Festival Express

Jflyaway

New member
Festival Express

Festival Express הוא סרט קולנוע תיעודי על פסטיבל רוק שנערך בווניפג, קנדה ב 1970.. והשתתפו בו - טוב אתם תראו פה.... מה שיחד את הפסטיבל הזה, שכל האמנים הגיעו אליו ביחד ברכבת מטורונטו במשך שלושה ימים בהם התפתח משהו שהגיע בסוף גם לבמה. ראיתי את הסרט הזה בחדווה עצומה. מומלץ.

melancholy man

New member
נדמה לי שהזכירו את הסרט הזה פעם

נשמע מגניב, אני חייב לראות את זה!

Barmelai

New member
ראיתי אותו לפני זמן לא רב

סרט שממש תפור על כל מי שקורא פה קבוע. מצליח לתפוס הווי של מוסיקאים מהשורה הראשונה בעיצומו של BONDING, חברותא נדירה בין אינדיבידואליסטים, שברור שאם האירוע היה קורה הים המצלמות היו תופסות את רוב האמנים משסעים את גרונותיהם של כל האחרים בצפורניים שלופות. אין ספק שהרוח הטובה נשבה גם מהעשן המתוק ומעזרים כימיים שונים. בלטו לטובה ג'ניס ג'ופלין וג'רי גרסיה שהיה הדבק האמנותי והרוח החיה של כל הסרט.

LadyG

New member
דיברנו עליו

בהרחבה בפורום אחר
יופי של סרט.

melancholy man

New member
יכול להיות שמתבלבלים לי הפורומים?

טוב אני כבר איזה שבוע באי בודד, עם מפלצות, חזירי בר, דובי קוטב, אחרים והבחור משולחן לחמישה, דברים משונים קורים כאן

AeroTom

New member
אני כבר ממש צריך לראות אותו

הרבה זמן אני רוצה. ואגב התמונה שהבאת הזכירה לי את הקטע הבא משם: http://www.youtube.com/watch?v=3pY4ohB6VYw ג'ניס, גרסיה, דנקו ואחרים שרים ברכבת את Ain't No More Cane On The Brazos, מעט שתויים...

Mr Mustard

New member
מי הבחור שיושב משמאלה של ג'אניס

זה ששר רוב הזמן ומנגן בגיטרה?

garcia

New member
מיסטר ריק דנקו

נגן הבס של The Band. הלך לעולמו לפני כמה שנים.

anatyp

New member
בוקר טוב

דיברנו על זה לפני כמעט שנה סרט מעולה במיוחד מדהים לחשוב ששלושה חודשים אחר כך ג'ניס ג'ופלין עזבה אותנו אוף עכשיו עשיתם לי חשק לראות אותו שוב שבוע טוב לכולם

למעלה