First we took Berlin then Milan

First we took Berlin then Milan

הגענו למילאנו הגשומה והקרירה, אחרי יום חם עם שמש קופחת על ראשי הרצים. שני-שלישי במילאנו ואז מגיעה החופשה ברומא
ולכל הסקרניות... נזכרתי שבלפטופ במילאנו אין WORD בעברית ולכן נעזרתי במשרד הממוחשב בנוקיה שלי והרי הסיכום לפניכן. תמונות כשאחזור לארץ. שאלות יתקבלו בברכה
ENJOY

../images/Emo229.gif../images/Emo47.gif את מלכה!

איזו תוצאה נפלאה, הלוואי עליי כזו תוצאה בטבריה 2010... ולגבי הכאב- אומרים אצלנו: רץ שלא כואב לו שום דבר הוא רץ מת...

קרן היקרה

לא ממש מרוצה מהתוצאה,ציפיתי לטובה יותר... אבל תמיד יש את הפעם הבאה, רק צריך להחליט איפה ומתי. את כבר החלטת ואני בטוחה שתצליחי בטבריה 2010 עם תוצאה מעולה, טבריה בחורף זו כבר אופרה אחרת. בהצלחה

תמיד צריך להשאיר משהו לפעם הבאה../images/Emo13.gif

זכית לרוץ שוב בברלין ולהגיע לתוצאה מצויינת גם אם לא מה שרצית. העוצמה של כמות הרצים שם נראית מדהימה. בפעם הבאה, תשברי שיא. עכשיו, תהני ממילאנו. כיף אמיתי. מחכה לתמונות.

omaopa

New member
וואו! כל הכבוד!!

לא כל יום שוברים שיא. זה לא הופך את מה שעשית לפחות מוצלח ומדהים. תהני בחופשה, מגיע לך!

zzebra

New member
איזה כיף לך!!

נשמעת מדהים חווית המרתון! הלוואי ואוכל להגיע לרוץ כאלו מרחקים יום אחד. ממש מעורר חשק. ומילאנו! וואו! כל כך מקנאה בך! כל כך מתגעגעת לעיר הזו. תמסרי ד"ש לדואומו... מחכה לתמונות מברלין
קרן.

מילאנו

אז ככה, אני שם בערך פעם בחודש ליום-יומיים. כבר כ-10 שנים... לא מתה על העיר הזו, אבל ביזנס זה ביזנס. כמה זמן חיית שם? ואיפה? מצחיק... גם גרת לידי (בנאות אפקה) וגם מילאנו. ומעולם לא נפגשנו? מבחינתי חופשה זה רומא, למרות שגם אליה אני מגיעה בתדירות די גבוהה, אבל ברומא יש לי יותר מה לעשות מעבר לשעות עבודה. ובכלל פעם צחקתי עם מישהו שאת תל-אביב, ניו-יורק, רומא ומילאנו אני מכירה אותו הדבר. רק שבתל-אביב נולדתי וחייתי מגיל אפס וכל האחרות הן "טעם נרכש".

zzebra

New member
מילאנו מילאנו ../images/Emo13.gif

בטח נפגנו פעם. רק שלא הכרנו. זה כמו שהחבר שלי ואני היינו באותה קייטנה בתור ילדים (בריכת גורדון) ולא הכרנו כמובן. אולי עוד נגלה שאנחנו כן מכירות.. מילאנו, גרתי שם שנה (2006-2007), למדתי במסגרת חילופי סטודנטים בפוליטכניקו בליאונרדו ובבוביזה. גרתי קרוב לCOIN של Cinque Giornate והדואומו היה הדבר הראשון שהייתי רואה כל בוקר כשפתחתי את החלון. כל כך אהבתי את מילאנו. מצאתי לי גם משפחה מאמצת שאני כל כך מתגעגעת אליהם. הייתי עושה הכל אם היתה לי עבודה ששולחת אותי לשם פעם בכמה זמן.. אני נורא אוהבת לשמוע ולדבר איטלקית, זו אחת השפות המדהימות בעיניי. יש במילאנו המון אדריכלות עתיקה שנורא מעניינת אותי ונהניתי פשוט לשוטט ברחובות.. למרות שאת מכירה את מילאנו כמו את תל אביב, אולי אני אוכל לספר לך על מקומות בעלי ערך אדריכלי שלא יצא לך להכיר.. אולי זה יעניין אותך.. דווקא לרומא פחות התחברתי. אולי כי היא היתה תיירותית ברמה צפופה ודביקה ואלי כי פשוט כבר רכשתי לי את הסנוביזם של הצפון
בכל אופן, תהני! אולי פעם הבאה תקחי אותי איתך?

מסכימה בהחלט

איטלקית היא השפה היפה ביותר שיש. בעבר שלטתי מצויין עד שלמדתי ספרדית. ומאז מערבבת את 2 השפות יחד, כשמגיעה לאיטליה. ומעניין, בספרד זה כמעט לא קורה לי. שם מצליחה לדבר ספרדית נטו ורק מדי פעם נכנסת מילה באיטלקית. אין על איטלקית... La lingua del'amour בכיף בואי איתי באחת הנסיעות...אם את בתחום הטכנולוגיה יהיה אפילו קל יותר
לפני כ-10 שנים פיתחתי מוצר תכנה פיננסי ולא היה לי עניין למכור ללקוח הישראלי. בעזרת חבר הגעתי לשוק האיטלקי ומכרתי את המוצר מותאם לדרישות האירופאיות. אחרי שנתיים נמאס לי מטירוף הנסיעות ומכרתי 49% לבית תכנה במילאנו. חלק מהפיתוח העתידי עדיין נעשה בארץ (כך מקבלים הקלות מס כיצואן) ורובו במילאנו. המוצר נמכר ברחבי איטליה וגם בסקנדינביה. ואני רק מבקרת - תרתי משמע
גם בזמנים קשים כמו במיתון הנוכחי עדיין מצליחים למכור ולשמר לקוחות. להיום סיימתי את כל הפגישות (חלקן עם לקוחות חדשים/פוטנציאליים) ואני כבר בחופשה מתכוננת לרומא. גם ברומא יש לקוחות של המוצר, בעיקר... יצרני נעליים וזו הסיבה שאני מאד אוהבת לבקר "ולטעום" את האפנה האחרונה. צ'או בינתיים, עוד מעט טסה לרומא

zzebra

New member
וואו נשמע ממש מגניב!

אני לא בתחום הטכנולוגיות (אדריכלית) אבל תמיד אהבתי את התחום ויש לי תפיסה מסויימת... לגבי הספרדית איטלקית, איטלקית שמגיעים לספרד מדברים ספרדית שוטפת אבל ספרדים שמגיעים לאיטליה מתקשים יותר. הסבירו לי שזה בגלל שהדקדוק האיטלקי הרבה יותר מורכב מהספרדי וצריך ממש ללמוד את החוקים.. אולי בגלל זה באיטליה זה מתערבב לך.. בקיצור, תהני! תאכלי הרבה פסטה ופיצה (דקה דקה) וקרפצ'ו ולימונצ'לו ויין ו... אוי איזה כיף לך!

omaopa

New member
וכמובן.........

שאפו ענק ועצום ומעריץ לסבטלנה חברתי. מי שלא ראה את סבטה נקרעת באימונים באצטדיון, לא ראה רצה שעובדת קשה מימיו..... כל הצלחה שלה בא בעבודה קשה, מקצועית ומתמדת. סבטה גם חוותה לא מעט פציעות ותמיד חוזרת לעניינים ומתעקשת להצליח. מתה על הבחורה הזאת! כל הכבוד!

omaopa

New member
היא מדהימה!

ומקסימה וספורטאית רצינית ביותר. היא בת 32. אכן יש לה סגנון יפהפה (מעבר להיותה יפהפיה בעצמה....) והיא הגיעה לספורט יחסית מאוחר (בהשוואה למקצועניות אחרות ברמתה) באמצע שנות העשרים שלה. מעבר לעיסוק שלה בספורט היא גם עובדת כאחות.

מהכתבה בשוונג

הבנתי שזה המרתון הראשון שלה. שאפו, אחלה תוצאה ואחלה עתיד. מה היא עוד עושה בחיים? תל-אביבית או ירושלמית?

מיכאלה07

New member
לפני שנתיים, באחת ההרצאות שלי, יצא לי לספר

שאני רצה למרחקים ארוכים. אני מלמדת אחיות לקראת תואר ראשון. אחת הסטודנטיות אמרה: "מה באמת? את רצה? גם אצלנו יש אחות שרצה." יופי! אמרתי. "אחת, סווטלנה" היא הוסיפה. "סווטלנה? סווטלנה בכמנד?" שאלתי. "כן! מה, את מכירה?". "לא, איני מכירה אישית, אך אתמול היא זכתה באליפות ישראל ב 10 ק"מ. היא רצה מובילה ומוכשרת. אני חושבת שכולם צריכים להכיר", 'הרבצתי' קצת תורה. הצטערתי/התפלאתי לשמוע שאפילו מי שכל כך קרוב לסווטלנה ביום יום, אינו יודע מי היא.. סליחה שאמירתי אינה באוירת הפורום-המפרגן-בלי-סוף- אבל אני מתפלאת למצוא תגובה תלושה גם כאן.. חוצמזה- סחתיין וכבוד גדול מאוד על תוצאת מרתון מדהימה!!! יפעת

מור שלז

New member
יפעת את צודקת מאוד! אין חשיפה לנשים בספורט

נכון, הפורום הזה מפרגן (את אולי אמרת בציניות "הפורום-המפרגן-בלי-סוף", אבל אני אומרת את זה בלי טיפה של ציניות), ואני שמחה שכך. יחד עם זאת המציאות לא תמיד נעימה, ומותר להגיד את הדברים כהווייתם (כמובן, תמיד תלוי איך אומרים!) אני מסכימה שאין בארץ מספיק חשיפה לספורט נשים, ולנשים בספורט. זו בעיני אחת המטרות של הפורום הזה, זו המטרה היחידה של הבלוג שלי והכתבות שאני מפרסמת בשוונג, ולשמחתי הרבה יש לי עוד שותפות לדרך, ולחזון. אני מקוה מאוד שבקרוב תעלה כאן גם כתבה על סבטלנה המדהימה (תלוי בעיקר בהסכמתה של סבטלנה - אם היא תחליט לשמור על פרטיותה, כמובן שנכבד זאת).

omaopa

New member
מור, קיבלתי הסכמה../images/Emo13.gif

היום דיברתי עם סבטה שכבר חזרה ממרתון ברלין. קיבלתי את הסכמתה להעלות כאן מעין ראיון שקיימתי איתה לפני שנה וחצי. פשוט אני עכשיו אחרי אימון די קורע וגם עייפה מהחיים (זה גם מותר נכון?) אז אני יעבד את זה מחר ויעלה את כאן כפוסט (כפי שהציעה מור). אספר בקצרה שסבטלנה היא אכן ירושלמית, נולדה ב-77, היום נשואה עם בח"ל הנחמד ביותר, עובדת גם כאחות בחייה הפרטיים וכך יוצא שכמונו היא משלבת ספורט (מקצועני במקרה שלה!) עם עבודה וחיי משפחה. במקרה הספציפי של סבטלנה היא בחורה ממש מופנמת וביישנית אם כי מקסימה ביותר כשמכירים אותה! היא מאד לא מקדמת את עצמה ואפילו מתרחקת מאור הזרקורים כך שלא שומעים עליה הרבה וחבל. היום קיבלתי את הנתון החשוב הבא: בתוצאה שלה במרתון ברלין ביום ראשון (2.47) היא שברה את השיא הישראלי של הנשים בתוצאה המהירה ביותר במרתון בכורה. (למי שלא הבינה את המשפט הארוך הזה זה אומר שבין הרצות הישראליות התוצאה שלה במרתון ראשון הוא המהיר ביותר (כמרתון ראשון) בכל הזמנים).

newintown1

New member
תוצאה מדהימה

גם אני רצתי אתמול את ברלין ולפנות בוקר חזרתי לארץ. התוצאה שלי היתה 4:13 ואני מרוצה שירדתי מ-4:30. התוצאה שלך ממש מעולה ולא בכל תחרות משפרים/מנצחים. יש תמיד למה לצפות ובעתיד בטוח תעמדי ביעדים, וגם אני

למעלה