flying dutchman

flying dutchman

מי יודע מה למה מי כמה איך איפה?? על מי / מה נכתב השיר המצמרר הזה?איזו שורה מצמררת יש שם!!! cause they can't see what you were born 2b והשורה הזו הוכנסה בזמנו לאתר של נפגעות תקיפה מינית שטורי היא אחת ממקימיו...

Springy

New member
האגדה

Flying Dutchman היא אגדה מהמאה ה-17, שמספרת על קפטן הולנדי שספינתו שקעה בים. אם אני לא רוצחת פה את הסיפור, הקפטן היה בדרך להולנד, וכשהספינה התקרבה לאפריקה עלה לו רעיון להקים יישוב בכף התקווה הטובה. הוא היה שקוע במחשבות ולכן לא שם לב לסערה מתקרבת - כשהבין, כבר היה מאוחר מדי. הקפטן הטיל קללה על כף התקווה הטובה, ועד היום כשיש שם סערה, אם מסתכלים טוב רואים את הספינה. לא כדאי לחפש - טוענים שמי שרואה את הספינה והקפטן מת מוות איום. האגדה עובדה גם לאופרה מאת ווגנר. ועכשיו לשיר של טורי: בעיניי, השיר מדבר על בחירת הדרך שלך בחיים. לבחור את מה שאתה רוצה וצריך לעשות. בעיניי בשיר טורי בעצם מנסה "לאפס" מישהו כדי שיוכל לבחור את הבחירה הנכונה לו, ולא יתפשר רק בגלל שלא מבינים אותו: "they can't see what you're born to be". ועוד טריוויה להיום: קראתי פעם שהשיר נכתב לחבר של טורי, Rantz, שהכיר לטורי את ה-Sandman של ניל גיימן (שדנו בו פה לפני כמה ימים), ולכן המשפט "your brain is a comic book tatoo".

avivs

New member
עכשיו שמעתי את השיר בפעם הראשונה.

מדהים. הקול שלה שם נהדר, והפסנתר נשמע מקסים.

beeyourself

New member
כמה שאני מודה לכם על ההכרה

שעשיתם לי עם השיר הנפלא הזה. אני משום מה בטוחה ששמעתי אותו באיזו הזדמנות אבל לא היה לי אותו עד עכשיו. אשמח אם מישהו יוכל לומר לי איפה הוא נמצא בשביל שאני ארוץ כרגיל לקנות...

אני יודעת איפה אני נתקלתי בו

באתר של נפגעות תקיפה מינית שטורי היא אחת ממייסדיו זה היה שיר הפתיחה. לא יודעת למה הורידו את זה משם. בכל אופן השיר מצמרר אותי קשות. אני מצאתי את השיר ב more pink. אין לי מושג מה זה, אבל זה משם. לדעתי אחד השירים היפים של טורי. מתה לדעת עליו יותר - ממתי זה, למשל. אם למישהו יש את המילים... וכיו"ב...

Springy

New member
More Pink

הוא למעשה אוסף של b-sides שנכלל במהדורה האוסטרלית של Under the Pink.

beeyourself

New member
וואוווו אלומת!../images/Emo12.gif../images/Emo24.gif

יוצא שאני נכנסת לכל מה שאת כותבת בשביל לראות את התמונות המקסימות...

למעלה