Fever - Live in Manchester DVD

זה סיפור ארוך נמאס לי לספר את כזה כ

כול פעם מחדש אבל בעיקרון זה לא המחשב שלי ואנשים שתלטניים(*שיעול!( חושבים שהכול שייך להם!

p i n g o

New member
באסה ../images/Emo4.gif

בכל זאת, אולי תנסי לשכנע אותם? נו, זה מקרה יוצא דופן, קיילי במנצ'סטר!

כן אוי זאת הייתה הופעה נהדרת!!

ראיתי חלק ביס... יש לה מלא הופעוץת בוידיאו שאני רוצה לקנות-ואני הכי רוצה את זאתי במנצ'סטר ואת זאת בסידני וואו היא פשוט יודעת לתת הופעות..... אין היא מדהימה ומהממת את כולם בהופעות בטור אחת שאוהבת הרבה אמנים(אבל מעריצה רק אל קיילי ואבריל) אני יכולה להגיד שקיילי נותנת את ההופעת הכי טובות!!!!!! איזה חלק הכי אהבת בהופעה שלה במנצ'סטר? אני הכי אהבתי את החלק שבו היא עלתה לבמה את קום אינט מיי וורלד אבל אני לא אוהבת את השיר הזה כמו את האחרים-קנט גט יוא אוט אוף מי הד ואין יור אייז למרות שהוא שיר די חביב...... הכי אהבתי משומה...(אני בכוונה עושה את זה מחובר!)את "בטר דה דויל יו נאו" שהיא שאלה את הקהל"נשמע לכם מוכר?" באמת שיר ישן.....עברו הרבה שנים מאז שנת תשעים הא?(אם אני לא טועה הוא יצא בשנת תשעים נכון?)

p i n g o

New member
לא סתם שנות התשעים, אפילו 1990 ../images/Emo9.gif

שוב, אם אני לא טועה. ובקשר להופעה זה עוד לא סיים להוריד (
)

חח לא נורא שווה לחכות...

זאת ההופעה הדלמה כן? בyes לא הייתה אתה הופעה השלמה היה חסר הקטע עם השמלה האדומה החושפנית ההיא(אני יודעת הכול עלה הופעה ויש לי מלא מלא מלא תמנות ממנה ואני יודעת איזה שירים היא שרה שם וביס היא לא שרה את ספינינג אראונד וכו-בשמלהה אדומה!) שתראה אתה הופעה תגיד לי איזה עוד בגדיםה יא לבשה אני יודעתה רבה עלה הופעה אבלך לא "הכול" חחח הייתי רוצה לדעת הכול...

p i n g o

New member
ראיתי רק את ההתחלה של החלק הראשון..

ההופעה ממש מתחילה מצויין כשקיילי יוצאת מתוך הבמה בתוך מעין שריון כזה שלאט לאט נפתח והיא יוצאת ממנו. לאחר מכן היא שרה את CIMW ואת Shocked (ואולי עוד משהו, לא זוכר..), ואז היא בירכה את הקהל ודיברה איתו קצת, ואז היה ספינינג אראונד ואז הלכתי לישון כי הייתי צריך ללמוד ביום שלמחרת
. היום בערב אני מקווה לראות את המשך החלק הראשון ושהוא יסיים כבר להוריד את החלק השני. בנוסף, התחלתי להוריד את Live In Sydney - מה עם ההופעה הזאת? שווה משהו? יותר מזאת במנצ'סטר?

כן!!! את סידני אני הכי רוצה (לקנות)

תסתכל על השירים על הרשימה יש את זה בקיילישופ באתר הרישמי ותראה... הכי שווה סידני בעיני ואחריו מנצ'סטר היה את ספינינג אראונד ביס? לא זוכרת.. זה לא ההי אמור להיות בשמלה אדומה? או שהבנתי אותך לא נכון ושאתה מדבר על מה שהורדת טוב ביי ערב טוב

לימבו

New member
פינגו- נראה לי שאתה צריך

לבוא אלי ליום עיון בנושא קיילי... יש לך כמה דברים להשלים

p i n g o

New member
חחח ../images/Emo6.gif בכיף!...

אני כל יום לומד דברים חדשים!!!
יש לך (או למישהו) מושג מאיפה אני יכול להוריד את כל השירים של קיילי שהיא הוציאה אי פעם? נכון לעכשיו יש לי את FEVER, Light Years ועוד כעשרים שירים משאר הדיסקים... וכן, אני עוד צריך להשלים, אז מה!

p i n g o

New member
מאיפה?!?!

בכל החנויות שהייתי (תמיד אני מחפש דבר ראשון איזה דברים של קיילי והקורס יש להם) לא ראיתי את הדיסקים שלה. הכי ישן שלה זה Light Years שראיתי לפני שנה וחצי בגרמניה (אמרו לי שבדיוק נגמרו להם השאר, ושהיו להם עוד כמה יותר ישנים!!
). אז מאיפה לי לקנות?? אה, ועוד משהו, גם אין לי כסף.

נכון! יש להם רק את השניים האחרונים

אני גם מעוצנת שאין להםא ת אימפוסיביל פרינסס או את האלבוימים שלה משנת 90 ו89(אחלה אלבומים) אבל אפילו אלבום משנת 95 אין להם!(כולל השיר הנהדר ור דה ויילד רוזז גראו) בגלל זה אני צריכה להוריד(וגם הוא...)

למעלה