fm 06 - חודש אחרי

dlml

New member
fm 06 - חודש אחרי

טוב, אחרי שעבר כבר חודש פחות או יותר מאז יש לי את המשחק (ואני מניח שלעוד כמה חבר'ה פה) אז אפשר עכשיו לכתוב ביקורת קצת יותר רצינית על המשחק, מאשר יכלנו לרשום בימים הראשונים שלו. אז ככה: בגדול, המשחק נראה די דומה לקודמו, אם נעבור על התוספות החדשות, נגלה שהעניין עם הציוני שופטים די דבילי ואני לפחות, בקושי מתעסק עם זה. המיקומים שהשחקנים טובים בהם והמהלכים שהם אוהבים ממש ממש עוזר וחביב, זו התוספת האהובה עלי. הדיבור עם השחקנים במחצית ובסיום המשחק די חביב, אבל אני בספק אם זה עוזר יותר מדי. בהיסטוריה של השחקן, כעת רשום רק משחקי ליגה, ולא כל המשחקים (גביע, אירופה וכו'..) ולדעתי זה יותר טוב, כי פעם היית יכול לראות שחקן עם 30 גולים בעונה ולגלות ש10 מהם זה בגביע מול קבוצות קטנות. מבחינת ביצועים, המשחק הנוכחי הרבה יותר מהיר מהקודם, נשמר ונטען יותר מהר (לפחות במחשב שלי) מבחינת שחקנים, אין הרבה שינוים מהקודם, וזו די אכזבה לדעתי, הצעירים שהיו תותחים פעם נשארו תותחים גם עכשיו, אין הרבה צעירים חדשים וחוץ מכמה שחקנים שהשתפרו אין הרבה שינויים בשחקנים. מבחינת המשחק, לדעתי הוא די מציאותי, הוא גם קשה ויתר, בעבר היית שם כמה בלמים וכמה קשרים אחוריים והיית מסודר, היום אתה חייב לדאוג לכל חלק במגרש, ואם אין לך שחקנים שחוסמים את הווינגרים של היריבה אכלת אותה, ככה שהמשחק יותר קשה ולדעתי זה טוב. עוד משהו, במשחק הקודם אחרי 3 עונות מלא שחקנים גדולים היו מחליפם קבוצות, במשחק החדש זה לא ככה, וזה ממש משפר את החוויה מהמשחק. הממשק של האימונים ממש נוח ואתה מבין סוף סוף מה קורה עם השחקנים שלך, גם כאשר אתה מנסה ללמד שחקן עמדה חדשה אתה יכול לראות את ההתקדמות שלו בלשונית של העמדות, וזו תוספת טובה מאוד לדעתי. עניין החדשות והתקשורת במשחק שופר גם הוא, אבל זה לא מוסיף יותר מדי עניין. לסיכום אני חושב שהמשחק החדש טוב מהישן וממש מהנה וממכר לשחק בו, אבל עדיין יש עוד כמה דברים שאפשר להוסיף (ראו נושא אחר בעניין שפתחתי.) זהו, מה דעתכם על המשחק?

למעלה