feedback in oranges juice

לכי חבקי עץ.../images/Emo140.gif

GET-IT |עץאלון| - יחודי לחיבוקים, עם זכוכיות הגנה. מחיר: 2600 דולר. נותרו: 2 יחידות בכל העולם. (כמו כל מוצר שלנו, תמיד "יהיו" במלאי עד 3 יחידות, כדי שתמהרו לקנות, כפרות
)

והפעם . פינת השאלה הזהה .

למה תפוז לא נותנים לי לנהל פורום בתפוז ? תיכננתי לכתוב בפורום משוב משהו על זה . כל שבועיים במוצ"ש יש לי מינהג , למלא טופס ניהול פורומים . עד תפוח הזהב 2006 אולי זה יקרה ? או שביגלל ההודעה הזאת , הסיכויים שלי פוחתים בצורה משמעותית ?

נא קרא שורה אדומה בראש הפורום.

[זה שאתה לא מוצא אותה, רק מוכיח לנו שאתה לא מתמצא בתפוז, וכבר רוצה לנהל פורום...? אולי גם קפה??]

מצאתי אותה ,

דווקא יש לי רעיון , ומזל שלא פירסמתי משהו על זה במשוב .
--> יצאתי . המשך יבוא . דווקא כתבתי מה זה הודעה יפה פעם בפורום קפה הפוך וגרנולה על הבוקר .. בשם מישתמש שקשור לבוקר . נחשו איזה כינוי היה לי שיצרתי ,\ כניראה ב2002 ?

כןןן ../images/Emo9.gif קורנפלקס עם חלב...

בתקופה שבה הייתי ער כל הלילה בצ'אטים , וב4 בבוקר , הייתי קם ואוכל קורנפלקס עם חלב , ומחכה לעיתון של הבוקר . הרגע סיימתי צלחת קורנפלקס עם חלב , ושתיתי נס קפה
. רק גרנולה אין לנו בדירה כרגע . ויש לי שם מישתמש שפתחתי ב3 לינואר השנה , רק אף אחד לא היתעניין בו . זה כינוי שהבוס שלי לשעבר המציא לי , והוספתי עוד מילה , כי המילה הראשונה היתה תפוסה , אני לא יודע אם יהיה לי זמן להישתמש בו בפורום הזה היום , יום שבת .

O r c h i d

New member
לא הבנת למה התכוונתי...

אמורים להגיד רה"מ, ולא רוה"מ, מכיוון שרוה"מ זה ראשי תיבות של 'רוש הממשלה'.

MineraL

New member
לא כותבים רוה"מ בגלל הכתיבה

יש כאלה שכותבים ככה בגלל השמיעה.

למעלה