finger feeding - אורית?

finger feeding - אורית?

זוכרת אותי עם השאיבות, אז קראתי באתר דולה את הסיפור ההנקה של יואב, שם סופר על אותו מצב שבו הילד מסרב ציצי ועברו לשאיבות וז היועצת הנקה המליצה על finger feeding כאשר זה התבסס התחילו מידי פעם הנקות עם פטמת סיליקון אני אשמח לקבל יותר פרטים על finger feeding בכדי לנסות זאת, האם יש לך מידע נוסף לתת לי על כך?

Finger feeding

הוא צורת האכלה בו מחברים צינורית הזנה לאצבע של ההורה והתינוק מוצץ את האצבע ומקבל כך חלב. זאת לא שיטה "עשה זאת בעצמך". זאת כלי עבודה של יועצת הנקה, לתינוקות עם בעיות מסוימות, והכלי דורש מעקב צמוד. חסרונות השיטה- זה לא מתאים לכל בעיה, ותינוק יכול להתרגל אליה כמו לבקבוק, בלי התקדמות של חזרה ליניקה ישירה. עוד חיסרון- לא תמיד לוקחים את כמות החלב המספקת. עם את לא עובדת עם יועצת הנקה, השיטה הפשוטה יותר לחזרה להנקה זה פיטמת סיליקון, כאשר התינוק יכול לעבור לפיטמת סיליקון אחרי כמה שלוקים מהבקבוק (תחזיקי את הבקבוק בתנוחת הנקה), וחזרה לבקבוק ברגע שהוא מראה סימני התעצבנות. וככה לשחק,בנחת, עד שיתחיל לקחת כמה מציצות מהפיטמת סילקון. גם עם פיטמת סיליקון צריך לודא שהתינוק מקבל מספיק חלב, על ידי מעקב שתן ומשקל. בהצלחה! אורית מדריכת לה לצ'ה

הייתי אצל יועצת

הייתי בשיבא בייבי אצל אורנה שהיא נפלאה ובעקבות כך אני היום שואבת לה, והייתי אצלה פעם בשבוע כלומר 3 פעמים מלבד השבוע שלא הלכתי כי לא חשבתי שיש טעם ללכת, בכל פעם הייתה התשובה היא תגדל והפה שלה יגדל והיא אוליי תחזור לציצי להמשיך לנסות, גם עם פטמת סיליקון ניסינו אצלה ולא נוצר וואקום, בכל מקרה יצרתי קשר עם דוריס מדולה בתקווה שיש מוצא. תודה בכל מקרה על עצותייך בכל פעם הן מעודדות אותי להמשיך עם השאיבות.

בל הכבוד!

לתינוקך יש הרבה מזל שאת עובדת כל כך קשה בשבילה! כל בקבוק של חלב שאת שואבת שווה זהב!

למעלה