Finger Eleven

^nurv^

New member
Finger Eleven

מישהו כאן מכיר את הלהקה המצויינת הזאת?

בטח שאני מכירה ../images/Emo13.gif

יש לי את הדיסק היותר חדש של הלהקה- The Greyest of Blue Skies אבל אני רוצה גם לרכוש את הדיסק הישן יותר שיצא בשנת 98 שנקרא Tip בגלל Awake and Dreaming, Swallowtail ועוד... להקה חביבה, אין לי מושג תחת איזו קטגוריה היא נמצאת (מבחינת ז´אנר מוסיקלי...) אתם פה יודעים הרבה יותר טוב- Enlighten me...
וד"א- מה קרה nurv שהעלת את הלהקה הזו ל"דיון"? יום טוב חברייה, The Bicycle Thief ובעברית צחה "גנבת האופניים" נשמע הרבה יותר טוב באנגלית, הלא כן?

^nurv^

New member
לא האמנתי שמישהו אכן מכיר

וזאת בערך הסיבה שהעלתי אותה לדיון... אני הכרתי את הלהקה הזאת דרך מישהי שהכרתי באינטרנט, ואהבתי כמעט כל שיר שהורדתי שלהם (יש לי איזה 10 שירים שלהם, ולא אהבתי רק 1 מהם). רציתי לדעת אם היא ואני זה האנשים היחידים שמכירים אותה. בקשר לסגנון...אין לי מושג לאיפה לשייך אותם גם. סגנונות זה לא המומחיות שלי. הם באיזור המטאל..למרות שבדרך כלל הבתים שלהם שקטים והפזמונים רועשים (ומידי פעם להפך), ולסולן שלהם יש קול ממש יפה. יש לך דיסק שלהם?? חרשתי על כל חנויות המוזיקה באיזור, ולא מצאתי שום דבר. קנית אותו בארץ? ודרך אגב, יש לך איזה שיר שאת הכי אוהבת שלהם? בייביי N.U.R.V

המממ...../images/Emo13.gif

אז ככה, קשה לי לחשוב על שיר אחד בלבד שאני אוהבת. מה גם שאני לא ממש זוכרת ברגע זה את כל השירים מהדיסק כי לא הספקתי לחרוש עליו ממש (קניתי אותו לא מזמן בארה"ב- תשובה לשאלתך היכן השגתי את הדיסק) אז השירים שזכורים לי לטובה (משני הדיסקים)- Famous, Awake and Dreaming, Walking In My Shoes, First Time ויש עוד הרבה... בעיקרון- אני אוהבת כמעט את כל השירים שלהם (פה ושם יש כמה לא משהו...) אבל אני לא ממש בטוחה בקשר להגדרת המוסיקה שהם עושים כמטאל... אני די חושבת שזה רוק אלטרנטיבי- שמישהו מבין יעזור לנו, בבקשה...חחח
מה איתך, לך יש שירים אהובים במיוחד? The Bicycle Thief

^nurv^

New member
המממ....

First time, שזה השיר הראשון ששמעתי שלהם Sick Of it All - שזה שיר ממש ממש יפה Bones + Joints Suffocate וכאמור, כל השאר.. אני ממש אוהב את הלהקה הזאת.. ואני מניח שאני ואת היחידים בפורום שמכירים אותה..באסה

העיקר שאתה מכיר,

מה השאר משנים לך?
אני חושבת שאתה יכול להזמין את שני הדיסקים באמאזון (אם אתה לא מעל גיל 18, בקש מהוריך- ובכלל אם נעשה שימוש בכרטיס האשראי שלהם) יש את שניהם שם. אם לא- נקליט לך לקסטה את הדיסק שיש לי...
אל תדאג, חוץ מזה- אתה יכול פשוט להוריד את כל השירים שלהם באינטרנט- בלי להתעצל!
לילה טוב, The Bicycle Thief

למעלה