fmc ils pmdg

jambo7

New member
fmc ils pmdg

שלום אני על FSX PMDG 747-400 אני לא יודע לכוון את ה ILS הCRS ז"א כשאני בא לנחות על RWY 12 בבן גוריון אני צריך לכוון את התדר ל 118\110.3 ואני לא מצליח. גם שאני טס ללא הFMC אני לא מצליח לכוון את התדרים הרדיו מגיב רק ל ADF תודה

XrayCharlie

New member
איפה אתה מנסה להכניס את זה?

אתה צריך להכניס את הנתון 110.30/119 לתוך שורת ה- ILS-MLS ב- NAV RADIO. אל תנסה להכניס 118 כי אני לא חושב שהכיוון "החדש" תופס בבסיס הנתונים של הסימולטור או התוספות השונות. אגב, אם אתה בוחר גישה ב- ARRIVALS אתה צריך לקבל את הנתון הנ"ל באופן אוטומטי (בתאוריה לפחות).

jambo7

New member
דרך ה FMC

אני חדש בPMDG אבל אני מנסה לכניס את הנתון 110.30/119 ב FMC/CDU אני משתמש בכפתור NAV/ RAD ותחת NAV1 או NAV2 אני מנסה להכנים את התדר ומקבל INVALID אני גם רוצה לדעת מה קורה כאשר אני טס ללא FMC ורוצה לכוון את התדרים .אך אני עושה זאת

NAV/ILS

ישנו תחום תדרים המשמש ל-VOR/DME, וישנו תחום המיועד ל-ILS. אתה למעשה מנסה להכניס ל-NAV1/2 תדר של ILS, בעוד שהוא בכלל מיועד ל-VOR/DME. מצד שמאל למטה של אותו דף ב-CDU, ישנה עמודת ILS-MLS. תחתיה כתובה המילה PARK במידה ואין תדר פעיל, ובמידה ויש - הוא יוצג שם. כאמור, הוא יוכנס אוטומטית לפעולה לפי ההליכים שנבחרו בדף SID/STAR, אך תוכל להכניס גם ידנית. בהצלחה.

XrayCharlie

New member
מה זה NAV1 או NAV2 ???

בעמוד ה- NAV RADIO יש VOR L (שורה ראשונה משמאל - להלן 1L) ו- VOR R (שורה ראשונה מימין - להלן 1R). זה לא המקום להכניס את מה שאתה רוצה. כפי שכבר אמרתי (וכמו כן איתי) אתה צריך להכניס את זה ל- ILS-MLS (שורה רביעית משמאל). אני לא מכיר את ה- PMDG אבל אני מניח שאין שם מקום אחר להזין את תדר ה- ILS כי גם במטוס האמיתי אין. במטוס אמיתי, אם שני המחשבים (FMC) כושלים, ניתן לבחור ב- CDU עמוד אלטרנטיבי להזנת התדרים (דומה מאוד בתצוגה לעמוד הרגיל רק שלא ניתן להזין שמות תחנות אלה תדרים בלבד) ויש להזין את התדר ידנית לכל שלושת ה-CDU (כי כל אחד מהם שולט על רדיו אחר).

jambo7

New member
תודה לשניכם

תןדה לשניכם עזרתם לי מאוד הבעיה נפתרה

למעלה