FlyBook. מישהו אולי יודע על איפה אפשר להשיג FlyBook יד שניה?
I Ixion New member 10/10/05 #2 אני בספק אם תמצא מחשב כזה ביד שניה יש אבל כל מיני חלופות, והן כנראה גם יותר זולות מאשר flybook חדש.
I Ixion New member 11/10/05 #5 לסדרת T של סוני יש מודם EDGE פנימי שאם אני לא טועה, אליו אתה שם את הSIM וגולש סלולארית. תאורטית, אתה יכול לקנות פשוט כרטיס PCMCIA לגלישה סלולארית מפלאפון, שמציעים כרגע את הגלישה הכי מהירה מבין החברות (מבחינה סלולארית). כך שאתה יכול לקנות כל מחשב "פיצי" ולגלוש עם הכרטיס הזה..
לסדרת T של סוני יש מודם EDGE פנימי שאם אני לא טועה, אליו אתה שם את הSIM וגולש סלולארית. תאורטית, אתה יכול לקנות פשוט כרטיס PCMCIA לגלישה סלולארית מפלאפון, שמציעים כרגע את הגלישה הכי מהירה מבין החברות (מבחינה סלולארית). כך שאתה יכול לקנות כל מחשב "פיצי" ולגלוש עם הכרטיס הזה..
ח חומוס חם New member 10/10/05 #3 שלום אורח ../images/Emo13.gif נראה לי שיהיה לך קשה למצוא כאלה יד שניה בארץ. אבל נסה באתרים של יש שניה שבדיוק היום Mיקי כתבה עליהם, מופיע גם בטאגליין.
שלום אורח ../images/Emo13.gif נראה לי שיהיה לך קשה למצוא כאלה יד שניה בארץ. אבל נסה באתרים של יש שניה שבדיוק היום Mיקי כתבה עליהם, מופיע גם בטאגליין.