Flash Flash

Flash Flash ../images/Emo202.gif

טוב. אני רואה שיש כאן התעסקות רצינית במצלמות וכל הנוגע לכך, וזה העלה בי תהיה מסויימת אני מתלבטת אם להתחמש במצלמה להופעה- מהסיבה הפשוטה שאני לא רוצה שעיקר הריכוז שלי יהיה בלנסות להשיג תמונות טובות, או זוית ראיה, אלא רוצה להתרכז בהופעה ובמוזיקה. מצד שני, זה קצת עצוב לצאת מההופעה בלי מזכרות משלי. אז אני תוהה מה אתם חושבים לגבי זה, נראה לכם שצילום תוך כדי יפגום בהנאה מהמופע? כי אני אישית לא רוצה לפספס ממנו שום רגע ומה אתם מתכוונים לעשות?

אם יהיה אפשר במאה אחוז, אני אקח מצלמה.

כי זה מה שאני אוהבת, וזה יהיה מגניב כי אני הכי אוהבת לצלם כשאני שומעת באוזניות את טורי. אם לא יהיה מותר, אז אני אוותר על ההתעסקות בהברחות ואתרכז באיך לא לטבוע בדמעות של עצמי בזמן ההופעה. :(

רעוּת

New member
גם אני לא אביא

בכלל, היא של ההורים שלי, היא חדשה, דיגיטלית, ואף אחד מאיתנו לא יודע להשתמש בה. איזה בית של מאותגרים טכנולוגית ושכלית

noosh

New member
מביאים ל-M&G

ולא סתם קניתי פלאפון עם מצלמה של 3.2 MP
אבל אני לא אוהבת לראות הופעות דרך מצלמה, וגם ככה אני מאמינה שיצלמו. אולי תמונה פה ושם, אבל ממש לא הרבה, לא להתרכז בצילום.

Aerogirl

New member
אני יביא ל-M&G

אם יהיה מותר אני אשאיר אותה איתי. כמה תמונות וזהו... זה עבד בהופעה של סטינג לפני שנה... אם לא אפשרי אני אשאיר אותה אצל חברה, אבל היא תהיה איתי בבוקר... מה כתוב על הכרטיס בנוגע לזה? איך נדע אם מותר?

rfranko

New member
מצלמה ל-M&G זו מזכרת לכל החיים וכו' וכו'

בהופעה, אם אתם יושבים קרוב אז זה שווה ואפשר להוציא יופי של תמונות אבל לא לפספס בגלל זה את ההופעה... אם המצלמה דקה וקלה יותר קל להכניס/להחביא אותה זה הזמן לתפור כיסים סמויים בתיק או בקפלים של המכנסיים.... כי אני בספק אם תהיה פה הזנות של אירופה שכולם נכנסו חופשי בלי שום בדיקה מינימלית ולו לצרכי " הי את מה את עושה פה עם האקדח הזה..."
עוד 25 יום אהההההההההההה

Aerogirl

New member
אני לא מבינה

כתוב במפורש שאסור מצלמות? אני לא ראיתי עוד איסורים. ואם זה לא למטרת וידיאו אז למה לא בעצם? במיוחד שבהופעות אחרות כן נתנו להביא מצלמות. למה לתפור כיסים?

rfranko

New member
זה היה חצי בצחוק...

כי נראה לי שזה שונה ממקום למקום על הכרטיסים לא כתוב שאסור מצלמות רגילות אלא רק לא מצלמות וידאו ואמצאי הקלטה אבל לא ניתן כרגע לחזות מה יהיה בשטח כי מהניסיון שלי, השנה אנשים הגיעו להופעות כשהם מסליקים את המצלמה שלהם בכל מיני דרכים כולל כיסים נסתרים (וזה מניסיון קודם יותר שהיו עושים חיפושים רציניים בתיקים ועל הגוף) וכל זה כדי לגלות שהפעם אף אחד לא טורח לבדוק שום דבר ולו רק לשם הבדיקה הביטחונית וברור שהם הרגישו די דבילים כי חוץ משלט קטן שאומר שאסור, אף אחד לא בדק כלום - וזה גם בפריז וגם באמסטרדם אי אפשר לדעת מה רמת החיפוש שתהיה בארץ, ולמי שממש חשוב לו לוודא המצלמתו היקרה תיכנס, יכול להסליק אותה אבל במקרה הכי גרוע תמיד אפשר להצניח את המצלמה...
והכי חשוב זה שכולם יהנו ושיהיו אנרגיות מטורפות זה מה שיעשה את ההופעה

Vivi Sparrow

New member
מה עושים אם מביאים מצלמה והמאבטחים מגלים?

אם אני אביא מצלמה ויתברר שהדבר אסור, מה יעשו עם המצלמה?

rfranko

New member
הם מחרימים ואחרי המופע מקבלים חזרה

ומפה עולה השאלה האם 'הם' יהיו ערוכים להחרמה של די הרבה מצלמות? ומה יעשו עם סלולרי? היום בכל סלולרי כמעט יש מצלמה, הם לא היחרימו לכולם טלפונים ולכן בקטע הזה הם לדעתי ותקוותי די יוותרו מראש אלא אם ממש יהיה ציוד צילום רציני שקשה להתעלם ממנו

shiray

New member
בעקרון מותר מצלמות סטילס

ומכשירי הקלטה (כן כן, הכרטיס אצלי מאתמול! תליתי אותו על הלוח ליד השולחן בחדר ואני סתם נהנית להסתכל עליו חח). לא כתוב כלום לגבי מצלמות סטילס. הבעיה היא שכמעט בכל מצלמה יש גם אופציה לוידאו, אז אין לי מושג איך יאכפו את זה... בעקרון אני מביאה את המצלמה לM&G, זה הרי ברור, ובהופעה נראה לי שאני אקח אותה, אבל אני בספק אם אני אצלם. אולי גג 2-3 תמונות כשתהיה תאורה מגניבה במיוחד... רק כדי שיהיה לי תיעוד לא רק בראש, אבל אני ממש לא רוצה להתמקד בזה כל ההופעה.

למעלה