Fever: החוליה החלשה...

Fever: החוליה החלשה...

מכירים את המשחק? פופולארי מאד בקרב מעריצי קיילי... לפניכם רשימה של כל השירים באלבומה החדש של קיילי, Fever, שבוודאי כולכם כבר רכשתם... כל שעליכם לעשות הוא לשרשר הצבעה איזה שיר מבניהם אתם הכי לא אוהבים השיר שיצביעו לו הכי הרבה הוא השיר שיעוף מן הרשימה, וכך הלאה והלאה, עד אשר נשאר עם שיר אחד- שהוא "המנצח". אז מוכנים? Let´s play THE WICKEST LINK 1. More More More 2.Love At First sight 3. Can´t Get You Out Of My Head 4. Fever 5. Give It To Me 6. Fragile 7. Come Into My World 8. In Your Eyes 9. Dancefloor 10. Love Affair 11. Your Love 12. Burning Up ברשותכם, אני אתחיל: השיר הכי גרוע הוא Give It To Me (למרות ששמעתי שערוץ 1 בחר להשתמש בו בתור רקע לפרומו, לא ברור מה הוא עושה שם...)

אפרת ר

New member
קשה להחליט אבל נחליט ש...

אני הייתי זורקת את burning Up בהופעה אומנם הוא היה כייפי מאוד, אבל זה השיר הראשון שלא עשה לי שום דבר ששמעתי בפעם הראשונה את האלבום.

Fever2002

New member
רעיון נחמד

צריך לקחת בחשבון שזה יצא שרשור די ארוך... (משהו כמו 12 עצרת * מס´ המצביעים),גם יקח לך קצת זמן לרכז ולעקוב. ומתי מצביעים על השיר הבא? זה יכול לקחת הרבה זמן עד שישאר השיר "הזוכה" וקיילי עלולה להקדים אותנו עם הגרסה החדשה של FEVER
לעשות את זה בג´אוה או משהו-אפשרי אבל עלולים לזייף תוצאות אז נצביע ככה. החוליה החלשה: שיר מס´ 11.

הבהרת הכללים...

כל "סיבוב"- נשאר כשבוע, ויורד בו שיר אחד. כמובן שבהתחלה ההצבעה היא דלילה... מפאת צעירותו של הפורום ומספר המשתתפים הקטן. כל סיבוב- בשרשור נפרד (למען הסדר)... אל תדאגו- יהיה נחמד!
אגב, לא הלכתי לשום מקום... אני פה, (מה אתם חושבים שעמוד הכניסה לפורום מתעדכן מעצמו??
) אני משגיח שהכל בסדר, ושלא נכנסים לפה ילדים קטנים שמשעמם להם כדי לנבל את הפה ולהוכיח שמה שהם אוהבים- הוא הכי טוב...

MrMinogue

New member
זה קל...

More More More עד היום אני לא מבין איך הוא נכנס לאלבום בזמן ששירים מעולים כמו Boy, Good Like That ועוד נשארו כשאריות בכל מיני סינגלים וגירסאות שונות של האלבום..

Fever2002

New member
אם כל אחד...

יפסול שיר אחר כבר בהצבעה הראשונה זו תהיה בעיה
לא שזה בשליטה אבל צריך שכמה יצביעו על אותו השיר. ככה קשה להמר על ה-FINAL

kyliefan18

New member
Give It To Me!!

רן ר! MORE MORE MORE ממש טוב! די להיות גסטאפו!!!! LOVE RAN B

MrMinogue

New member
|מדוזה|

חחחח מאיפה נחתת? More More Morve ממש שיר גרוע!! אפילו Give It To Me עם כל הטלפונים, הפקסים והמרכזנית של בזק נשמע יותר טוב מ More More More.. דמוקרטיה או לא? Cheers Brurya! Ran

למעלה