצע שינויים בFMX מה לגבי הפנסים והמגרפה

45degrees

New member
רצוי שתוריד אותם וגם את המראות

והמאותתים לפני המירוץ. לא רק שאתה מגן עליהם אלא אף חוסך קצת משקל

כRובי

New member
את המגרפה, המראות והמאותתים תסיר

ממליץ גם את רגליות המורכב. אם אתה לא מסתדר עם הסרת הפנסים ולוח השעונים (מומלץ במיוחד), תסיר את לוח השעונים וכסה במסקינטייפ (לא שקוף) את הפנס הקדמי והאחורי. כל הכבוד !

שחרלרט

New member
ואם אתה לא מסתדר שלח מסר

ונעזור לך.יש אולי אפשרות לבצע כמו בKTMים שלנו פירוק מהיר של כל המיכלולים הנ"ל. כך שתוכל לפני כל מירוץ ואימון להסיר אותם.

t P R

New member
ככתוב בתקנון

הכל יורד. היחיד שיכול להישאר הוא הפנס הקדמי, אבל אז יודבק עם מסקינטייפ עבה, למניעת התפזרות זכוכיות במקרה של שבירה.

asparagos

New member
../images/Emo207.gif חיים אם אתה כבר פה

עם איזה יחסי העברה אתה רוכב?

חייםFMX

New member
יחסי העברה

האמת אין לי מושג מתכוון להגיע לחנות של שחר על מנת להכנס לענין יותר כולל ההורדה של הציוד המיותר והמסוכן למירוץ

asparagos

New member
סבבה, בהזדמנות תבדוק

רוב הנסיעות שלי הן ארוכות, ובהחלפת שרשרת וגלגל"ש הקרובים אני רוצה להחליף למשהו כמו בFMX. ובנוסף למה שאמרו לך אתה צריך מיכל איסוף עודפי דלק (פחית רדבול ריקה תעשה את העבודה).

Moo Moo

New member
מה הSM הכי חלש שיכול להשתתף?

........ (או שמנוע מכסחת דשא משופר וג'אנטים כביש תופסים)

כRובי

New member
יקירי ../images/Emo13.gif

בפורום זה (ובכלל בתחום הסופרמוטו), "ירידות" שכאלו בין המשתתפים הן תמיד רצויות, מתבקשות ואפילו הכרחיות.... אבל מצד רוכבים אחרים... לא מתרנגולי פאקה פאקה! אתה על הסופר דיוק 125, אני על ה-CH, ל-5 הקפות.

אהוד א1

New member
יש לך את הצילצולארי שלי.

מתי שאתה רוצה.עדיף בשישי אחה"צ.עדיפות למטלון הבנויה.לדעתי בחוקים רשום "תוך שבועיים מרגע ההכרזה".

כRובי

New member
פחחחחח... למסלול שאתה תיצור כראות

עינייך? הום רייסינג - מסלול קיים בעל תוואי מוחלט מראש.

סיני 1

New member
זה מה שנקרא קרב תרנגולים פפפפפפפפ

אשכנזי עם שחפת קורא (תרתי משמעת) תיגר על אשכנזי משקפופר וילד כאפות, את זה אסור להחמיץ,200 ש'ח ממני למנצח אישית. ונראה אתכם הולכים על זה, בלי תירוצים של יש לי כרגע שפעת עופות, או יש לי הבטטה המשוגעת,סליחה, הפרה המשוגעת. תנו תאריך?

למעלה