Finally - Vick out of Atlanta

DAnalyst

New member
Finally - Vick out of Atlanta

The Falcons released Vick earlier today, so I guess they got tired of trying to trade him. now that he's a free agent we'll see who has the balls to take a chance on him. prepare for a little offseason action! (hopefully)​

Yo-man

New member
לא כל כך מהר...

הקומישינר עוד לא הסיר את צו ההשעיה על ויק, ולא מתכוון לעשות את זה עד תאריך השחרור המקורי - ה-20 ליולי. עד אז אף קבוצה לא תחתים אותו, זה בטוח. אח"כ - אני הייתי מהמר שמינסוטה יקחו אותו. הם מוכיחים עם פארב שאין להם קוים אדומים

DAnalyst

New member
beginning to sound like a sports film

if they bring vick and favre, they'll have the retired elderly has been with the busted shoulder and the criminal ego-maniac who's trying to salvage his career. sounds like just about every other sports movie I ever saw. just throw in a couple of big dumb behemoths and an emotional sob story, like someone trying to make the team so he can help his family, or fight cancer or somthing there's also sometimes the reduced emotional story version - "the girlfriend". (the one where she sort of dates/dated the good guy before/after she dates/dated the bad guy and once the team wins she'll re-discover her love for our hero) did Vick have a girl before he went to prison? because if he did and she's now dating some other player....... this will have all the makings of a classic .​

steeple

New member
problem

vick either got or is going to get married... if she leaves him at the wedding however

laufgas

New member
ומה דעתכם על פארב?

לדעתי, כל עוד הוא רוצה לשחק שימשיך, בכיף, אבל השאלה שלי היא שאם אכן הוא ישחק במינסוטה ואחרי ששנה שעברה היה את כל הסיפור עם הפרישה שלו גם כן - זה לא יכער קצת את סוף הקריירה שלו? (אלא אם כן הוא יזכה בסופרבול) אני בעד לראות כל שחקן משחק כל עוד הוא מרגיש ורוצה לשחק.

DAnalyst

New member
דעתי על פארב

אני לא חושב שלמישהו יש בעיה עם זה שהוא לא רוצה לפרוש, הוא לא ה-QB הכי זקן אי פעם לשחק בליגה, ודי ברור שיש לו עוד יכולות. הבעיה איתו היא שהוא כבר 6 שנים בערך מדבר על פרישה ועל איך נמאס לו מהאימונים בפגרה וכל שנה אומר שהוא פורש\שוקל פרישה, מבריז מהאימונים ובא לקראת הפריסיזן. אז בהתחלה אנשים מאוד התרגשו, אח"כ צחקו על זה קצת ובסוף נמאס. עכשיו הוא כבר בערך שתיים שלוש דרגות מעבר לנמאס, ברמה כזו ששדרני ספורט כבר מתחננים לא לדבר עליו. אז מהבחינה הזו- שיפרוש. אין לאף אחד כוח לעבור את הסאגה הזו גם בשנה הבאה שוב. מינסוטה תכער לו את סוף הקריירה? תשמע, כבוד זה כנראה לא יוסיף לו, אלא אם תהיה להם עונה מטורפת ממש. כל דבר פחות מזה ואנשים ייתיחסו לזה במיאוס. מה שכן היא בהחלט תוסיף לתחושת המיאוס של האוהדים בגרין ביי ממנו. אני חושב שהם היו שמחים אם הוא היה פורש לפני השנה עם הג'טס ולפני הסיכסוך עם האירגון. שלח SMS, לא שלח SMS, איזו פרשה מגעילה זו הייתה.... ואתה פוחד שמינסוטה תכער לו את הקריירה? ההתנהלות הפרימדונית שלו הזכירה לי כמה רסיברים יותר מאשר QB. גרין ביי יחגגו לו בעתיד, והוא בוודאות ייכנס ל-HOF, אבל מה שהולך בשנים האחרונות זה לגמרי garbage time, ולדעתי לא מוסיף לו כבוד איך שלא תסתכל על זה, וזה בלי קשר ליכול\לא יכול לשחק. ג'רי רייס אחרי שהיה כוכב ב-SF, אחרי שחתכו אותו מאוקלנד, הלך לשחק בתור third stringer בסיהוקס, פאדיחות? בטח. אבל הוא סתם את הפה ושיחק עד הסוף. עד שכבר באמת לא היה לו מה לחפש על המגרש. והקטע המעניין שלא שמעת אף אחד אומר לו שילך הביתה, כולם אמרו שכל עוד הוא יכול לשחק שישחק - he's earned the right. (טוב נו, פעם אחת מאריוטי מ-Around the horn אמר שהוא היה צריך לפרוש כבר, אבל אפילו הוא מיהר לסייג את עצמו) כלפי QBs זקנים אנשים הרבה פחות שיפוטיים, ואת כל האנטגוניזם שיש היום כלפי פארב הוא ייצר בכוחות עצמו. רצה לשחק? היה צריך לסתום את הפה ולשחק עד שגרין ביי היו בועטים אותו. אני מבטיח לך שאף אחד לא היה מצייץ אם הוא היה הולך אז לקבוצה אחרת וממשיך שם.

laufgas

New member
כשאמרתי שזה יכער את הקריירה שלו

התכוונתי בעיקר לאוהדים של גרין ביי שלא היו רוצים לראות את ברט בסגול. אני מסכים איתך שההתנהלות שלו לא מרקיעה שחקים...

Da Deuce

New member
אני יכול להגיד

שבתור אוהד פוטבול בכלל ו-ויקינגס בפרט, אני לא רוצה שישחק ב-NFL בכלל ובויקיגס בפרט. הוא עבר את השיא כבר מזמן, גם בשנים האחרונות בגרין ביי, כשהקבוצה הסתמכה יותר על ריצה של אהמן גרין מאשר מסירה של פארב (אז גרין היה טוב). זה כמו כשהמיאמי היט הביאו את שאקיל לפני כמה שנים - הם ויתרו על העתיד שלהם בשביל שחקן מצוין שעבר את השיא, אבל הוא עדיין סביר לשנה-שנתיים הבאות ובתנאי שיהיה לו צוות מסייע ועדיף גם כוכב עולה (דוויין ווייד). אז יופי, הם זכו באליפות אחת, אבל ישר אחריה הם נפלו למרתפי הליגה. ואני לא רוצה לראות את הקבוצה שאני אוהד מוותרת על עוברת תהליך זהה. חוץ מזה שהוא סתם חרא של בנאדם ואני לא סובל אותו...

Yo-man

New member
אני לא חושב שההשוואה לשאקיל נכונה

הבעיה הכי גדולה של פארב בשנים האחרונות היתה שלא היה לו משחק ריצה ולכן משחק המסירות שלו כוסה טוב מידי. דווקא בקבוצה שיש בה את אדריאן פיטרסון ה-play action יעבוד מצוין ופארב יוכל להתפנות למשחק מסירות יעיל. אולי הוא באמת מעבר לשיא, אבל גם ב-75% יכולת הוא טוב מחצי ה-QBים בליגה. אני חושב שיהיה לו טוב במינסוטה, זה יוסיף לליגה ויחזיק שנה-שנתיים. מה יקרה אח"כ? מינסוטה תהיה במצב טוב יותר, תמכור עד אז יותר season tickets ותוכל להרשות לעצמה להכשיר QB חדש וטוב.

Da Deuce

New member
לפי דעתי,

כל המשחקים של הויקיגס הם sellouts כבר כמה שנים טובות., אז כסף זה לא הבעיה. טרבאריס ג'קסון היה אמור להיות הQB החדש והטוב. בינתיים זה לא עובד. לדעתי היו לו הברקות בעונה שעברה, פשוט לא נותנים לו ראש שקט...

steeple

New member
טבאריס לא QB רע

יש לו זריקות נחמדות שיש להם כוח וכיוון לרוב, אבל הוא יותר פועל בריצות ובפעם היחידה שראיתי אותו (מול אטלנטה שבוע 16 שנה שעברה) הוא (ופיטרסון) איבד הרבה כדורים משטויות, אז יש לו עוד ללמוד

DAnalyst

New member
הבעיה הכי גדולה של פארב

הייתה שהלכה לו היד איפשהו באמצע העונה. לפי עדותו שלו הוא כבר לא ממש היה יכול לזרוק וסבל מכאבים עזים, באימונים שהוא ניסה לעשות אחרי העונה ולפני הניתוח הוא לא היה מסוגל להתמסר יותר מכמה דקות עם ילד בן 14 לפני שהכאבים הכריעו אותו. פארב QB שלוקח סיכונים וזורק לתוך דאבל קאבר. בשביל סגנון כזה כדאי מאוד שיהיה לך תותח במקום יד, ובזמנים כתקנם היה לו. ברגע שאתה סובל מכאבים בכל זריקה יש לך שתי אופציות - או שתשנה סגנון משחק או שתפסיק לשחק. לא הייתי ממהר להאשים את משחק הריצה.

למעלה