FEVER EPK

FEVER EPK ../images/Emo12.gif

אני אשתף אתכם בדיון קצרצר שלי ושל אפרת לפני מספר ימים. קיבלתי לידי קלטת וידאו של EMI שחולקה ככל הנראה כפרומו עם צאת Fever לשוק. הקלטת כוללת ראיון עם קיילי באורך של כ-10 דקות (ליתר דיוק: 9:53) מה-2 באוקטובר 2001. צפיתי בראיון ואני חייב לציין שמ-עו-לם לא נתקלתי בו באף תחנת טלוויזיה. בדרך כלל מפיצים דברים כאלה שיהיו מוכנים לשידור במדינות שקיילי לא יכולה או לא מגיעה להתראיין בהן (
למשל), ומה שמפתיע- מעבר לעובדה שנראה לי שזה לא שודר באף מקום- שיש דברים שהיא לא אמרה באף ראיון... לדוגמא: האם שמעתם שהיא ספרה פעם ש- Come Into My World היה השיר שהוקלט אחרון לאלבום? ושהוא הוקלט בדיוק ביום של הדד ליין בו היא היתה צריכה להגיש את השירים ל-EMI ? תגובתכם?

tatababa

New member
כן, זה לא משהו חדש..

למען האמת, היא אמרה שהיא הקליטה את CIMW *אחרי* שהגישו כבר את רשימת השירים הסופית, אבל בגלל שהיא כל כך אהבה אותו היא היתה חייבת להכניס אותו פנימה. כך Baby ו-Good Like That מצאו דרכם החוצה ו-CIMW התגנב פנימה.

tatababa

New member
אה ו..

שהיה לה ברור מהרגע שהיא שמעה אותו, שהיא חייבת להקליט אותו ושהוא ייצא כסינגל. תהרוג אותי מה היא מצאה בו שכל כך עשה לה את זה. כאילו, שיר חמוד אבל היא בהסחפויות........

אז ב-EPK

היא מספרת שתאריך הגשת הדיסק יצא על יום שלישי, וביום שישי שלפני כן היא התקשרה לקאתי דניס וביקשה follow up ל- CGYOOMH, אז קאתי ורוב (דיוויס) נכנסו לאולפן וכתבו את CIMW במשך כל הסופ"ש. ביום ראשוןבבוקר הם שלחו את זה לחברת התקליטים וזה הגיע לקיילי ביום שני. היא שמעה את השיר והחליטה שהיא חייבת להקליט אותו, אבל למחרת בבוקר היו לה צילומים בגרמניה, אז היא פשוט נסעה לצילומים וחזרה לאנגליה במיוחד בשביל להקליט את השיר... אני מודה שאת הסיפור הזה מעולם לא שמעתי לפני כן.

p i n g o

New member
נחמד לדעת! ../images/Emo13.gif

אחלה שיר, ללא ספק. והקליפ עוד יותר אחלה.

Nadav נדב

New member
אני אוהב אותו בתור הפתיח של הפיבר

טור
זו היתה חתיכת כניסה!!!

tatababa

New member
עיבו לו את הבאס-ליין ונתנו לו גוון

יותר מחוספס, סטיב אנדרסון פשוט גאון. לקח שיר ממוצע מינוס והפך אותו לקלף מנצח! אם יש מישהו שבאמת אסור לקיילי להפסיק לעבוד איתו זה סטיבן.... עכשיו כל מה שנשאר זה להחזיר לתמונה את דייויד סימן ואני שמח.

למעלה