fireblade יש לך קוקטייל וג'אקו?

TommAh

New member
fireblade יש לך קוקטייל וג'אקו?

ואתה שם אותם אחד ליד השני והם לא עושים כלום ולא מתקרבים אחד לשני? יש לי גם קוקטילית וג'אקו אבל אני מפחד לקרב אותם אחד לשני שהג'אקו לא ינשך ויהרוג אותה... מה אתה ממליץ?

לא סתם הם נקראים ה-צמד

במקרה שלי הקוקטייל הגיע הרבה לפני הג'אקו, משהו כמו שנה וקצת. כשרציתי לעבור לתוכי גדול יותר, השיקול הראשון היה לא לוותר על הקוקטיין שכבר הפך להיות חלק מהמשפחה. ההתלבטות הייתה בין ארה, קקאדו, אמזונה, ג'אקו או לורי צ'ייטרינג. הארה והאמזונה נפסלו בגלל חוסר היכולת שלהם לקבל תוכי נוסף בבית הקקאדו נפסל בגלל הרעש ולורי צ'ייטרינג לא מצאתי... מה גם שהג'אקואית הגיעה אלי בגיל חודשיים וחצי ואת סיום הגמילה היא עברה אצלי, ככה שהיא "גדלה" לתוך בית שבו כבר יש תוכי אחד וקיבלה אותו בתור אחד מבני המשפחה. גם במצב הזה תמיד מקפידים לשים לב ולראות שהם באמת מסתדרים ולא מתחילים בטעות להתכסח ביניהם. אם לא הרגלת את הג'אקו לקבל את הנוכחות של הקוקטייל מגיל אפס, לא כדאי לנסות לעשות את זה עכשיו.

TommAh

New member
שתיהם עכשיו בני 5 חודשים ...

הג'אקו בא חודש אחרי הקוקטייל... עכשיו ניסיתי לשים אותם ונראה שהג'אקו מפחד מהקוקטייל כי שהקוקטייל התקרב לג'אקו בשביל לעשות איתו משהו (לא יודע מה, נראה כאילו להיות לידו) הג'אקו ברח ושהקוקטייל התקרב עוד יותר הג'אקו ניסה לנשוך... אני מפחד שהוא ינסה לנשוך שוב פעם וזה לא יהיה טוב...

למעלה