Fearless - Meddle

Fearless - Meddle

fearless ['fear·less'] (ת') נועז, אמיץ, עשוי ללא חת --------------------------------------------------- לא יודע מה איתכם, אצלי השיר הזה הוא בחמשיה הפותחת. השיר (לפי ציפציף כמובן!!! מי אם לא היא) הוא על ווטרס ובארט ועל האיש שינהיג את הלהקה אחרי סיד. קיצור, מה שהכי שווה בעיני זה הגיטרה בהתחלה, הקצב הנעים והאחיד לאורך כל השיר והקול היפה של גילמור וכמובן כמובן, איך לא, האוהדים הנפלאים של ליברפול.... (סטיבן ג'רארד המלך!) לדעתי האלבום הזה הוזנח על ידי חברי הלהקה בהופעות בהמיוחד FEARLESS ו A PILLOW OF WINDS וכמובן ECHOES. אפשר לשמוע רק את ONE OF THESE DAYS ב PULSE. מה אתם אומרים אנשים?!

../images/Emo45.gifהאלבום האהוב עלי

נפתח עם ONE OF THESE DAYS,שיר די אגרסיבי ועוצמתי.ממשיך עם ארבעה שירים נעימים ומלטפים,ונסגר עם ECHOES שאין צורך להכביר עליו במילים,כל המוסיף גורע.פשוט להאזין ולהתמכר. לגבי עניין ההופעות,לדעתי השירים שציינת באמת הוזנחו קצת.יתכן שזה בגלל שאלו שירים שפחות מתאימים להופעות לעומת שירים אחרים של הפלויד. מעבר לזה,MEDDLE לא נחשב לאחד האלבומים הפופולריים של הלהקה. דארק סייד ושלושת האלבומים שאחריו מוכרים הרבה יותר,לפחות עד כמה שאני יודע.

One Echoe

New member
תתפלא.

מידל הוא מאוד פופולרי. לפחות בקרב הפורום הזה למשל...ובקרב כל מי שאני מכיר שמכיר את הפלויד. הוא נחשב לאחד האלבומים הכי חשובים בתולדות הלהקה, וגם הכי יפים. ואני אישית גם חושב ככה.

לא ידוע

אני לא חושבת שהיתה סיבה מסויימת. אולי סתם עצלנות: לא היה להם כוח לעשות חזרות על עוד שיר.

למעלה