FM 2006 SUCKS!

FM 2006 SUCKS!

זה ידוע שכמעט תמיד משחקי המשך חייבים לשפר כמה דברים, ולהרוס כמה דברים, אז במשחק הזה הדברים שנפגוע דיי משמעותיים! זה לא יתכן שברצלונה תגיש הצעה לשחקן בליגה הבלגית, והוא יחליט לעבור לקבוצה בלגית אחרת! ועוד תמורת פחות שכר! הדבר הזה קורה פה המון, גם שחקנים מאפריקה סרבו להגיע אלי, לפחות אצלי, הרבה פעמים שחקנים עושים החלטות לא הגיוניות בכלל. נראה לי גם שהקשו קצת על שיטת המשחק, פעם הייתי משחק התקפי והייתי דורס, היום אני מרגיש שאני חייב לשחק יותר הגנתי. |רק אני?| יש עוד דברים שכרגע ברחו לי מהראש דרך האוזן, אבל אני עצבני, ואני הולך לשתות משהו כדי להרגע.

X Slider

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הקשו המון, למרות שעכשיו באתגר הולך לי רע *טפוטפוטפו*, למען האמת אני חושב שהקשה לי במשחק מאז שהתקנתי את 6.02... אבל תחשוב על זה... כמה קשה לעשות את המשחק הזה הגיוני. תרחמו קצת על המתכנתים =]

sok777

New member
כן זה ממש מעצבן!!

תפוזונה........... שלח לי כ'... אני בנאדם שמשחק התקפי, ויפה וזה ממש קשה לשחק בליגה האנגלית 4-4-2 או 4 הגנה 2 קשרים מרכזיים, 2 התקפיים ו-2 חלוצים כשכל שאר הקבוצות משחקות באותה שיטה של 4 הגנה קשר אחורי, 4 קשרים מרכזיים וחלוץ אחד. זה מעצבן! צריך לשחק הגנתי.. ואני לא יודע מה איתכם אני גם לא שולט במערכת האימונים טוב אם מישהו יוכל לתדרך אותי אני יודה לו מאוד.. אני עושה חלוצים נפרד, קשרים נפרד והגנה נפרד.. צריך להשתמש בסעיף של הCOACHES? בכל אופן אם מישהו יסביר לי איך משתמשים אני יודה לו.. ובקשר לחוזים זה קורה לי וזה מתסכל ומעצבן!! במציאות שחקן מליגה בלגית למשל שתרצה אותו והוא מרוויח 10,000 ותשלם לו 20,000 ואתה עם בארסה ומציעים לו קופנהגן 25,000 הוא לא ילך אליהם. אלא אם כן הוא בן 35

Dark Muse

New member
לא מסכים איתך...

קודם כל, טוב שהעלו את רמת המשחק, ולדעתי צריך לעלות אותה עוד יותר. בקשר להעברת שחקנים מקבוצות שהן אפס לקבוצות שהן מליונים, אז לדעתי זה ששחקן מסרב, זה כי אולי הוא לא אוהב את הקבוצה, או שהוא קשור לארץ המולדת שלו, או שהוא מרגיש שהוא עדין לא בשל. בניון לא עזב את אייקס בגלל שהוא הרגיש געגוע הביתה? בכל מקרה היה איזה סיפור דומה עם שחקן ישראלי אני לא בטוח מי... זה דווקא נחמד

תסלך לי

אבל שחקן שמשחק באפריקה, מקבל הצעה מברצלונה לא בשביל להיות שחקן ספסל, והשחקן מחליט לעבור לקבוצה אחרת באפריקה, דבר כזה לא יכול לקרות במציאות. זה ברצלונה, שחקן כזה יבוא על 4 גם לליגה השלישית בספרד. יכול לקרות לפעמים ששחקן מעדיף להגיע לליגה הגרמנית במקום לליגה הספרדית או האנגלית, אבל במשחק קורים דברים ממש דבילם, ובכמויות.

bobby6killer

New member
הודעה נכונה,עד ההשוואה לבניון

בניון היה בן 15 כשרצה לחזור הביתה,אין מה לעשות ילד בן 15 צריך את החברים שלו ואת ההורים,זה בעייתי לשלוח אותו להולנד לפנימייה.

הממ

דווקא אני, כמו רוב המנג'רים, אוהב לשחק התקפי ואין קשיים מיוחדים. כל שנה יש טקטיקה אחת שאני נשאר איתה ב95% מהקבוצות שאני משחק איתן, שנה שעברה זה היה 4-3-1-2 מיוחד והשנה זה 4-4-2 יהלום [די דומה]. בכל מקרה, אני עם ארסנל ובעונה הראשונה, בלי רכש מיוחד, סיימתי את העונה עם +- 200 שערים. [בערך 3-3.2 שערים למשחק] והקטע עם ברצלונה באמת הזוי במיוחד.

למעלה