FIA investigating Lewis` erratic driving

Go On Alonso

New member
FIA investigating Lewis` erratic driving

Lewis Hamilton's world championship bid could suffer a serious setback after it was confirmed the McLaren driver is under investigation for his role in the crash that forced Mark Webber and Sebastian Vettel out of the Japanese Grand Prix Although the incident was missed on television, it is believed new evidence - thought to be footage on video website YouTube filmed from the grandstand at the Fuji Speedway - has come to light the 22-year-old could be punished with a 10-grid slot penalty

Thierry Henry

New member
והערה נכונה ששניר העלה בפניי,

בפעם הבאה שאתה מעתיק הודעה מאתר כלשהו נא לציין את המקור כדי לא לפגוע בזכויות יוצרים.

STEVE NASH

New member
ונא לתרגם את ההודעה לעברית

יש אנשים שלא יודעים אנגלית[או לפחות אחד
]

superbobik

New member
הנה הקישור

http://www.autosport.com/news/report.php/id/62978 כמו כן מרק וובר הגיב באופן ברור שהוא חושב שהמילטון היה אשם בתאונה הזה. http://www.f1-live.com/f1/en/headlines/news/detail/071004113445.shtml אני מתחיל לאהוב את הראיונות של וובר,הרבה קללות P: אני לא חושב שיתנו להמילטון עונש רציני, אבל מסיבה כלשהיא יש בי תקווה קטנה שמשהו יכול לקרות. נקווה...

superbobik

New member
פשוט מאד

הוידאו הזה של יו טיוב כשהמילטון יוצא מהקו ודופק ברקס נגיע לידי הFIA והם כרגע בודקים את התקרית...

lb22

New member
שיחקרו כמה שבא להם....

עד שלא נראה אותם נותנים עונש דומה החקירה הזו שווה לתחת. אולי סוף סוף יעשו צדק ויתנו לו לזנק מאמצע הגריד וככה להכניס עניין לאליפות הזו...

yotamn9

New member
בטח לא יקרה עם זה כלום

הרי רק המילטון יודע מה היו הכוונות שלו. והוא מצידו יכול לטעון שהוא בלם כדי לא לעקוף את הסייפטי קאר, ושהוא אפילו זז הצידה כדי שלא יתנגשו בו מאחורה. קשה לי להאמין שיעשו לו משהו רציני. אבל אנחנו תמיד פתוחים להפתעות
.

man31

New member
לפי one רשום שמסתמן שהוא יאבד את הנקודות

אני לא מאמין שרון דניס ייתן לזה לקרות והוא יפעיל את כל האנשים שיש לו שם בפנים (הרי הכל בסופו של דבר פוליטיקה) למרות שאם רוצים להעלות את הרייטינג לסוף עונה הם צריכים לפסול אותו ולפתוח את כל אליפות הנהגים מחדש

superbobik

New member
אל תגלוש באתר החובבני הזה

תעשה טובה. ולדעתי הפחתת כ-ל הנקודות על דבר כזה זה מוגזם.

NYMets Man

New member
אחד האתרים הגרועים

נראה שהם מנסים בכח לתת כתבות טפשיות וכבר נמאס לי לתקן אותם כתוב שם שהמילטון היה בניהם וניסה לעקוף את וובר :S אני לא יודע אם מישהו שם ממציא את החרא הזה שהוא פשוט לא יודע לקרוא אנגלית... כי מילא לתרגם כתבות מאתרים אחרים ולשים אותן באתר שלך, אבל לתרגם ככה? נשבר לי מהאי דיוקים שלהם... אני פשוט לא קורא

Thierry Henry

New member
והאתר שצריך לסקר בצורה הכי רחבה

ומלאה את הפורמולה 1 בישראל, אתר ספורט 5 גם הוא לא ממש מככב ורושם פרטים לא נכונים על האירוע. כמו זה שהמירוץ התחיל תחת סייפטי קאר למשך 9 הקפות (בפועל היו 19) ושהתאונה שהמילטון אשם בה לכאורה קרתה בזמן הזה כשלמעשה זה התרחש בכללל תחת הסייפטי קאר לאחר התאונה של אלונזו. בקיצור, מזל שיש פורומים בישראל וידע באנגלית אחרת חובבי הפורמולה 1 בישראל שלא היו רואים מירוץ עוד היו חושבים ששומאכר מתחרה.

Thierry Henry

New member
כן וONE הוא גם אותו אתר שדאג לפרסם

במשך שעה שמקלארן הודחה ונהגיה נפסלו ביום המשפט של מקלארן כשבפועל זה לא קרה, אלא זו הייתה ספקולציה שנכתבה במספר אתרים. ולמרות שאני צריך כמנהל בתפוז להיות לויאלי למערכת ואולי לא לתת שבחים לONE , זה האתר היחיד שנתן סיקור לאותו משפט ועל זה מגיע להם ח'ח. על כל השאר, טוב..רואים שהכתבים שלהם ניזונים מאותם אתרים שאנחנו ניזונים וכנראה שאופירע היא לא האיש הנכון לעשות מבחניי אנגלית לכתבים שלה.

NYMets Man

New member
מצטער אחי, אני חושב אחרת

בתור אחד שמתעניין גם בבייסבול אני מכיר מקרוב את הקטע של "אנחנו אתר גדול, תגידו תודה שאנחנו מסקרים את הספורט הטפשי שלכם ותשבו בשקט"... ואני נגד זה או שאתה עושה עבודה מקצועית, או שאתה לא עושה בכלל. אין טעם להכנס בשעה הפנויה שלך לאיזה אתר של פורמולה אחת שיוצא לך בגוגל ולהעתיק משהו שכתוב שם ועוד לא כמו שצריך כי אין לך כוח לזה... אני מצטער, אבל זה אתר גדול ולא חאפרים... אם אתה כותב על משהו, תעשה את זה כמו שצריך

superbobik

New member
באטון גם מתעצבן על המילטון

The newspaper also quoted Jenson Button as on Thursday joining Webber, Vettel, Alonso, Nick Heidfeld, Franz Tost and others in criticising Hamilton's driving. "When I was behind him it felt really inconsistent," the Honda driver said. "I don't know what he was doing really. He came through the last section and he kept slowing down. He knew the safety car wasn't coming in and he kept hitting the brakes hard in the last sector so everyone would bunch up. Then he'd shoot off and brake again http://www.f1-live.com/f1/en/headlines/news/detail/071004164521.shtml

NYMets Man

New member
שימו לב ../images/Emo41.gif

לכל מי ששיחק אותה ראש קטן ושאל "על איזה חוקים בדיוק המילטון עבר בנהיגה שלו???" אז הנה... מישהו שמבין בחוקים הרבה יותר ממני וכתב בפורום של האתר הרשמי מצטט: "רק שהוא לא שמר על מרחק של 5 מכוניות ממכונית הבטיחות, אלא שמיד לאחר מכן הוא נתן לה להתרחק מרחק גדול הרבה יותר מ-5 מכוניות, כך שהוא עבר בעצם גם על סעיף 40.13 שקובע שאקט כזה מותר אך ורק כאשר אורות מכונית הבטיחות כבויים, כלומר כהכנה לפני זינוק מחודש. זה בטח לא היה המצב. ההתקרבות וההתרחקות בסמיכות שכזו מוכיחות שהוא נהג באופן לא אחראי. אולי אין לו קשר ישיר לתאונה, אבל הוא בהחלט אשם ב-3 סעיפים."

למעלה