fear.com

fear.com

מי שראה את הסרט, ידוע לכם מי זה התקשר אליה בסוף הסרט? זו הייתה ג'יני או הרוצח או השותף שלה שמת? יש מושג למישהו? בטח סתם טעות במס'...

עוד שאלה...../images/Emo35.gif../images/Emo5.gif../images/Emo35.gif

מישהו מכיר אולי איזה סרט זה, משהו על איזה מפעל או משרד או משהו (אני זוכרת במעורפל מאוד- הייתי ממש צעירה וסבלתי מסיוטים מהחצי דקה שראיתי) שבקומה התחתונה בארכיון או משהו - יש מלא מלא מלא בלאגן של מסמכים והכל מבולגן והפוך והייתה איזה סצינה שכמה דפים נפלו או זזו ומתחת התגלה חלק מרגל ע-נ-ק-י-ת ושעירה של עכביש ע-נ-ק-י - ז"א לא ראיתי אותו אבל זה היה ברור שזה חלק מעכביש, ובמשרד יש כמה אנשים ואין להם מושג מה יש למה או משהו כזה - הייתי ממש צעירה ואני לא זוכרת -למישהו זה מוכר? ולא - זה לא מסרטי "סיוט ברחוב אלם" - ואגב אני זוכרת גם איזו סצינה מסרט אחר של בחורה שהיא חצי עכביש ענקי (זה מסרטי "סיוט ברחוב אלם" במקרה?)...מישהו ראה את זה? בעעעעעע ואני עוד סובלת מארכנופוביה...

lestatgirl

New member
אוי אם הייתי רואה את זה הייתי תולשת

לעצמי תעיניים גם אני ארכנופובית ועל לפני כמה זמן זה היה דיי קשה לא הייתי מסוגלת לשמוע ובטח שלא לכתוב תמילה עכביש והים כל עוד הם לא שיעירים ובגודל של מיקרוב ובמרחק של מטר ממני אין לי בעיה אם בא לך להגיד לי באיזה סיוט יש עכבישים תתני מספר שאני לא אראה אותו

D i l D o

New member
עכביש עכביש עכביש עכביש!!!!../images/Emo6.gif

חה חה חה...מצטער. בסיוט ברחוב אלם 4 יש קטע שפרדי הופך מישהי לג'וק...זה נחשב?
אני נהנתי מהקטע הזה...הצחיק אותי והגעיל אותי באותה מידה!

lestatgirl

New member
גרררררררררר אתה שונאותך

אתה מהילדים האלה שבגללם עכשיו המקל אוזניים מדגדג לי ת'מוח בגלל שכל הזמן סתמתי תאוזניים כדי לא לשמוע אתה גררררררר חכה חכה אתה תראה זה יבוא לך בהפתעה ואז קאאאאאאאאאאבום

lestatgirl

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo123.gif../images/Emo151.gif../images/Emo11.gifצוחק מי שצוחק אחרון

D i l D o

New member
איזה שיר חמוד יש על זה...

"צוחק מי שצוחק אהההה צוחק מי שצוחק אהההה צוחק מי שצוחק אחרוווון!"

DoctorSatan

New member
לדעתי עכבישים הם חיות מגניבות

אני לא נגעל מהם אני רק משתדל להתרחק מהארסיים. אם כבר מדברים אז סרט טוב שעוסק בעכבישים EIGHT LEGGED FREAKS. ראיתם אותו? אחלה סרט! יש בו שילוב של רבע קומדיה ושלושת רבעי אימה. לדעתי עכבישים הם חיות מתאימות לסרטי אימה. כדאי לכם לראות את הסרט הזה

D i l D o

New member
אחלה סרט? זה זבל אנושי!!!!!!!!!!

לא ידעתי אם לצחוק או לבכות...לא מומלץ בכלל!

xander55

New member
סרט קליל וחמוט ../images/Emo129.gif

אבל אני הייתי עושה שלושת רבעי קומדיה ורבע אימה אם בכלל. העכבישים קרעו אותי מצחוק שם.

cj20

New member
אם זה ככה אז אל תעזו לראות את

הסרט "ארכנופוביה" ... והשם אומר הכל... למרות שזה אחלה סרט! עם ג'ון גודמן השמנמן בתור המחסל האולטימטיבי!!!

xander55

New member
לא אהבתי ../images/Emo129.gif

נמשתח ולא מעניין. אם כבר, יש לי ג'וקופוביה או תיקנופוביה, שונא ג'וקים.

משמרת בית קברות...

אתה מדבר על הסרט עם העכביש ה-ע-נ-ק במרתף או על הסרט עם הבחורה חצי עכביש (בעעעעעע)...ומה בעצם מסופר בסרט (למרות שאולי זה ברור...עכביש ענק...אוכל אנשים...ידה ידה ידה...)? ובקשר ל-FEAR.COM מישהו הבין מי התקשר אליה בסוף הסרט?

cj20

New member
משמרת בית הקברות של קינג

זה על עכברושים !!!

mister a

New member
לאאאאאאאאאאא

בסרט שי המון עכברושים... וזה סתם לקטע (מי מפחד מזה?) אבל זה מספר על חבורת אנשים שעובדים באיזה מפעל אי שם בחור אמריקאי. יום אחד הם נשלחים לנקות את המרתף ומגלים שם כל מיני דברים בקיצור יש יצור ענקי שנראה כמו חצי עטלף וחצי עכביש (ולא עכברוש!) שאוכל אותם ולכן זה הסרט!!! זה שיש עכברוש לא אומר כלום...

למעלה