First Date

First Date

פרק טוב, אני אהבתי אותו. היה משעשע שספייק קפץ על ג'יילס, וכל הקטעים עם הקוטלת הסינית וג'יילס לאורך הפרק היו משעשעים ביותר. חח, אהבתי שג'יילס אמר לבאפי שהוא ניצל כי הנעליים של הברינגר חרקו. נחמד לראות שוב את השיחות האלו בין ווילו לבאפי, זה חמוד, וגם שזאנדר התפרץ וקפץ היה משעשע. הקטע עם אנדרו והמיקרוגל היה קורע! כי מי לעזאזל קורא את חוברת ההסברה של המיקרוגל החדש?! (או בכלל של מכשירי חשמל), גם שאר הקטעים איתו קורעים, אני פשוט חולה על הדמות הזו. חח האיזכור לחולצה שדון הכתימה עם הפיצה היה משעשע, וכל ההתפרצות של אניה הייתה מצחיקה. ואניה מצחיקה כשהיא מקנא בזאנדר. נחמד לראות את אשנטי כשדה, זה די מצחיק, זאנדר היה משעשע בקטעים איתה. אני חייב לציין שאני ממש מחבב את ווד, הוא =מצחיק, והכימייה בינו לבין באפי טובה, גם מגניב לגלות רק באמצע העונה מה הוא בעצם וזה יפה. אהבתי שישר יש את המתח בין ספייק לווד. הציורים של ג'יילס קורעים, מזכיר לי את הציורים ב"Hush" זה קורע. הסוף ממש יפה, אני אוהב שמקשרים סיפורים מעונות קודמות וכו', אהבתי שווד ישר מזהה את הראשון, ופשוט מתעלם ממנו ואפילו לא נופל בקצת למניפולציה שלו.

../images/Emo96.gifFirst Date../images/Emo14.gif

פרק חמוד ממש. פסטיבל הדייטים אלפיים ושלוש. הפרק מתחיל שג'יילס מקשקש על רפלקסים ואינסטינקטים.. עד שספייק תוקף אותו כי אניה אמרה שהוא הראשון. הוא אמור להיות go-through-able כזה.. אז למה לתקוף אותו? I, uh, I didn't think of that. גאוני. הפרק נפתח באזהרה מפני עגילי חישוק. "תלבשו עגילי חישוק, הם יתפסו במשהו ויקרעו את התנוך". Lobes flying everywhere. אבל ג'יילס בא לדבר עם באפי על ספייק. ועל זה שהוא המציא את כל הקשקושים על אינסטינקטים. גם בריטים משקרים לפעמים, Apparently. ממש אהבתי את באפי על זה שהיא מאמינה שנשמתו של ספייק תמנע ממנו לפגוע באנשים.ושהוא יכול להיות איש טוב, אם הם יתנו לו הזדמנות. ג'יילס חושב שהיא לא רואה את כל התמונה בגלל שיש בינה ובין ספייק קשר. הנה מתארחת לנו אשאנטי החביבה בפרק.. מדברת עם זאנדר על random ועל Sexy funky fun..בקיצור, חבל יכול לשמש בהרבה דרכים. באפי חוקרת לעומק- כמו שהיא אמרה לג'יילס, את המנהל ווד. Now, if I were a sign of being evil, where would I be? אז מה היא עושה היום בערב? Preparing for tomorrow's counseling sessions. "לא, באמת".- "צופה בריאליטי על מליונר". אהבתי את הקטע שהוא צריך לכתוב מסמך שהוא לא אמר את מה שאמר הרגע, ושהיא תחתום עליו. מנהל חמוד. ואנחנו רואים את ארון הסכינים המגניב שלו, ואותו בפרצוף מאיים. קריפי.. ואנחנו בבית, באפי מספרת לווילו על ווד. אולי הוא הזמין אותה לארוחה כדי לקדם אותה. ו-ווילו צוחקת.. חמודה. Oh, right, that-that makes sense.. נחמד שבאפי לא "אשת- הנאומים- הלוחמת" בפרק הזה.. היא ממש רגילה ונורמלית. Or what if he is wicked, in which case, is that why I'm attracted to him? ווילו תתן למשפט הזה להסתדר לפני שהיא תגיב עליו... רעיון טוב. זאנדר נכנס, אבל באפי גונבת לו את אור הזרקורים. הוא מגלה שבאפי יוצאת עם ווד שגדול ממנה באיזה עשר שנים, אבל מצד שני, זה צעיר במשהו כמו מאה שנה מהטיפוס של זאנדר.מה שנכון נכון.. Yay, מישהו שלא זוכר את המהפכה התעשייתית. אז מה בקשר לדייט של זאנדר? Is she evil? היא מתעניינת בזאנדר, אז יש סיכוי טוב. צ'או אן נחמדה.. שמחה להיות בארץ השפע. Yeah right. אנדרו לומד איך להוציא את המיטב מהמיקרוגל החדש. וג'ונתן\ הראשון בא אליו. והוא אומר לו News flash, אז ראיתי היום בבוקר No place like homeוהמשכתי את המשפט בראש- Hair do. אנדרו החמוד עושה תנועה של דוגמנית בערוץ הקניות על המיקרוגל. ואחד הקטעים הכי חמודים- באפי ואניה. אניה חושבת שהדייט של זאנדר זו רק תכנית לגרום לה לקנא. "טוב, זה לא מצליח".. ואחת היציאות הכי חמודות של אניה- Are you nuts? Of course it's working. Observe my-my bitter ranting. Hear the shrill edge of hysteria in my voice. החולצה של באפי אומרת גם, חוץ מסתם נוח\ אלגנטי או להרוג אותך כי אתה רשע- היא גם אומרת I sometimes get blood on my shoulder. או שאולי זה פיצה.. רפרנס לדון ב-CWDP, מישהו? ובאפי נתקלת בספייק. אני אוהבת את המפגש במסדרון הזה. רואים כ"כ הרבה רגשות עוברים בין שניהם... ספייק ממש חמוד, הוא אומר שהוא בסדר ולא מנסה להיות אצילי או משהו, והוא בכלל חושב שגדרות הן Bloody dangerous.. רואים בעינים שלו שהוא עדיין אוהב אותה ולא מסוגל להתגבר עליה. אחרי הכל, She's the one. זאנדר מנסה להיות גברי, אבל הוא שותה שוקו חם. אנחנו רואים את כשרון\ חוסר הכשרון של ג'יילס לציור. הזכיר לי את השקופיות שלו מ-Hush. דון מעיפה בהן מבט אחד ואומרת Holy crap, ואני מסכימה איתה. אנחנו רואים חצי פרצוף של אנדרו שמנסה להיות מפחיד, אבל הוא חמוד כמו תמיד. הסיפור של ווד פשוט מצויין. הוא הוסיף כ"כ הרבה לעונה המשמימה הזו. מבאס שכל החברות של זאנדר מרושעות.. כן, גם קורדי. תראו את What's my line שוב.. חוצמזה באפי אמרה לזאנדר פעם שקטילה זה קצת יותר מסוכן מלצאת. You're obviously not dating Cordelia. ובפעם השנייה בפרק הזה מישהו צוחק על כישורי הייעוץ של באפי, באסה.. באפי מגלה על ווד, Something got her, a demon- A vampire. באפי לא אהובה בקרב רוב קהל בעלי המצח הגבשושי.. עלה לי חיוך כשהיא אמרה "רוב". ו-ווד החליט לספר לה על עצמו ב-a darkened, little romantic French restaurant? כן.. הוא לא ממש בטוח איך זה קרה, אבל.. כן. אנדרו מספר על מגירת התחתונים של באפי. Well, I didn't take 'em, but there were thongs and regular underpants.. תמיד חמוד. זאנדר מוציא פליטת פה לא טובה, והדייט שלו מגלה שהוא מכיר את הקוטלת. אנחנו לא יודעים כלום על הראשון, אבל עכשיו אנחנו יודעים לא להקליט אותו, גם זה משהו. אנדרו אומר לדון שהיא a peach. אז לפי מה שאנחנו יודעים.. Something's eating Xander's head. "זה מספק.." ספייק מגיע להפריע לדייט של באפי. וכ"כ כאב לי לראות את הייאוש בעיניו. הוא רוצה שבאפי תהיה שמחה, אבל הוא לא בטוח שהוא יכול באמת להתמודד עם זה. הוא יודע שהוא צריך לעבור הלאה, אבל זה פשוט קשה. ואחרי הצלתו של זאנדר, באפי ניגשת לספייק לראות שהכל בסדר. ואפילו ווד רואה שיש משהו בין באפי לספייק. הוא סומך עליה והיא עליו.. יש ביניהם קשר, כמו שאמר ג'יילס בהתחלה. ועוד נסיון כושל לתקשר עם צ'או אן מגיע לסיומו כשהיא חושבת שמנסים להרוג אותה. אז זאנדר בסדר? "נראה בסדר". Damn him. זאנדר מבקש מווילו- gay me up, ומה אם שדים זכרים ימשכו אליו? Clem always liked you. ג'יילס מתפרץ. הוא מסביר להם שהציורים שלו לא דמיוניים, אלה דברים שבאמת קורים, כל רגע. והנה באפי וספייק שוב. ספייק מציע שהוא יעזוב את העיר, לפני שהראשון יוכל להשתמש בו. אבל באפי לא מוכנה לתת לו לעשות את זה. 'Cause I'm not ready for you to not be here. שוב רואים את הקשר המוזכר בהתחלה. הם לא במגע פיזי, אבל יש ביניהם רגשות, וקשר חזק ובלתי ניתן לפתירה. והסוף. הראשון מציג את עצמו כניקי, אמא של ווד. הוא חושב שווד לא יסלוד ממנו כ"כ בצורת אמו, אבל ווד חזק- עד שהראשון מוציא את הנשק האחרון והקטלני ביותר שלו. הוא מוצא את עקב אכילס של ווד. הוא מציע לומר לו מי הרג את אמו. You met him. You know him. You fought at his side. ספייק. "עכשיו, מה אומרים"? Thank you. ובצורה דרמטית זו הגיע לסופו פרק קליל, והוא מסתיים בסימן שאלה. מה הולך לקרות עכשיו, בין ווד לספייק? ואני מתה על קו העלילה בין שניהם. מיה.

למעלה