FCR41 למסירה

• פותח הנושא r929
  • פורסם בתאריך

r929

New member
FCR41 למסירה

יופי שחר נכנסת
, עכשיו שחרר/ו פרטים. אני רוצה לדעת יותר פרטים על המרוץ ביוון ועל המתחרה שמגיע מפה
על איזה אופנוע הוא מתחרה (שיפורים)?, מה גודלו של המסלול ?(אם ניתן מפה) מעונין לעזור, אבל רוצה פרטים

כRובי

New member
../images/Emo13.gif אני אקח את ה-FCR, תודה.

(הנה, המשכתי "באותו ראש", כדי לשכנע את שחר...
- אבל אני אנסה לענות בעצמי) מדובר על sm animal - דני אנגלברג (דובר עמותת הסופרמוטו, רוכב מס' 26 אם אתה מחפש בתמונות ממרוצים קודמים) שמעוניין להתחרות עם ה-LC4 הפרטי שלו במסלול Seres היווני (צפונית לסלוניקי) במסגרת אליפות ישראל בסופרספורט שתערך באוקטובר. "הרושמת" אפילו הכינה קופה קטנה (שמוצבת בחנות בה שחר עובד, "לרט") - ושאר הרוכבים הוזמנו לשים שם כסף כתרומה...הבנתי שיש שם כבר יותר מ-500 ש"ח..(
). תרשים המסלול
אבל בינתיים, למיטב ידיעתי, מארגני המרוץ עדיין לא החזירו תשובה באם הם מוכנים בכלל לתת לו לעלות יחד עם אופנועי 600 מרובעי צילינדרים למסלול...

Little Max

New member
איך רק 500?../images/Emo2.gif

אני אישית ספינסרתי את החיה בצ'ק עם יותר כסף.
הרבה הרבה יותר כסף.
Little Max

r929

New member
מכוון שלא סיפקת את התשובות

אז הFCR נשאר אצלי, היתי צריך ללמוד יוונית בזמן שאתה והחברה משחקים בסופרמוטו. לגבי התרומות, תוסיף עוד 250 ש"ח לקופה למען החיה. (אני אתחשבן עם MEXMEX, הוא אישר) לדני, תגיע לשם עם כמה אופציות של גלג"שים אתה צריך לרדת לפחות ל40 באחורי. בישורת הם יקרעו אותך, אבל בכל השאר אתה יכול לפצות על הישורת. תעבוד על רכיבה חלקה יותר מהסטיל של סופרמוטו, והסוד שלך זה לשמור על מהירות בפניות. אם אתם זקוקים לעוד עזרה, במשלוח ורכישות חלקים או סתם עצה, אשמח לעזור. בהצלחה.

alophind

New member
רגע , אתם באמת רציניים ?!

ואני חשבתי שזו בדיחה
. אם הבחור טס , גם אני תורם !!!

כRובי

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo47.gif סחתיין עלייך !

אגב, לא מתוך כוונה לגרוע במאומה מהדברים החשובים והנכונים שכתבת, אבל לא סתם דני החליט לטוס: א. הסגנון רכיבה שלו מאוד רחוק מסופרמוטו קלאסי - הוא פורח בצורה שמעטים מסוגלים לו בקטעי האספלט המהירים (ברך באספלט מבלי להפסיד מהירות, היכן שכולם שולחים רגל קדימה, לדוגמה) ב. סגנון הרכיבה שלו עומד על הגבול העדין בין רכיבה חלקה וזורמת לבין בחירה בקווים אגריסיביים מבלי למצמץ. לדוגמה: בסיקור של מרוץ פתיחת העונה שהופיע במוטו, רואים את אנגלברג נכנס מתחת לאלייתים, לתוך חרך בלתי נראה, כשהוא עם רגליים על הרגליות, ברכיים חובקות מיכל ומבט שלוח קדימה. אלייתים אגב, מצולם כשהוא מיישר את האופנוע, ישבן באוויר ו...אף אחת מהרגליים לא על הרגליות! (והמבט מהקסדה משדר פאניקה..) ג. אנגלברג רכב כבר בסרס ויש לו זמן מסלול חשוב - דבר המהווה יתרון בקטגוריית המתחילים. עם זאת, כאמור - מצטרף לכל ההמלצות שלך

MexMex

New member
תותח אתה, בחיי....

אבל אתה צריך להסביר שיש עוד 50 דולר בקנה, והיה והוא____את____ו_____לו___גם.

למעלה