Five By Five

Five By Five../images/Emo79.gif

שלום לכולם
מהם חמשת השירים האהובים עליכם של רמי, ומדוע
יום טוב וקריר לכולם, ליבי

הנושא שלך מצוטט מבאפי קוטלת ה...

5 השירים קשה קשה... יותר קשה שאין לי סיבה. אני פשוט אוהב שירים מסוימים אז מבלי להוסיף בוא נפתח ברשימה. 1) על הגשר הישן - בהופעה הראשונה שראיתי שלו (במופע המשותף) השיר פשוט תפס אותי... 2) קרוב לליבך (רוצה להניח את מקל הנדודים) - אני טיילן אז זה די מדבר אלי 3) נוצה ברוח - שיר עם תוגה .... (אין לי מה להוסיף) 4) את שרה ברדיו 5) ??? עד כאן מקווה שמצא חן בעינכם (לא באמת רציתי אבל הכריחו אותי
)

Dug E

New member
קשה מאוד..אני אנסה

לפחות זה מה שעולה לי בראש כרגע 1. על הגשר הישן 2. גשר 3. דווקא עכשיו 4. הים כבר לא 5. קר שם בחוץ (גם כלבי הים, זה הילד, אף פעם, משהו דפוק ועוד ועוד ועוד..
)

../images/Emo178.gif

|ת|וגשר
הים כבר לא
דווקא עכשיו
על הגשר הישן
נוצה ברוח [וואוו זה היה ממש קשה.... זה חמשת הראשונים שעלו לי לראש אבל ללא ספק יש עוד כל כך הרבה אני מאוד אוהבת...]

pc girl

New member
../images/Emo168.gif

קשה!
1. סטאשה. עם כמה שהשיר מזעזע וקשה... הוא אחד האהובים עליי... פשוט שיר אמיתי וכואב. 2. ילד אחר. 3. על הגשר הישן. אין צורך להסביר
4. שאלות. 5. הים כבר לא. יש עוד כ"כ הרבה!
- כלבי הים, אהבה סוג ב', לישון ילד גדול שלי (!!!)
, שלג ועוד המון המון המון :)

עונה לעצמי ../images/Emo6.gif

אז ככה, זה באמת קשה, ולא חשבתי כמה זה קשה עד שלא ישבתי עם כל הדיסקים של רמי שיש לי והגיתי בנושא.... ובטח זה יכול להשתנות עוד יום - יומיים ולעת עתה.... 1) הניחי לי 2) על הגשר הישן 3) נוצה ברוח 4) הים כבר לא 5) גשר ובאמת קשה להסביר למה, זה המוזיקה והמילים והקול של רמי..... בנוסף גם : קרוב אל ליבך, הרבה פנים, כמה זמן ושיר מקומי יום טוב לכולם, ליבי

glitter8

New member
טוב נו..

שלג גשר שריטות קר שם בחוץ חודש נורמאלי ועוד המון....

flashman8

New member
החמישיה המוצלחת לדעתי...

1-חוץ ממך כלום. 2-על הגשר הישן. 3-הים כבר לא. 4-הניחי לי. 5-אף פעם. על הספסל נוסיף את..."אהביני","נוצה לתמיד" וגם "את שרה ברדיו".

למעלה