Flavors of Entanglement-

Jagged chaos

New member
Flavors of Entanglement-

כתבה מתורגמת מתוך Billaboard.com מה-17.12- אלאניס מוריסט חוזרת אביב הבא עם האלבום "Flavors of Entanglement". השירים מושפעים החל ממוזיקת עולם ופולק לצד הפופ האקספרימנטלי של גיא סיגסוורטס (ביורק, מאדונה). "כששמעתי את השיר Let go של להקת Frou Frou (**הלהקה של סיגסוורטס*), הקשבתי לו פעם אחר פעם והייתי נדהמת כל פעם מחדש. יצרתי עם גיא קשר בטלפון ואחרי כמה שיחות, הייתי יכולה להגיד שאנחנו באותו הראש..." האלבום הולך להיות שילוב של כמה סגנונות מוזיקאליים, החל מכלים אורגניים למקצבי היפ-הופ (**אפשר להרגע, קראתי פעם בביקורת שטענה שב-junkie ו-chaos יש את המקצבים האלה
). בנוסף "זאת הפעם הראשונה מאז גיל 16 ששילבתי גבר לקולות רקע. אני סופסוף נותנת להם צ'אנס". האלבום, שהיא מקווה לקצץ אותו ל-11 רצועות בשבועות הקרובים, יכיל את Not As We, שבו היא מלווה בפסנתר בלבד, ואת -Moratorium "בעיקר על המוכנות שלי לעצור לחזור על דפוסי התנהגות דפוקים שהתנערתי מחלק מהם בחיי...". האלבום חוקר את המאבקים האישיים של מוריסט בשנים האחרונות ואת המאבקים הפוליטים שלה בעולם. "בסופו של יום, המאבקים האישיים הם פוליטיים. הרגשות מסדרים את עצמים עם הסימפטומים שיש כרגע בעולם. אנחנו ניצבים במלחמה גדולה, אבל האלבום משקף יותר את המלחמה מהסלון של האנשים...הדממות המקפיאות שבבית נגד מלחמה קרה גדולה..." ================================================================================= ובלי קשר, רשימת השירים שיהיו בנתיים באלבום- -Not As We -I Am -On The Tequila -Limbo No More -Underneath -Moratorium -It's A Bitch To Grow Up הכי התלהבתי - "בהשפעת טקילה"
השם הכי פוזה-סגנון-purgatorying: מוֹרָטוֹרְיוּם (לפי מורפיקס: דחיית פרעון חובות)

נשמע טוב

השמות של השירים מורגבים ונשמעים ממש טובים. אמיל תודה מה היינו עושים בלעדייך?

Rוית

New member
מורטוריום = שמיטת חובות

ואכן הקונספט נשמע מעניין. אבל אני מחכה לראות את הדיסק בשביל לדעת מה יהיה בו ומה לא. תמיד מתחילות השמועות והידיעות חודשים לפני שהדיסק יוצא, ואז לרוב מתברר שהן נכונות רק בחציין. נו, העיקר שמשהו באמת זז שם

o0Invisible0o

New member
../images/Emo9.gifיואו נשמע בסדר..../images/Emo3.gif

יהיה מעניין לשמוע קול גברי ברקע..
ישנה את כל ההסתכלות על השירים המאוד נשיים שלה.
ואתמול קרה הדבר הכי מוזר!!! נשבעת ששמו את not as we ברדיו!! ב102FM!! אני הייתי בשוק שעה בערך..ואמא שלי לא הבינה מה אני רוצה [נסענו באוטו..] והייתי בטוחה שהיום כבר תרשמו על זה משהו..
אבל אני רואה שלא.. בכל אופן, איך זה קרה? לא יצאה גירסא רשמית לשיר..לא שוחרר סינגל..מה זה פה?
אה, וזה היה בסביבות 1 בלילה..

Rוית

New member
באמת נשמע מוזר

אבל מאוד מגניב אם כן! אגב, איזה יום השבוע היה מלחמת העולמות בגלגל"צ והיה את אלאניס מול באקסטריט בויז. כל פעם שיצא לי לשמוע שאלאניס התמודדה נגד מישהו, אלאניס ניצחה, והפעם לא רק שהיא הפסידה, זה גם היה לבאקסטריט בויז!!!!! ביזיון.

Assilicious

New member
נשמע טוב!

למרות שזה נשמע כאילו האלבום מנסה להיות מתוחכם מידי... והיא הכי טובה כשהיא סתם מתוסבכת.. אבל השמות נשמעים סבבה. והתיאור גם. נחכה

symptoms

New member
יאיי, אני לא יכולה לחכות

שנים מאז שהיה משהו חדש מאלאניס לא? מה 11? אני רוצה 13, 12 עם אחד נסתר
. ממתי אלאניס נהייתה זמרת של 11 רצועות באלבום?
. היא לא למדה מ-URS? האלבום הזה היה כל כך יותר טוב אם היא הייתה מוסיפה לו כמה מהביסיידס המעולים. שיהיה, אני בכל מקרה אקנה את זה הרי, אז זה לא משנה... תודה על המידה. רעות

infatuation

New member
11 שירים???

שלא תקצץ ותשים את הכל! אני רוצה דיסק מלא! מה קרה היום אי אפשר למצוא דיסק עם יותר מ13 שירים?? די עד שהיא מוציאה דיסק אז שתכניס בו קצת יותר, כמו בג'אנקי!

Rוית

New member
מתוך מוזיקה נטו:

אלניס מוריסט קצת נעלמה בשנים האחרונות, אבל ב-2008 היא חוזרת עם אלבומה החמישי בשם Flavors Of Entanglement. הזמרת הקנדית מתכננת להוציא את אלבומה הראשון מאז So Called Chaos מ-2004 בדיוק בזמן שהיא יוצאת למסע הופעות עם ההרכב האמריקאי המתאחד Matchbox Twenty. אלניס בת ה-33 מכרה למעלה מ-40 מיליון אלבומים מאז יצא אלבומה Jagged Little Pill בשנת 1995. על אלבומה החדש אלניס עבדה עם המפיק גיא סיסוורת', חבר Frou Frou לשעבר שעבד עם סיל, ביורק ומדונה. השניים הקליטו כ-33 שירים, מתוכם נבחרו 13 למוצר הסופי. 2 שירים שיופיעו באלבום כבר הושמעו במהלך 2007: השיר Underneath שהקליפ שלו הוקרן בפסטיבל סרטים בספטמבר השנה ו-Not As We, אותו אלניס ביצעה בחודש אפריל עם טום מורלו מ-Rage Against The Machine בבית קפה בלוס אנג'לס. אתם יכולים לצפות לשמוע אלניס קצת אחרת בזכות העבודה עם המפיק החדש. "זה היה חלום לעבוד איתו. הוא נמצא לגמרי בעולם הסאונד שלי", היא אומרת. אלניס עברה לא מעט קשיים לפני הוצאת האלבום, כולל פרידה מתוקשרת מארוסה, השחקן ריאן ריינולדס. "כתיבה על מערכות היחסים שלי זה הדבר שאני הכי אוהבת לעשות", היא אומרת. אני מניחה שיכולתי להמציא את כל הטקסטים באלבום, אבל זה לא היה כיף בשבילי"... מדובר הפעם, אם כך, באלבום מאוד אישי, אבל גם מאוד רקיד. "אני חושבת שיש באלבום הפעם יותר אספקטים טכנולוגיים מהבחינה הקולית מאי פעם", היא מספרת לרולינג סטונס. "אני אוהבת לרקוד, אז יש הרבה לופים ומקצבים באלבום הזה, כך שתוכלו לרקוד לצליליו ללא הפסקה"... אגב, לפי האתר, התאריך יציאה הוא בפברואר.. שזה די קרוב אם חושבים על זה!

פברואר או אפריל?

כל פעם אומרים משהו אחר... האמת היא שקשה לי להאמין שעוד חודשיים הוא בחוץ. אפריל יותר הגיוני.

AlanisJunkie

New member
אפריל נשמע הכי הגיוני. זה אפילו היה ההימור

שלי בהתחלה. גם מדונה הולכת להוציא בתקופה הזו אלבום, לפי מה שהבנתי

Rוית

New member
באמת?

טוב, עכשיו שאלאניס לא במאווריק, זה יהיה מעניין.

למעלה