feliz cumple natyyyyyyyyyy

ntrht

New member
feliz cumple natyyyyyyyyyy

feliz cumple naty mi amor te quiero mucho y te deseo lo mejor y que seas muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuy feliz te extrano mucho

Rony 05

New member
מזל טוב לנטיייי!!! 19-5-2006

אין לי מה לאחל לה כאן,בכל מקרה היא לא תראה... ואם כבר מדברים על יומולדת,אז יש לי 2 דברים להגיד: חחח כשהייתה לי בת מצוה הורים שלי עשו לי הפתעה והכינו לי עוגה עם הדפס כזה של נטי..(הנה התמונה מצורפת כאן) אז אפשר להגיד שחגגתי גם לי וגם לנטי.כי ממש במקרה........יש לי גם יומולדת היום (נשבעת!)

ntrht

New member
באמת???????

איזה כיף לך חחחחחחחח יום הולדת שמח חמודה
מארי

Rony 05

New member
באמת באמת!

אולי בגלל זה אני אוהבת את נטי כ"כ... תודה רבה לך...!

דפנושית

New member
מזל-טוב מאמייי!!!!|מתנה|

תהני המון ביומולדת!! שיהיה יומולדת שמחחח!!!!
דפנה

elushfanatica1

New member
וואייי איזה מדהים הרעיון של העוגה

יפה! יפה! המון מזל טוב לך ולנטי שלנו!! הלוואי והיא תגיעה אלינו בקרוב לארץ! בינתיים נהנה מ"חיים שלי" FELIZ CUMPLE RONY Y NATY

Rony 05

New member
תודה רבה לכולכם!../images/Emo24.gif

האמת שלא ציפיתי שכולם יברכו או בכלל יקראו מה כתבתי.. אז תודה ענקית באמת! שמחתם אותי מאוד..!

למרות שזה קצת באיחור... ../images/Emo205.gif

מקווה שהיה לך יומולדת שמח!
חחחח, קל לזכור את התאריך הזה

Rony 05

New member
תודה רבה!../images/Emo24.gif

ובאמת בן דוד שלי וחלק מהחברות זוכרות בזכות זה...חחח שוב תודה! באמת שלא ציפיתי לכל כך הרבה איחולים מהפורום...

דפנושית

New member
FELIZ CUMPLE PARA MI REINA

איי איי כמה שהזמן עובר מהר.. אווף הלוואי הנטי היתה נכנסת לפה..הייתי משקיעה הרבה בברכה.. אבל בכל זאת, NATY TE DESEO LO MEJOR.. MUUUUCHO AMOR Y FELICIDAD.. TE MERECE TODO.. Q LO PASES BOMBA! Y Q TE CUMPLAN TODOS LOS SUENOS.. TE RE QUIERO Y TE RE EXTRANO..
|מתנה|

דפנושית

New member
../images/Emo77.gif

למה כאלה שמות מעצבנית לסמיילים?! ולמה זה תמיד קורה לי?

דפנושית

New member
../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif

התמונה הקודמת מהיומולדת של שנה שעברה.. הנה תמונה מיומולדת 27 (2004)

דפנושית

New member
../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif

אחרונה.. יומולדת שמח נטי

למעלה