FM 07

diablo7

New member
FM 07

אז ככה: כל קבוצה שלא תהיה שאני משחק איתה במנג'ר,פשוט לא מסוגלת לזכות באליפות... למה? כי אחרי ארבעת המשחקים הראשונים בעונה ולא משנה איזה קבוצה: ריאל מדריד,מילאן,ארסנל או אפילו קבוצות מישראל פשוט מתפרקות בכל משחק... זה מתחיל מסידרה של 5 תוצאות תיקו ואז הפסדים על גבי הפסדים... ניסיתי הכל-שיניתי טקטיקות ונתתי הוראות לשחקנים וכלום לא הולך לי. עכשיו השאלה היא כזאת- אני עושה משהו לא נכון? אולי אני נותן הוראות לא נכונות? אולי הוראות שהמשחק נותן לכל שחקן בכל עמדה שאמורות לעזור לי לא נכונות? ניסיתי הכל ולומר את האמת אני מתחיל להתייאש... כששיחקתי ב-CM 03-04 עשיתי הכל ולקחתי כל תואר אפשרי אבל ב-FM 07 פשוט כלום לא הולך לי.... אז מישהו אולי יכול לתת לי עזרה,להנחות אותי ולתת לי כיוון איך הקבוצה שלי תהיה טובה לכל אורך העונה ולא רק לארבעת המשחקים הראשונים?! מחכה לתשובה.. תודה.

tsafrir17

New member
תשובה..

אתה יכול לפרט פה את ההרכב שאתה בונה(טקטיקה-לפי קבוצה מסוימת), את ההוראות(team instructions ו player instructions) שאתה נותן לקבוצה ולשחקנים השונים,אם נגעת בזה בכלל, ואז אולי יהיה אפשר לעזור לך לראות מה לא בסדר.. כל טקטיקה וכל הוראות מסוימות שנותנים מתאימות לסגל של קבוצה מסוימת.. למשל אם יש לך קשרים מהירים,כישרוניים עם מסירות טובות(לדוגמא ברצלונה או ארסנל) אז כדאי לסדר שהקבוצה תשחק התקפי ובקצב מהיר.. כמובן שבתוך כל העסק יש גם את העניין שטקטיקה מסוימת יכולה לעבוד במשחק בליגה נגד אספניול למשל ולהיכשל נגד קבוצה שונה בליגה או באירופה... מקווה שעזרתי...

sok777

New member
אתה גם יכול לשנות בהתאם לקבוצות

שנגדך. זאת אומרת, לא לשנות טקטיקה אבל לשנות הוראות קצת. כמו שמירה אישית על שחקנים מסויימים או יותר הגנה נסוגה וכד'..

למעלה