Felt DA Speed Challenge- רשימת מוזמנים

Felt DA Speed Challenge- רשימת מוזמנים

שלום לכל מאותגרי ה- Felt DA Challenge מצורפת רשימת מוזמנים, הרשימה נסגרה על 52 רוכבים לתשומת לב הקהל הרחב- משעה 15:00 נפתח עמדת הרשמה על בסיס מקום פנוי- כלומר, אם מישהו מ- 52 המוזמנים לא יגיע, נשמח לצרף רוכבים חדשים שיגיעו למקום להירשם. ***אין כל התחייבות להכניס נרשמים חדשים- אלא רק על בסיס מקום פנוי ביום התחרות*** *עמדת ההרשמה לקבלת מספר מתחרה תיפתח במתחם סולאוס- בבית הקפה החל מהשעה 14:30 *ההרשמה תיסגר בשעה 15:30 *הזינוק הראשון יהיה בשעה 16:30 *סדר הזינוקים יהיה לפי הרשימה, עדיין, כל המשתתפים חייבים להירשם עד השעה 15:30 ! ! ! גם המזנקים אחרונים...

cipo 1

New member
אני רק רציתי לעזור למיקי

מספר רישום שם משפחה מספר מתחרה 1 אבנר נייזברג 1 2 אושרי בן עמי 2 3 אייל פרידמן 3 4 איתן וויסבקר 4 5 אלדר אשרי 5 6 אלי בוגרד 6 7 אלעד סגל 7 8 אלעד רונן 8 9 אסף ארטל 9 10 אריאל מיארה 10 11 אריק הייבלום 11 12 אריק סמו &nb

cipo 1

New member
נסיון חוזר ואם לא תפתח את קובץ ה - EXCEL

מספר רישום שם משפחה מספר מתחרה 1 אבנר נייזברג 1 2 אושרי בן עמי 2 3 אייל פרידמן 3 4 איתן וויסבקר 4 5 אלדר אשרי 5 6 אלי בוגרד 6 7 אלעד סגל 7 8 אלעד רונן 8 9 אסף ארטל 9 10 אריאל מיארה 10 11 אריק הייבלום 11 12 אריק סמו &nb

הרשימה מצורפת בקובץ XLS

מספר רישום first name last name מספר מתחרה 1 אבנר נייזברג 1 2 אושרי בן עמי 2 3 אייל פרידמן 3 4 איתן וויסבקר 4 5 אלדר אשרי 5 6 אלי בוגרד 6 7 אלעד סגל 7 8 אלעד רונן 8 9 אסף ארטל 9 10 אריאל מיארה 10 11 אריק הייבלום 11 12 אריק סמו 12 13 אריק (אריאל) פישר 13 14 ברק פיטוסי 14 15 גיא אזרד &

למיקי- דחוף

שמי ערן שומרון. קיבלתי הודעה במייל שאני משתתף, אך איני מופיע ברשימות?

הודעה חשובה למשתתפים ולצופים - סידורי חניה !

המשתתפים והקהל מתבקשים לחנות בחניון המזרחי של הדר יוסף (הכניסה מאיצטדיון האתלטיקה) ומשם לעבור דרך שביל הפארק מתחת לגשר ישירות למתחם סולאוס ולפארק מזרח (מרחק 3 דקות רכיבה ו- 6 דקות הליכה...) בהצלחה לכולם

oferlev9

New member
אחלה אירוע. כל הכבוד !!

הפקה מושקעת, תחרות מלאת מתח, פרס יקר ערך. נקווה שזה יהווה דוגמא ליבואנים נוספים לאירועים דומים

Eladtheshark

New member
כל הכבוד על ההפקה ההשקעה האירגון והכל !!!!

היה מצוין ללא ספק השקיעו הרבה כסף ושיחקו אותה בגדול מישהו יכול אולי לכתוב איפה התוצאות ????? תודה והמשך יום טוב

תוצאות ותמונות...

תוצאות מקום 1 - טל איינבנד - 22:07 שניות מקום 2 - דורון אמיץ - 22.57 שניות מקום 3 - אלעד כהן - 23.35 שניות מקום 4 - טל בירצוויג - 24.20 שניות מקום 5 - דורון אקסנפלד - 24.33 שניות מקום 6 - יוסי פורטוגלי - 24.54 שניות מקום 7 - עדי מרום - 25.07 שניות מקום 8 - אלעד פלטין - 25.29 שניות מקום 9 - הדר ובר - 25.47 שניות מקום 10 - ברק מג'ר - 25.51 שניות תמונות אפשר לראות בגלריה כאן אני לא מזהה את כולם אז כל אחד שמזהה את עצמו מוזמן לשים כאן את התמונה מהאלבום... כתבה, תמונות, ותוצאות אפשר לראות גם באתר www.shvoong.co.il תודה רבה לכל המשתתפים, הצופים, המארגנים, הפארק, בייק-פלאנט ולכל מי שעזר ותמך באירוע הנפלא הזה... אנחנו כבר מתכננים את ה- FELT SPEED CHALLENGE הבא....

עוד תמונות כאן

עוד תמונות אפשר לראות כאן. גלריה נג"ש. תהנו. כל הזכויות שמורות. התמונות הן לשימוש פרטי/אישי בלבד, ולא לשימוש מסחרי או אחר.

arielven

New member
טוב שידעתי שהיה אירוע....

אין לי את כל היום לקשקש בפורום אז לא פשוט לא ידעתי על האירוע מה יותר פשוט היה מלשלוח מייל מרוכז לראשי הקבוצות והם היו מפיצים את זה לכל החברים בקבוצה! הייתם מקבלים עוד 50 משתתפים לפחות! מחלקים אופניים ב42 אלף? הייתם נותנים זוג ב35 ומקבלים ריבוע של 10 על 10 ב2 העיתונים המרכזיים והרבה מקום לפרסום לא הגיע רוכב עלית לגיטימי אחד!! ויסלחו לי טל ודורון זו לא נג"ש נס הרים תקוע שבוע לפני אליפות ישראל- מדובר ב300 מ' ו20 דקוות חימום. תאמינו לי שהיו מגיעים רוכבי עילית נקודות למחשבה אריאל

elad fa

New member
"לא נג"ש נס הרים תקוע שבוע לפני אליפות ישראל"

????????????????????????????? אריאל - הייתי מאוד רוצה לענות, אבל אולי עדיף שלא. תודה מיקי על תחרות מושקעת ופרס מדהים. בפעם הבאה אשתדל לשלוח רוכבים נוספים מקבוצת מומנטום, גם אחרי אימון נפח עליות ברביעי, שישי ושבת

arielven

New member
אל תעצור את עצמך! תגיב!

אבל החברה' הצביעו ברגליים.... רק 8 נרשמו למקצה העלית רק 4 בנוער עלית אף אחד מרוכבי ת"א היחיד מVC HOLON היה אלתרמן המנצח שאליפות ישראל בכביש היא לא מטרה בשבילו כי הוא הרי טריאתלט מ20 הראשונים מהעלית באליפות ישראל רק רפי בכר ורן מרגליות הגיעו גם לנג"ש שבועיים אחרי או חודש לפני והיה לכם כפול משתתפים אני חוזר בי מהמילה "תקוע" אני משנה אותה ל"לא קשור" אל תקח דברים ללב סחטיין על היוזמה הברוכה

elad fa

New member
אנסח זאת בקיצור :

1. למה לאה גולדשטיין כן יכלה להגיע ? (כאשר נחתה יום קודם ומעולם לא התאמנה על העלייה ?) 2. למה לאה גיחכה למשמע הסיבות שרוכבים בחרו שלא להגיע לתחרות ? (הסיבות שמנית מעלה) 3. למה אנחנו (הישראלים) מצליחים בכ"כ הרבה תחומים ופחות בספורט ? 4. למה ? הנה סרטו שאני מאוד אוהב, לקראת ה 110 משוכות שהמשקפפורר הזה מUSA הולך לנצח מחר (מחר ? נכון ?) יש שמועות שהנציג הישראלי עומד להשתתף שם - תעקבו מקרוב. http://www.youtube.com/watch?v=mYLSOzXE3Uc מצטער מראש (זאת לא הפעם הראשונה שאני מעלה את הסרטון)

למעלה