First we took Berlin then Milan

כל הכבוד!!!! ../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif

אחרי שעברתי מרתון אחד מעריכה כל אחד שעושה את זה ממש בלי קשר לתוצאה! אז מכל הלב - כל הכבוד!
נעמי

מור שלז

New member
ברוכה הבאה newintown1 ../images/Emo140.gif

שמחה לראות אותך פה איתנו. וסחתיין על המרתון - כל הכבוד על התוצאה, ועל העמידה ביעדים. נשמח להכיר קצת יותר: מי את, רקע בספורט, איך היה לך המרתון? כמובן, רק אם בא לך לשתף, ורק מה שבא לך... הבחירה שלך.

newintown1

New member
תודה על קבלת הפנים המלבבת

שמי דנה מתל-אביב. רק רצה או כפי שכולם קוראים לי "דנה רצה". ברלין היה המרתון הראשון שלי ועדיין לא התאוששתי מההתרגשות וההתלהבות. מקווה לכתוב כאן לעיתים קרובות. אתן נראות חבורה מגובשת ומגניבה. ושנה טובה עם הגשמת יעדים והצלחה לכולנו.

מרתון ראשון?

תוצאה מעולה. כל הכבוד. אין פלא שאת מתרגשת. גם מרתון ראשון וגם תוצאה כזו. שאפו. אחלה מקום למרתון ראשון
ברוכה הבאה למועדון.

מור שלז

New member
שמחה שאת כאן איתנו "דנה רצה"!

כל הכבוד! איזה יופי של תוצאה למרתון ראשון ואיזה כיף לשמוע שאת עדיין מתרגשת ומתלהבת - מגיע לך! אז איך היה לך המרתון? כמה זמן התכוננת? ממתי את רצה? גם אני מקוה שעכשיו שאת כאן תכתבי כאן לעתים קרובות. שוב ברוכה הבאה

efratramati

New member
מדהים

אולי בשבילך זה קצת לאט ומאכזב אבל בעיני זה פשוט מדהים. מכל בחינה.

מור שלז

New member
וואו, אהובה, פשוט וואו! את מדהימה

איזה סיכום מדהים ומרגש! יש לי עכשיו צמרמורת של התרגשות, רק מלקרוא את זה. כתבת כל כך יפה, ממש הרגשתי שאת לוקחת אותי איתך, יד ביד, בדרך המופלאה שעברת, במרתון עצמו. הרגשתי את הכאב שלך, את האכזבה, ואת ההתרגשות. אני חושבת שיש לך כל כך הרבה במה להיות גאה בעצמך! לא רק על התוצאה המדהימה (אני יודעת ששאפת ליותר, אבל זה לא מפחית מההישג שלך), אלא גם על הדרך שעברת: עם הכתף, הניתוח, ההשבתה. שום דבר, פשוט שום דבר, לא עצר אותך! והכל תוך כדי שיתוף, תשומת לב תמידית פה בפורום, והאופן שבו חלקת איתנו את האהבה שלך, וההתלהבות שלך מספורט, מהתהליך שאת עוברת, מהריצה. אהבתי נורא את המשפט הזה שכתבת: דבר אחד הבנתי מיד, המרתון עצמו זה חלק אחד מהעניין ומהדרך, החלק העיקרי הוא ההיערכות של הגוף והנפש, ההמתנה, התכנון, משהו שאתה מצפה לו, מתכונן אליו וממוקד בו. כל כך נכון, כל כך אמיתי, וכל כך את! את פשוט מדהימה! תיהני בחופש
מור

וווווווווווואאאוווווווו! כל הכבוד!!!../images/Emo106.gif

איזו מהירות! מקצוענית! מכירה את ההתמקדות הזו בהכנות לקראת המרתון, הכל היה ליד ההכנות וההתרגשות. למשפחה שלי לא הייתה ברירה אלא להיות שותפה כי בעיקר על זה דברתי. מי חיכה לך בקצה המסלול? אני זוכרת שכשהיה לי קשה (ובאמת 42.2 זה לא מרחק לאדם שפוי) המחשבה שהמשפחה מחכה שם עשתה עבורי את ההבדל. כל הכבוד! נעמי

תודה לכולכן על הפרגון הענק ../images/Emo24.gif

ממש כיף לקרוא אתכן ולקבל חיזוקים כאילו. ובאמת אני לא מאוכזבת, נכון שציפיתי מעצמי ליותר. אבל בהתאם לנסיבות זה היה מרתון כנגד כל הסיכונים/סיכויים. ושמחה שהסתיים כך, גם תוצאה סבירה וגם טפו טפו טפו ללא פציעות וללא כאבי פלג גוף תחתון וזה כבר שווה הכל. אז בפעם הבאה ישתפר גם השיא האישי... זה אמנם מאד חשוב לי, אבל עדיין אני לא מועמדת לאולימפיידה
. שוב תודה על הפרגון
ונפגש בשמחות (תחרויות).

MayaShuShu

New member
כתבת מרגש מאוד. ממש ../images/Emo47.gif

כל הכבוד!!! מתה לעשות מרתון בחו"ל!

אגשית

New member
נשיקולדה

קראתי כבר אתמול ולא הספקתי להגיב זה נשמע כמו חוויה מדהימה! איזה כיף להתחיל כך את השנה החדשה שנה טובה וכל הכבוד ולעניין העברית, תראי מה יש כאן:

מכירה ומשתמשת

אבל לעניין WORD זה לא רלוונטי... וטוב שיש NOKIA N97... עם כל מה שצריך... מעין מיני לפטופ. כבר מעל שבועיים לא מפסיקה להתרגש מיכולות המכשיר. אכן חוויה מדהימה, כמו כל מרתון ויותר. תודה

אחותי! את ת-ו-ת-ח-י-ת!!!!!../images/Emo106.gif

ריגשת אותי! עברה לי צמרמורת בגוף כשקראתי על חוויתיך מהמרתון! את אישה מיוחדת. קורצת מחומר של מנצחים
התוצאה שלך מעולה ואת צריכה להיות מרוצה. יש הרבה דברים שאני אוהבת בך, במיוחד את רצון הברזל ויכולת ההתמדה שלך. אין דברים כמוך. בהצלחה בהשגת כל המטרות הבאות מעריצה, טל

WOW הצלחתי

הצלחתי להביאך לפורום ואולי גם אגרום לך לכתוב בקביעות... תודה על המחמאות
היה לך חלק בתוצאה (כפי שכתבתי בפוסט) שלי. תמיד הסתכלתי עליך כדוגמא שלי להצלחה ולהערצה, אלופת נג"ש ...
וברוכה הבאה.

למעלה