Fergie Ferg

HaDaRoSh

New member
Fergie Ferg ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

הבלונדה הכוסית שבחבורה [בת 31]
חחחחחח לפני כשלושה חודשים הוציאה את אלבום הסולו הראשון שלה "The Dutchess" שכבש את העולם
ה"מיי ספייס" של פרגי נמצא כאן
אני פותחת כמה קטגוריות, תשרשרו לקטגוריה המתאימה
תנו לה בכבוד

HaDaRoSh

New member
../images/Emo20.gifמידע../images/Emo20.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

שרשרו לפה כול מה שאתם יודעים על פרג

ממ

LONDON BRIDGE הגיע למקום הראשון במצעד הבילבורד האמריקאי, תוך 3 שבועות, וגם הצליח להגיע לרשימת 5 הגדולים באמריקה ובבריטניה

HaDaRoSh

New member
מקום 2 ! ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

ברשימת ה-20 נשים הכי סקסיות של שנת 2006

x N O A M x

New member
חח טוב אממ

תאריך לידה: 27.3.75 עיר מגורים:LA
שם ההורים שלה:טרי ופטריק אחים:אחת, דנה. פרג גדולה ממנה בשנתיים הצטרפה לבלאק בשנת 2003 עם הלהיט וואר איז דה לוב. ב-19.9 יצא האלבום סולו שלה שהוא כבר מצליח בכל העולם
התחילה ת'קריירה שלה בתוכנית שניקראת KIDS לפני הבלאק הייתה בלהקה של שלוש בנות [כולל היא]. ללהקה קראו "ווילד אורקילד" [סחלב פראיXD] נממ השם האמיתי שלה זה סטייסי אן פרגוסון וזהו אינלי כוח

HaDaRoSh

New member
../images/Emo20.gifכתבות../images/Emo20.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

שרשרו לפה את הכתבות שראיתם על פרגי

system רולז

New member
כתבה בוואלה.. פרגי בסופרנוס)../images/Emo99.gif

פרגי מבלאק אייד פיז תשתתף בסופרנוס יום חמישי, 10 בנובמבר 2005, 13:42 מאת: מערכת וואלה! הסטרפטיזאית של טוני הבוס הסולנית הלוהטת קיבלה הצעה מפתה לגלם סטרפטיזאית במועדון החשפנות של הבוס טוני סופרנו. זהירות - ספוילר! פרגי, סולנית בלאק אייד פיז, קיבלה הצעה שלא תוכל לסרב לה - לככב באחד מפרקי הסופרנוס. פרגי, ששמה האמיתי הוא סטייסי פרגוסון, אמורה לגלם שוטרת סמויה שמתחפשת לסטרפטיזאית במועדון החשפנות הלוהט של הבוס טוני - בדאבינג. צילומי הפרק יחלו בתחילת 2006, אבל ככל הנראה פרגי המרוגשת כבר שכרה מאמן פרטי בחדר כושר כדי "להיות הסטרפטיזאית הכי חמה שאי פעם הופיעה בבדאבינג". גורם אלמוני מההפקה סיפר לדיילי מירור ש"פרגי פשוט לא מאמינה שזה קורה לה, היא אובססיבית לגבי הסדרה הזאת. המפיקים חושבים שהיא מושלמת לתפקיד משום שיש לה גוף מדהים והיא לא מתביישת בו". פרגי עושה בזמן האחרון יותר מצעד אחד לכיוון המשחק. הבוסים של הסופרנוס בטח כבר ראו והתרשמו ממנה לאחר ששיחקה לצדו של ג'ון טרבולטה בקומדית הפשע "בי קול". כמו כן היא אמורה להופיע בסרט המחודש משנות ה-70, "פוסידן אדוונצ'ר" לצדו של קורט ראסל. התפקיד בסופרנוס הוצע לה בדיוק בתקופה שבה סיבוב ההופעות של הלהקה בארה"ב, "וור איז דה לאב" מצליח למשוך הרבה מעריצים שבאים לשמוע את האלבום האחרון, "מונקי ביזנס". סינגל נוסף ממנו, "מיי האמפס", ייצא בבריטניה בשבוע הבא. ויש גם שמועות על כך שבשבה הבאה פרגי תפרוש לטובת אלבום סולו משל עצמה.

system רולז

New member
עוד כתבה...

הנסיכה פרגי יום שלישי, 26 בספטמבר 2006, 13:46 מאת: ידידיה ויטל, מערכת וואלה! פרגי מפתיעה באלבום הסולו הראשון שלה, אבל קליס מעט מאכזבת. ידידיה ויטל מאזין ומשווה בין השפנפנות שרוצות להיות סקסיות עטיפת האלבום פרגי אולי פרצה לעולמנו בתור השפנפנה הבלתי - מזיקה של שלושת חברי ה"בלאק אייד פיז", אבל עכשיו היא כבר תופעה. היא אמנם לא משהו שלא ראינו קודם, ונכון לומר שהיא מאוד לא מיוחדת, אבל היא כן סוג של גודזילה בשמי לה-לה-לנד הוורדרדים, משתלטת לה באגרסיביות על העולם. נכון לעכשיו, כולנו סוגדים לדוכסית הדימויים הואגינליים החדשה שלנו, והיא לא מכזיבה ומוציאה אלבום סולו ראשון שהולם מאוד את התואר הנ"ל. בשנה שעברה עם הלהיט המטורף של האפונים "My Humps", היא היתה נאקה מיוחמת המנופפת בבליטותיה לאורך מדבריות שלמות. בסינגל הסולו החדש שלה"London Bridge" , היא מגלמת בטוטאליות את הגשר העצום שמעל נהר התמזה: מרשימה, איתנה, ומרצפת לעצמה דרך בטוחה להמשך קריירה צבעונית. "The Dutchess" הוא אלבום בכורה נטול בושה, מלא בדפיקות אלקטרו אייטיזיות אופנתיות, המופק ברובו בידי וויל.איי.אם, המוח והפנים של ה"בלאק אייד פיז". נכון שהסינגל הפותח וגם הרצועה המוצלחת "Glamorous" הונדסו בידי המפיק פולואו דה-דון, אבל הוא לא ממש גונב את ההצגה לוויל, שגורם לפרגי להישמע עסיסית כמו שהיא נשמעת עם הלהקה, רק זוהרת יותר. כמו הרבה סולניות אחרות לאחרונה, גם פרגי מנסה להתחפש קצת לגוון סטפאני, ולכן "לונדון בריד'ג" עשוי להישמע לחלקנו מוכר. אבל מצד שני, להוסיף שירה של ממש ל-"Hollaback Girl" זה לאו-דווקא רעיון גרוע, וברור שהסינגל יוצא פרגילישס. האלבום יושב על נקודת אמצע טובה בין היפ-הופ ואר-אנ-בי לפופ פלסטיק מרוכז, מה שבכיף יהפוך אותו להצלחה אצל רוב הקהלים. פרגי לא רק נראית כמו כוכבת פורנו, היא גם נשמעת כמו אחת. ולמרות שברגעים מסוימים אפילו לי נמאס קצת לשמוע אותה גומרת באמצע השיר, העסק כולו מופק מספיק טוב כדי שאגמור ביחד איתה כל פעם מחדש. אלבום הבכורה הזה ממש לא מתנהג כמו בכורה, ופרגי משדרת עסקים כרגיל, כמו מי שמריצה ביזנס מאז ומתמיד. יודעים מה? יושב עליה טוב. פרגי, "The Dutchess" (הליקון, A&M)

HaDaRoSh

New member
../images/Emo20.gifסגידה../images/Emo20.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

שרשור סגידה לפניכם
פרגי תעשי לי שבטטטטטטטטטטטטטטט
תעזבי את ג'וש
אני ונעם מחכות לך

x N O A M x

New member
פרגגגגג:]]

חחח תעשי לי גלקסיהה חח
אני מאוהבת באישה הזווXD שתעזוב כבר את חמוריקו

avivoOsh2

New member
פרג.../images/Emo99.gif

תעשייי לי פרגושוןןן.
למרות שכוולם אומרים ת'משפט הזה.
חחח לא נורא.

HaDaRoSh

New member
../images/Emo20.gifתמונות../images/Emo20.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

שרשרו לפה תמונות של פרג [ויש הרבה
]

HaDaRoSh

New member
../images/Emo99.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

חולה על התמונה הזאת

למעלה