firmware

hananz

New member
firmware

איך ניתן לשנות כתובת מסויימת ב firmware של router?? כמו שהבנתם אין לי מושג בתכנות אבל אפשר ללמוד הכל....

hananz

New member
אז אני אתקן אותך כי אתה טועה..

לחומרה (router במקרה שלנו) יש תוכנה (firmware) ובתוכנה עצמה קבעו שם כתובת מסויימת שלא ניתנת לשינוי (בדרך הרגילה web telnet וכו' לא ניתן) ולכן אני מחפש דרך לשנות אותה בדרך התוכנה אולי פשוט לא הסברתי את עצמי נכון....... תודה חנן

vinney

Well-known member
הסברת את עצמך מצוין

לא הסברת איך זה קשור לנושא הפורום. ואם כבר מדברים, למה שתעשה כזה דבר טיפשי?

hananz

New member
טוב אז ככה.....

בחיבור עם l2tp הsubnet בארץ צריך להיות 255.240.0.0 וכאן זה מוגדר 255.255.224.0 וכנראה שזו הסיבה שאי אפשר להתחבר עם l2tp אז אני מחפש דרך לשנות את ההגדרה הזו עד כמה שאני יודע firmware זו תוכנה וכאן זה פורום של שפות תכנות תקן אותי אם טעיתי בפורום דבר אחד בטוח פורום רשתות זה לא המקום

vinney

Well-known member
זה לא נכון

ופורום רשתות זה המקום, תפנה לשם ויסבירו לך מה לעשות עקרונית לא צריך לעשות שום HACK לFIRMWARE (שזה מה שאתה רוצה לעשות). אם הנתב שלך תומך בL2TP (ולא כל נתב תומך), אתה יכול לשנות את כל ההגדרות הקשורות. תפנה לפורום שנתתי לך, תן שם את כל הפרטים על הנתב שלך ועל הבעיה, ותקבל תשובה מהר מאוד. לעשות HACK לFIRMWARE זה לא פתרון שאתה צריך, סמוך עליי, וזה הרבה יותר מסובך ממה שאתה יכול לתאר לעצמך.

hananz

New member
אולי זה מסובך

אבל בפורום רשתות לא יכולים לעזור לי תראה לא כל מי ששואל שאלה אין לו מושג על מה הוא מדבר.... יש גם כאלה שכן יודעים דבר או שניים ובחלק הזה אני רוצה להאמין שיש לי ידע כך שהדבר היחיד שיכול לעזור לי לי הוא לשנות את ה firmware אבל אם זה כל כך מסובך אז אני אמצא דרך אחרת

vinney

Well-known member
טוב, תשמע, אם אתה אומר...

בהודעה הראשונה שלך אמרת שאין לך מושג, אז כיוונתי אותך למי שיש לו... אם באמת היה לך ידע, כמו שאתה מאמין, לא היית שואל את השאלה מלכתחילה.

hananz

New member
אם קשה

לך להבין שיש כמה דברים שמשתלבים במוצר אחד ושיש חלקים ממנו שאתה מבין בו יותר ממני (תיכנות) ולכן אני שואל אותך אני ממש לא צריך עזרה ברשתות והגדרות פשוטות של router ביתי לכן אם אתה מתקשה להפריד בין הדברים פשוט אל תגיב אז שיהיה לך רק טוב.....

DadleFish

New member
טוב טוב חלאס תרגעו.

חנן, אתה צודק, firmware זו תוכנה שיושבת על חומרה וניתן לשנות אותה. העניין הוא שכדי שלא תהרוס את ה-ROUTER, אתה צריך לדעת בדיוק מה אתה עושה. עכשיו, אם יש לך את ה-source code של ה-firmware, אז אין בעיה. אתה צריך למצוא את ה-subnet, לשנות, לקמפל ולטעון את ה-firmware אל ה-router. אם אין לך את ה-source code, ותרשה לי להניח שאין לך אותו - אז אין לך סיכוי לשנות אותו בהצלחה. או, ליתר דיוק, יש יותר סיכוי שתזכה בטוטו ותוכל לקנות כמה אנשים שיעשו לך ROUTER בדיוק כמו שאתה רוצה
. עכשיו השאלה היא - באיזה router מדובר, ופה נכנס פורום רשתות. אם שאלת שם והם לא יכולים לעזור - קטונתי, צר לי. תצטרך למצוא פתרון אחר. אני לא יודע מה זה l2tp אבל אם תיתן תיאור קצר של כל הבעיה, אולי יהיה למישהו רעיון אחר בשבילך.

vinney

Well-known member
../images/Emo32.gifL2TP

L2TP זה פרוטוקול VPN שחברות הכבלים משתמשות בו לחיבור באינטרנט בכבלים בתשתית שלהן. הרבה ראוטרים ישנים לא תומכים בו, כי זה פרוטוקול חדש יחסית. לגבי השאלה של הבחור, מהפרטים שהוא כן נידב, לדעתי הוא לא קינפג נכון, אבל נו שוין, יסתדר כבר לבד.

freak2100

New member
אתה לא הבנת.....

בפורום הזה עוסקים בתכנות, לא בתוכנות זאת אומרת, בבניית תוכנות, לא בשימוש בתוכנות מוכנות... מקווה שעכשיו אתה מבין ואכן, פורום רשות ופס רחב, או לחילופין - פורום תמיכה טכנית... כאן זה ממש לא המקום לשאלה הזאת

yar1v

New member
חבר'ה רדו לו מהגב

הוא שאל שאלה, חשב שהתוכן מתאים לפורום, הוחלט שאין פתרון בLEVEL של הפורום הזה, הוא ינדוד הלאה לפורום אחר. אבל לא צריך להיות רעים..

freak2100

New member
אני לא רע, רק ניסיתי להסביר לו

במה עוסק הפורום, כי הוא התעקש שכאן במקום המתאים לשאלתו...

למעלה