Fear And Love

suspicious

New member
Fear And Love

ואם בדבק עסקינן, אז קבלו שיר דביק לאללה אבל באמת שיר גדול. שימו לב למילים. (אגב,G99, תקראי את השיר גם את.) We always have a choice Or at least I think we do We can always use our voice I thought this to be true We can live in fear Extend our selves to love We can fall below Or lift our selves above Fear can stop you loving Love can stop your fear Fear can stop you loving But it´s not always that clear I always try so hard To share my self around But now I´m closing up again Drilling through the ground Fear can stop you loving Love can stop your fear Fear can stop you loving But it´s not always that clear I´d love to give my self away But I find it hard to trust I´ve got no map to find my way Amongst these clouds of dust Fear can stop you loving Love can stop your fear But it´s not always that clear

המילים חזקות.......

מעניין איך המנגינה? ותאמין לי אין כמו השירים האלו יש לי מלאןן כאלו....... רוצה קצת?
חוקרת

suspicious

New member
המילים חזקות כמו שאת אומרת

המנגינה אדירה הקול שבשיר מתוק והכוונה מאחורי השיר כל כך נכונה. אם תרצי לשמוע את השיר - אני אשלח לך אותו.

איזו שאלההההההההההה

בטח שאני רוצה לשמוע ובטח ובטח כדאי לך לשלוח לי אני אעשה איתך אסכם תשלח לי שיר ואני אשלח לך שיר דביק בחזרה..... חוקרת

suspicious

New member
וואלה !!!

אם אנחנו נכנסים למטריית ההסכמים, אז תצטרכי לעמוד בקריטריונים מאוד גבוהים. כי בכל מה שקשור למוזיקה, מאוד קשה להפתיע אותי. או קיי לאן לשלוח לך את השיר ?

אין בעיה מותק

אני אוהבת עסקים והסכמים..... מממממ תתפלא לכל דבר יש פעם ראשונה,וגם בהפתעות
..... נ.:ב נשלח דרך האיי סי תשלח לי לאיי מייל את המספר שלך.... חוקרת

suspicious

New member
תלחצי על...

הניק שלי פה בפורום... ייפתח לך הכרטיס האישי או איך שלא קוראים לדיטיילס האלו פה . יש לך שם את כתובת האי מייל שלי ואת מספר האיי סי קיו את מוזמנת לשתות איתי קפה באיי סי. רק תעשי את זה מהר כי אני בדיוק מכין לעצמי כוס קפה אז כל זמן שהמים על האש יש לך זמן להגיע. אחר-כך לא בראש שלי יהיה לקום להכין שוב פעם.
דרך אגב, כמה סוכר ?

suspicious

New member
מה יש לך עם קצפת ???

אבל אם בקצפת חשקה נפשך, אני אדאג שתקבלי קצפת עד שבני-מעייך ישירו בכי.

suspicious

New member
את לא תאהבי את התשובה...

ברמה האישית אני אוהב קצפת בהרבה וריאציות אבל אף אחת מהן לא מתייחסת לאכילת הקצפת עם עוגה או בקפה או שוקו. האמת היא שאני לא אוהב מתוק. אני מעדיף סחוג.

suspicious

New member
אצלי...

הקינוחים מתבססים יותר על חוש המישוש מאשר על חוש הטעם.

suspicious

New member
אין לי ספק

שאת נותנת משמעויות חדשות ומקוריות לגמרי לקצפת ולשימושים שלה.

למעלה