female dancing dream

איידהו

New member
female dancing dream

שלום וחג חגיגי שמח לכן
רציתי לדעת מה דעתכן לגבי נושא שמסקרן אותי מזה זמן די רב. האמת היא שדי מביך אותי לדבר על כך וניסיתי אף להירשם לאתר בזהות נוספת אך לא הצלחתי, כי בכל זאת יש אולי כאלו שמזהים אותי מפורומים אחרים בהם כתבתי בעבר. ובכלל, זה יהיה מאוד מביך אם מישהו שמכיר אותי באופן אישי יגלה את הכתוב פה ויבין שזה אני. אך בסופו של דבר החלטתי כן להיכנס בזהות המקורית שלי, כי כך בעצם אני אומר לעצמי שזה חלק ממני ואין לי שום סיבה להתבייש בכך. טוב, ולאחר דברי הלאות האלו אגש היישר אל העניין עצמו: בתקופה האחרונה מצאתי את עצמי עושה משהו שמעולם לפני כן לא חלמתי או העליתי בדעתי לעשות. מצאתי את עצמי הולך מדי פעם למועדונים, אומר בנימוס שלום לסלקטור בכניסה, נכנס ודי מהר מתמכר למוסיקה ומתחיל לרקוד. בדרך כלל ללא שתייה אלכוהולית, לכל היותר כמה כוסות של רד בול. וכנראה שבמקרה שלי הרד בול אכן נותן לי כנפיים, משום שכאשר אני רוקד אני אוהב לעשות את זה בצורה מאוד נשית. רק כך אני מצליח להרגיש חופשי בריקוד ורק כך אני יכול לאפשר למוסיקה לזרום דרך גופי. לא, אני לא גיי, אם כי יצא לי להיות עם בחורים/גברים (אך לא יחסי מין מלאים) וכמו כן במערכת יחסים אחת מדי פעם אני הייתי האישה והיא הייתה הגבר (משהו ששנינו רצינו לנסות ולעשות) ואפילו יצא לי לעשות סטריטפיז פורימי כשאני מחופש בבגדי אישה (ואפילו באמצע הגיעה משטרה בגלל הרעש)
בכל אופן, בדרך כלל אני תופש לי איזו פינה מרווחת ומתמכר למוסיקה. אני מסתכל על בנות אחרות כדי לחקות את תנועותיהן אם כי לרוב הריקוד פשוט מגיע מעצמו ואיני צריך כמעט להתאמץ. אני מסוגל לרקוד כך שעות על גבי שעות, לבדי, כמובן מבלי לגשת לבחורה ולהתחיל איתה (מה לעשות, אני בכל זאת ביישן)
ובטח שלא לעגוב על מישהי תוך כדי ריקוד, כמו שגברים אחרים עושים כיוון שזה לא מושך אותי כלל. אבל אני כן נהנה כשמישהי נעמדת לידי ומתחילה לרקוד גם כן, כי אז זה מוסיף לריקוד איזה שהוא נופך חושני שכמובן לא קיים בריקוד סוליטרי. אם כי היו יחסית לא מעט מקרים שבהם נשים החלו לרקוד לידי/איתי, לרוב הדבר זוכה להתעלמות. ומכאן בעצם פנייתי אליכן כי למרות שאני רוקד בשביל עצמי, זה בכל זאת מסקרן אותי וחשוב לי לדעת: האם בחור שרוקד בצורה נשית ייראה בעיניכן כמגוחך או דפוק שכלית? ולא מדובר כאן על ריקוד מגוחך או מצחיק. איני אוהב להעיד על עצמי אך קיבלתי פידבקים מאוד חיוביים מידידות וחברים שכן ראו אותי רוקד במסיבות פרטיות (כמו למשל במסיבת יומהולדת אחת שבה העמדתי את כל הגברים שבחבורה במעגל, ולצלילי "בוא" של עברי לידר עברתי מאחד לאחד ורקדתי לכל אחד ריקוד אירוטי), כך שאני מניח או לפחות מקווה שהריקוד עצמו לא נראה מגוחך כריקוד. אך שאלתי היא האם בחור שרוקד כמו אישה במועדון ריקודים רגיל נתפס בתור חייזרי משהו
ויכול, לכל היותר, לעורר פרצי רחמים ואמפתיה בכל המביט במחזה. אני מניח שהסיבה שמעולם לא הצלחתי לרקוד בצורה "גברית", היא בין היתר משום שהגוף שלי נראה די נשי ונערי (טוב, יש קצת שרירים אבל בכל זאת זה די רחוק מלהיות הגוף הגברי הטיפוסי), ואחרי שנים שבהם הדבר מאוד פגע בדימוי הגוף שלי ובערך העצמי שלי,עכשיו אני כן מרגיש שלם עם הגוף בזכות האפשרות הזאת לעשות את הטרנספורמציה הזו לאישה (בכל זאת, בחיי הרגילים אני כן מתנהג כבחור רגיל, לא הולך או מדבר בצורה נשית ולא נמשך לכך) נ.ב: לאחרונה בכלל השתגעתי.
. הגעתי למועדונים במכנסיים נמוכות גזרה וחולצות קצרות יחסית. (נא לא לדאוג, גילחתי גם למטה) וכשרקדתי, מתמכר בהנאה לצלילי מדונה, touch me i wana feel your body (סמנתה פוקס?), האחיות פיק, היפ הופ, טראנסים ומה לא,בברכיים מכופפות, ניענועי אגן, וידיים עוברות על הישבן, על הבטן או על העורף, יכולתי ממש לחוש את המיניות הנשית שלי פורצת ועולה בכל הדרה ועוטפת אותי בתוכה, בחמימות מחוייכת

אין לי מושג ../images/Emo12.gif

נורא מקנאה. אם יש משהו שאני לא יודעת לעשות - זה לרקוד. לכן מתרחקת מכל מקום שכולל ריקודים (יש מי שיעיד שצפה בי בורחת מחתונות). אבל אתה נשמע סופר מחובר לעצמך ולגוף ולמיניות שלך - נהדר.

הייייי

זה יפה... בכל אחד מאיתנו יש גם צד הפוך.. ז"א, אני מאמינה שאנחנו כמעט "דואלים" במידה מסויימת.. בגברים יש צד נשי, וזה טוב שיתחברו אליו ויהיו מודעים לו, ובנשים יש צד גברי... וזה בסדר
לדעתי

דנטל

New member
איש חתולים ../images/Emo99.gif

מה אכפת לך מה אחרים חושבים אם לך טוב עם עצמך?

1נעמונת

New member
והעיקר

שתרגיש טוב עם עצמך, הומו או לא, חיים או יוסי. איידהו, אם אתה הולך עם תחושותיך,ולא פוגע באחרים תוך כדי, סימן שאתה בסדר גמור.

FataLico

New member
אתה הומו

לא במובן השלילי פשוט תזדהה עם זה ותהיה כנה עם עצמך.

לכל סיר יש מכסה :)

היי איידהו, ללא ספק יש בך משהו יוצא דופן. ומן הסתם לא כל אישה תמשך אליך (בכל אופן מעטים מאוד הגברים שכל אישה תמשך אליהם, נסכים?). אבל אז מה? נשים שונות זו מזו בטעם שלהן כמו שגברים שונים זה מזה בכל דבר כמעט (כולל תחושת המיניות, זהות מינית, סגנון ריקוד וכו'...) למשל אחותי נמשכת לטיפוסים קצת נשיים, עדינים ואני ממש לא, רק להכי גבריים, גבוהים שריריים ועם זיפים (וגם קצת לנשים - חה חה). אז ככה שבטוח יש נשים שימשכו אליך. למעשה אני קצת מזדהה עם תחושת החלפת המין. אני למשל (לא חושבת שאמרתי את זה למישהו) רואה את עצמי בד"כ עם אישה בתפקיד הגבר. אצלי זה רק פנטזיה. אבל נפשית אני מרגישה שזה התפקיד שהיתי תופסת. אתה רואה, לא אצל כולנו הכל שחור לבן... בכל אופן מה שאתה כן יכול להיות מבסוט ממנו זה המידה הגדולה שבה אתה ממש את הרצונות שלך, התחושות, זה יפה. בינתיים בריקוד ואולי בהמשך בעוד דברים.

למעלה