flower king

fannygirl

New member
flower king../images/Emo24.gif

אם אני מנחשת נכון, אז מגיע לך מז"ט. ולענינינו לגבי ה"הדבקות" ויסלחו לי אלה שמאס להם לשמוע את המלה או את הארגומנטים החוזרים על עצמם בפורום. מאחר ווויכוחים ונחיפושים סביב תשובה וודאית וחד משמעית יכולים להימשך עוד שנים רבות וכל פעם יהיה מחקר כזה או אחר שיראה בוודאות משתנה כך או אחרת, אנחנו אם רוצים לעשות דברים צריכים לבצע מבלי להתעלם מסיכונים אפשריים שקיימים (גם אם וודאותם מוטלת בספק) מאחר ולא ניתן כעמותה ציבורית להתעלם מחשש אם קיים ולא משנה מה סיכוייו ולכן לא צריך ל"היפגע" ולקחת אישית את ההערות שחלקן אולי נשמעות מבהילות וקצת בוטות, אלא להתייחס לנושא בצורה עניינית ובוגרת כדי שנוכל לעשות ולא להמשיך להסתובב סביב הזנב, כי זה די מסחרר..... אני בעד לארגן יום עיון/מפגש בנושא כדי להעלות את המודעות לנושא לא בכדי למנוע פעילויות אלא כדי למקסם את התנאים בהם ייעשו המפגשים (מיזעור ה"סיכון" אם קיים) וזוהי מבחינתי דרך האמצע/שביל הזהב/שביל החלב וכו´... יישר כח ושוב ....מזל טוב !

flower king

New member
תודה פאני ועוד משהו....

ברוכה הבאה לפורום ונקווה שתצליחי להעיר אותו קצת... מעניין אותי, בתור אחת שאני בטוח שנהנתה מאוד מאוד מפעילויות שונות ומשונות שהיו בעבר...כגון דאבוס תיאטרון וכו´ וכו´...כיצד את רואה ומקבלת את זה. הרי מאז תחילת שנות התשעים ואף לפני כן כבר היו ידועים הסיכונים וההדבקויות למיניהן, אז מה בעצם קרה שרק לקראת סוף המילניום התעוררו כולם (הרופאים למיניהם) והחליטו מה שהחליטו לגבי כל מפגש חברתי בין חולים? היכן הם היו לפני כן? ומה בעצם גרם לשינוי המדיניות כלפי מפגש בין חולים? בהצלחה בעתיד...

גמ

New member
תגובה: הדבקה

שלום לכם, king,הערותיך לא כ"כ ברורות לי. איני מבין איך אתה יכול לקחת עליך סיכון של ל"קבל" חידק אשר ישפיע על חייך אולי אפילו לעולם ועד "תמורת" מפגש חברתי.בוא נדבר רגע על מחלה המוכרת לכולנו כמו אידס. האם היית מקיים יחסים עם קונדום כפול עם נשאית אידס נחשקת במיוחד במידה והיית יודע שהיא נשאית? האם היית לוקח עליך סיכון שכזה עם אמצעי זהירות מתאימים? בנושא העבר, ברור שלחלקנו היה מזל וברור שדרכי העברה אינן כ"כ טריויאליות. הנושא מתפתח כפי שהתרופות מתפתחות. באותה מידה נוכל לשאול מדוע לפני שני עשורים לא היו כל אותן אנטיביוטיקות מצילות חיים ונאלצנו להפרד מקבוצה גדולה של אנשים שלא שרדו. המחקרים מתקדמים ומביאים הזדמנויות כדוגמת טיפול משופר אך גם את האיומים כדוגמת ההדבקה והסרטן. עצתי בכל מקרה, הנה המנעות מסיכונים ככל האפשר על מנת שלא נבכה בשלב מאוחר יותר על החלב (משביל החלב של פאני) שנשפך. את האיגוד אני בכלל לא מבין , איך הם מסוגלים בעצם לנקוט עמדה (בקיום ארועים) כאשר רמת אי הוודאות גבוהה כ"כ. האזהרות: רובן אינו ישים ואם כן לא ניתן לצפות שכולם יבצעו אותן ולכן הסיכון נשאר בעינו. פאני ,עד כמה שזכור לי, את בדרך לכנס cf בחו"ל, מעניין לשמוע על כמות החולים בכנס והאם ישנה ירידה בכמות הבאים לאחר התפתחות הנושא. וכמובן ההתיחסות לנושא בועדות. בתודה נ.ב. פאני, תודה על האיחולים (בתקווה שהיו מופנים גם אלי)

jasmine38

New member
סוף סוף, יש פה דיון רציני../images/Emo124.gif

נדחה את הבדיחות לימים יבשים יותר

למעלה