fcb8

• פותח הנושא fcb8
  • פורסם בתאריך

fcb8

New member
fcb8

היתה אהבה היתה אהבה כל כך חזקה שהתפוררה וכל חלקיק ממנה מתפזר ונעלם. אם רק היה אפשר לאסוף ולאגור את כל החלקקים הללו , רק בשביל להשאיר את עצם קיומה סביבי , את ההרגשה שהיא עוד קיימת . הכל קפא ונדם ויתפוגג עם הזמן . אבל גם כשהכל והקול נדם , אני עוד אהייה שם לעולם . אמשיך לחכות , אמשיך לדעת שהנשמה שלי שייכת לה . אין אחרת , אין אחרת , אין שום אפשרות אחרת שיכולה להחליף את מיקומה . אין אחרת , אין אחרת שיכולה להשתוות ליופי של פניה ולתמימות של מבטה . אם רק היה אפשרות להכנס לתוך הלב , ללב של הלב ולראות כמה הוא אוהב . אם רק היה אפשר לשים בצד את כל הרוע המרחף באוויר ולראות אהבה . זה לא הגעגוע שאוכל את הנשמה , זה הידיעה שהיא זו שאוהב לנצח . אומרים שמתגברים והכאב עובר , גם כשהכאב יעבור היא תשאר בין כל חלקקי הזיכרון . הדמעות שמצטברות לא מקלות , אלו דמעות שימשיכו לזלוג גם כשהכאב יעבור . הדקות , השעות , הימים, השבועות והחודשים עוברים כמו ללכת לאיבוד ולהקרע בין כאב לזיכרון . מנסה למצוא רגעים של נחת בין חברים ותחביבים אבל תמיד חוזר לאותה נקודה , לנקודה שהיא שם , לנקודה שהיא תמיד שם , לנקודה שהיא תשאר שם לעולם , בזיכרון . לא לשכוח ולעבור . לא למצוא דרכים להתגבר . המחשבות והזיכרונות יהיו עצם החיבור בינינו ,זה מה שיתן את ההרגשה שהיא איתי , את זה אני רוצה לנצח . להאמין שהיא תחזור כנגד כל הסיכויים . להתמודד עם האמונה הזו למשך כל חיי ולשנן אותה כל בוקר כל לילה .

ברת - מזל ..

הבחורה שהוקדש לה המכתב הזה .. האם היא שווה את זה ? חבל שבפרידה יש לפעמים צד אחד שכואב בעוצמה כזו , פרידה אמורה להיות הדדית , כי 2 הצדדים לא מתאימים או חבל שבמערכת יחסים צד S כואב עד שאוזר את האומץ לקום וללכת , וכשזה נגמר , צד A מתחרט , אבל אין לו הרבה מה לעשות עם זה .. הלוואי וכל הפרידות היו הדדיות וקלות , אבל זה רק בעולם אוטופי ושוחר שלום .. האינטואיציה הנשית שלי אומרת .. שאולי איפושהו הבחורה הזו חושבת עליך גם ..

fcb8

New member
כן היא שווה יותר מזה../images/Emo13.gif

בפרידה הזו יש 2 צדדים שכואבים. למרות שיש הרבה חילוקי דעות והרבה דברים פתוחים האהבה עדיין נשארה שם. אהבה זה לא הכל אבל זה החלק שממנו מקבלים את הכח,לפחות הכח הראשוני,ממנה מוקיעים את הרוע. הצד שהדגשת כואב ואזר את האומץ,זה היה די שקוף ממה שכתבתי. אבל הצד השני לא מתחרט,הצד השני כואב את המציאות שבגלל הכל,למרות אי ההתאמה שעלתה על הפרק והמחלוקות, האהבה קיימת ורוצה לפרוח עם אותה אחת. ההבעה פה היא לא חרטה,זה מצב של לדעת את מי אוהבים ועם מי רוצים להיות למרות כל הבעיות,גם אז גם עכשיו וגם בעתיד. האינטואיציה שלך כנראה נכונה,כי אי אפשר לשכוח מהר,והרבה דברים השאירו חומר למחשבה. מקווה שהיא חושבת בצורה חיובית שתוביל לאושר. אני לפחות יודע ומאמין,רצון להפיק מכאן והלאה את ההכי טוב שאפשר. כנגד כל הסיכויים.

fcb8

New member
לא ממש עקרוני

זה יילך ויעלם יתאדה יתפוגג יחשיך וישבר. מקומי לא רצוי שם,לא אהייה שם יותר. אוחחח מחפחיד ולא מאתגר.

למעלה