Feedback

Nir x7

New member
Feedback

טוב, אז כפי שאתם יודעים [או לא], התכנית "Who Wants To Be A Superhero?" של סטן לי, הגיעה לסיומה בארץ. והזוכה המאושר הינו פידבק. סטן הבטיח להוציא לכבודו של הזוכה המאושר קומיקס וסרט, שינציחו את חיי האל-מוות של אותו גיבור-על. השאלה שלי היא כזו- למישהו יש מושג אם הקומיקס ו/או הסרט כבר יצאו? אם כן, מתי ואיפה אפשר להשיג אותם? אם לא, למישהו יש תאריך יציאה שלהם? בתודה מראש, ניר.

MegaMan

New member
לא יצאו ולצערי גם לא נראה לי שיצאו

בזמן הקרוב ...מעציב -אבל נראה לי שסטן הפעם עשה משהו יותר בישיבל פירסום מאשר כוונות אמת ...והאמת היא שנראה לי שבכלל כל התוכנית תוכננה מראש(המנצחים והכל ) ,בשיא הרצינות ...הדברים שם היו ערוכים מידי מכדי להאמין להם .

Nir x7

New member
כן, זה באמת נראה כאילו הכל היה ערוך

אבל בכל זאת, אני לא מאמין שסטן לא יוציא את הקומיקס... כאילו, הוא לא סתם יפרסם את זה כ"כ... והכריכה של הקומיקס נראית כזאת מגניבההההההההההה!!!! ד"א, בדקתי על ה'דמויות', חלק מהמתמודדים הם באמת שחקנים אמיתיים. |:

evil i

New member
זוועה בשידור חי

חלק מהדמויות שם הם אכן שחקנים כי רובם שחקנים כושלים שראו בסידרה הזאת צ'אנס לקבל סרט. אגב, הכרירכה אומנם... "מגניבה"... ג'יזס... אבל אני יכול להבטיח לך שזה בטח חרא של קומיקס. גש לאחת מחנויות הקומיקס הנהדרות שיש לנו בארץ ותוכל לקבל לא רק קומיקס עם כריכה מדהימה, אלא גם עם ציורים פנימיים מעולים ועם סיפור משובח. יש לנו כל כך הרבה ציירים מוכשרים וכותבים מוכשרים בתעשייה הזאת, חבל שתבזבז את הכסף שלך על משהו כושל כל כך.

Nir x7

New member
אני מאוהב באקסמן. זה מספיק לי.

חוצמזה, לא תכננתי הפעם לקנות את הקומיקס, לפחות לא עד שאקרא אותו ואחשוב שהוא שווה הוצאה כספית.

Evil Beast

New member
האמת

שבכנס שנערך לא מזמן בארה"ב נאמר שהסרט+הקומיקס יצאו בינואר, אאל"ט.

Nir x7

New member
תודה על המידע.

פשוט חיפשתי כל-כך הרבה, ולא הצלחתי למצוא בשום מקום. אפילו לא באתר של מארבל. מה זה אאל"ט, ד"א?

MajorWinters

New member
ברור שלא תמצא באתר של מארוול.

אבל באתר של דארק הורס כתוס שזה יוצא ב17.1

למעלה