FM 2009 נחשף - הפרטים והתמונות

• פותח הנושא Asify
  • פורסם בתאריך

Asify

New member
FM 2009 נחשף - הפרטים והתמונות

סוף סוף זה קרה! לאחר ציפייה ממושכת, חשפו היום החברות SI ו-SEGA את המשחק החדש שלהן - Football Manager 2009. במהלך החודש האחרון פורסמו אינספור פרסומות, טיזרים והבטחות לקראת המשחק החדש שנחשב בעיני מפתחי המשחק ל"מהפכני". היום, לאחר שכל שחקני המנג'ר בישראל ובעולם המתינו לחדשות מאנגליה, שמענו סוף סוף מה מתוכנן במשחק החדש. בשעה 20:00 שעון ישראל החלה באנגליה מסיבת עיתונאים של מפתחי המשחק והעיתונאים מרחבי אירופה הגיעו לשמוע מה יכלול המשחק המהפכני ביותר בסדרה. הכתבה המלאה http://www.fmisrael.com/article.asp?id=548

mongol1

New member
לא יודע

המסך התלת מימדי כבר נראה לי קצת EA SPORTS, לא יודע איך זה יראה, השאלה אם זה יהיה הגיוני, אני קצת חושש מזה. העיגולים עוד איכשהו היו הגיוניים, ונראה לי שאם תהיה אופציה להשאר איתם אז אדרבא . דברים שהיתי משפר, את השיחות מוטיבציה לפני המשחק, אפשרות להעיר לשחקן תוך כדי משחק ולא רק במחצית(אתה לא שומר, תתרכז, אני אחליף אותך, תפסיק לכסח, וכ'ו).. ושוב את אופצית החימום שכבר הזכרתי כבר 3 קדנציות, ששחקנים יתחילו בחוץ עם 80 אחוז ואפשר להקים אותם לחימום.

../images/Emo45.gif מסכים איתך לגבי הכל

במיוחד לגבי המסך התלת מימדי. והמוטיבציה. והחימום.

GIOVANINI

New member
הייתי שם שמאמן יכול להיות מורחק תוך כדי משחק

נגיד יש שופטים שיקפידו יותר ויש פחות אבל אם אני יגיד יעיר לשופט על גול בנבדל שפסל לי ואמשיך להתלונן הוא ירחיק אותי מהמגרש ועוזר שלי ימשיך תמשחק כמו שהעוזר משחק שנותנים לי השעייה. כלומר להרחיב את הקטע שנותנים לנו השעיות מהמגרש רק במקום רק אחרי משחק אם מתלוננים שגם תוך כדי משחק

omer73

New member
לגבי התלת מימד

הבנתי שתישאר האפשרות לשחק ב2D, כמו שעד היום הייתה האפשרות לשחק עם הכתוביות בלבד. הייתי משפר: באמת כמו שהעלו כאן אחרים- הערות במהלך המשחק שיכולות לכוון את השחקן, אפשרות "לאיים" בחימום מחליפים. לגבי הליגה הישראלית- שדור ההמשך יהיה ברמה הגיונית, כי נוצר מצב שפתאום יש כמות גדולה של שחקנים עם נתונים לא ריאלים... באדיטור הייתי מוסיף אופציה של הוספת ליגות נמוכות לליגות קיימות.

למעלה