דעתי על פארב
אני לא חושב שלמישהו יש בעיה עם זה שהוא לא רוצה לפרוש, הוא לא ה-QB הכי זקן אי פעם לשחק בליגה, ודי ברור שיש לו עוד יכולות. הבעיה איתו היא שהוא כבר 6 שנים בערך מדבר על פרישה ועל איך נמאס לו מהאימונים בפגרה וכל שנה אומר שהוא פורש\שוקל פרישה, מבריז מהאימונים ובא לקראת הפריסיזן. אז בהתחלה אנשים מאוד התרגשו, אח"כ צחקו על זה קצת ובסוף נמאס. עכשיו הוא כבר בערך שתיים שלוש דרגות מעבר לנמאס, ברמה כזו ששדרני ספורט כבר מתחננים לא לדבר עליו. אז מהבחינה הזו- שיפרוש. אין לאף אחד כוח לעבור את הסאגה הזו גם בשנה הבאה שוב. מינסוטה תכער לו את סוף הקריירה? תשמע, כבוד זה כנראה לא יוסיף לו, אלא אם תהיה להם עונה מטורפת ממש. כל דבר פחות מזה ואנשים ייתיחסו לזה במיאוס. מה שכן היא בהחלט תוסיף לתחושת המיאוס של האוהדים בגרין ביי ממנו. אני חושב שהם היו שמחים אם הוא היה פורש לפני השנה עם הג'טס ולפני הסיכסוך עם האירגון. שלח SMS, לא שלח SMS, איזו פרשה מגעילה זו הייתה.... ואתה פוחד שמינסוטה תכער לו את הקריירה? ההתנהלות הפרימדונית שלו הזכירה לי כמה רסיברים יותר מאשר QB. גרין ביי יחגגו לו בעתיד, והוא בוודאות ייכנס ל-HOF, אבל מה שהולך בשנים האחרונות זה לגמרי garbage time, ולדעתי לא מוסיף לו כבוד איך שלא תסתכל על זה, וזה בלי קשר ליכול\לא יכול לשחק. ג'רי רייס אחרי שהיה כוכב ב-SF, אחרי שחתכו אותו מאוקלנד, הלך לשחק בתור third stringer בסיהוקס, פאדיחות? בטח. אבל הוא סתם את הפה ושיחק עד הסוף. עד שכבר באמת לא היה לו מה לחפש על המגרש. והקטע המעניין שלא שמעת אף אחד אומר לו שילך הביתה, כולם אמרו שכל עוד הוא יכול לשחק שישחק - he's earned the right. (טוב נו, פעם אחת מאריוטי מ-Around the horn אמר שהוא היה צריך לפרוש כבר, אבל אפילו הוא מיהר לסייג את עצמו) כלפי QBs זקנים אנשים הרבה פחות שיפוטיים, ואת כל האנטגוניזם שיש היום כלפי פארב הוא ייצר בכוחות עצמו. רצה לשחק? היה צריך לסתום את הפה ולשחק עד שגרין ביי היו בועטים אותו. אני מבטיח לך שאף אחד לא היה מצייץ אם הוא היה הולך אז לקבוצה אחרת וממשיך שם.