flash

VB נתניהו

New member
flash

האם flash בנוי לשמש גם למצגות ? פשוט יש לי מצגת די מורכבת להכין שכוללת אלמנטים של אנימציה שלדעתי power point לא יודע לעשות. האם אני יכול להכניס אלמנט flash לתוך מצגת power point

yanivfel

New member
התשובות הן: חיובי וחיובי: הסבר>>>

דבר ראשון - פלאש מיועדת גם למצגות! אחרי יצירת המצגת - במידה והיא לא כבדה, תוכל לצרף קטע טעינה ולהציג אותה ברשת או לחילופין, במידה והיא כבדה - לצרוב על סידי. מי שירצה לצפות במצגת זקוק ל- PLAYER של פלאש או לדפדפן Internet Explorer מגרסא 5 ומעלה. יש עוד דרך נוספת להציג פלאש - ליצור קובץ סגור (שכולל בתוכו את ה-PLAYER) והוא בפורמט - EXE. לגבי PowerPoint - ניתן להציג בו פלאש אך הייתי מצדד בך שלא להשתמש באופציה הזו היות והיא דורשת שה-PLAYER יהיה >>מותקן<< על המחשב שבאמצעותו מציגים את המצגת - כך שלא לכל אחד תוכל להעביר את המצגת ולהיות בטוח שהוא מסוגל לצפות בה. שים לב שהדגשתי >>מותקן<< היות ולא מספיק שיש לו על המחשב את ה-PLAYER. איך מכניסים פלאש לתוך POWERPOINT - הסבר: 1. פתח את POWERPOINT (אני אסביר לך על התוכנה בגרסא עם התפריטים בעברית) 2. בחר בתפריט: VIEW 3. מתוך התפריט בחר: TOOLBARS 4. ומתוכו בחר את CONTROL TOOLBOX 5. בחלון שצף לפתע בחר בכלי העבודה שבצד ימין למטה עם שלושת הנקודות שהתווית שלהם אומרת: CONTROL TOOLBOX 6. מהרשימה שתיפתח בחר ב- SHOCKWAVE FLASH OBJECT 7. החץ (סמן) של העכבר הפך לך לצלב - צייר איתו ריבוע שבתוכו יוצג סרט הפלאש שמייד תכניס. 8. הריבוע שסימנת מכיל שלוש קוביות בכל צד - זה אומר שהוא מסומן. 9. בחלון של ה- CONTROL TOOLBOX שנפתח מקודם בחר באייקון של הדף עם היד המצביעה בצד שמאל עליון עם התווית - PROPERTIES 10. בחלון הנוסף שנפתח בחר בשורה מימין לכיתוב: MOVIE והקלד לתוכה את שם הקובץ שלך כולל הסיומת SWF 11. שמור את המצגת באותו מקום (באותו FOLDER) בו נמצא סרט הפלאש והרץ את מצגת ה-POWERPOINT. בהצלחה!

למעלה