Father, I have a confession to make

A.L (boy)

New member
Father, I have a confession to make

הנה ווידוי ברוח העבר
: במשך תקופה מאוד ארוכה 'גולשים בזמן' הייתה הסדרה המועדפת עלי ביותר. ראיתי אותה מהפרק הראשון, בפעם הראשונה (
) שהוא שודר, בערוץ 6. יצא לי לראות אותו ממש במקרה, וההיסחפות שלי אחרי סיפור הפתיחה שלו היה עצום
. הייתי נורא קטן, ביה"ס יסודי (היום אני מסיים י"ב) וזכור לי שהסדרה מאוד השפיעה עלי (הייתי מחקה לחברים שלי, ובמיוחד לאיזו בת שחרפנתי לה ת'שכל, את הקפיצה למערבולת, היום כשאני נזכר בזה, זה היה מצחיק.. ודבילי בטירוף!
). זו לא הייתה הערצה של לאסוף תמונות ולסגוד לשחקנים אלא ממש התאהבות בעלילה ובדמויות נטו
כל פרק היה חוויה
ואני זוכר שאחרי הירייה בסוף העונה הראשונה, חיכיתי ה-מ-ו-ן, ה-מ-ו-ן זמן עד שישדרו את העונה השנייה, וכשראיתי בפעם הראשונה את הפרומו לעונה השנייה הרגשתי ב'היי' כאילו לקחתי כמה עשבים טובים (כן, כזה מושפע הייתי..
), ובכלל הייתי על קוצים עד מועד השידור של הפרק הפותח של העונה השנייה
בסך הכל, מה שגרם לי להתאהב בה זה הרעיון האדיר והמאוד קוסם הזה של יקומים מקבילים (והעלילות המצויינת שהתרחשו בהם), הכפילים שלהם, ההרפתקאות שהם עברו וכמובן הדמויות ה-מ-ק-ו-ר-י-ו-ת!!
חוץ מזה, המערבולת הייתה טוטאלי קוול!!! (ותמיד אהבתי לראות את האנשים מוכי התדהמה לידם נפתחה המערבולת..
) למי שיש ווידויים נוספים לגבי הסדרה - אשמח לשמוע, וכמובן, מה גרם לכם להתאהב בה מלכתחילה

[eLad]

New member
אני זוכר את עצמי בכיתה ד' או ה'

(גם אני השנה מסיים י"ב) מכור לסדרה ולא מפסיד אף פרק, ומה-זה מצטער על זה שהפסדתי את החצי פרק הראשון
[אבל היו שידורים חוזרים אז נרגעתי] והייתי שם קלטת וטיימר בוידאו כדי שלא אפסיד פרק אם לא הייתי באותו יום בבית. פשוט אהבתי את הרעיון הזה של משהו מתחדש (עולם מקביל) שהייתי רוצה לחוות (מי לא?) וגם השחקנים היו בהחלט מקסימים. היה בה משהו מקורי, שלא נראה בסדרות אחרות. לא היו ממש טובים ורעים מוגדרים (עד הקרומגס) אלא זו הייתה סדרה טהורה של "בני אדם, מתמתיקה ופיזיקה", ולא אני לא אוהב את המקצועות האלה
זו הסדרה שהכי אהבתי אי פעם. רק חבל שהסוף שלה קצת נהרס (אבל אני מוחק אותו וחוזר לעונה הרביעית). אני לא חושב שפספסתי אף פרק בכל 5 העונות, אבל שכחתי די הרבה (אחרי הכל זה היה ממזמן). פשוט התאהבתי בסדרה
(מצטער על ריבוי הסוגריים
)

rocket

New member
גם אני

מכורה לסדרה מהפרק הראשון שלה. ואני אפילו זוכרת את עצמי יושבת שעות בספרייה ומנסה לדוג חומר שיוכיח ולו במקצת שעולמות מקבילים אכן קיימיםן !

Bohemian kid

New member
אני מסיים ט'. אני זוכר שצפיתי בסדרה

במחזור הראשון משמע זה כיתה א'
טוב לא הכי הגיוני אולי כשהייתי בכיתה ג'
במחזור השני של השידרוים של העונה הראשונה והשנייה
מתתי על הסדרה
צפיתי בכל השידורים החוזרים. טוב אלה שיש בימי שישי לא ממש אבל כל אלו לפני זה.

King Of Kromags

New member
../images/Emo41.gif סיבת המוות כישוף ../images/Emo41.gif

אמנם זה סרט פתאטי ועלוב מעט, אבל צ'ארלי או'קונל. בקיצור, היום ב-15:00, בערוץ YES2, מן הסתם- רק למנויי הלווין...

The tooth Fairy

New member
וואי אתם לא תאמינו מי צבע לבלונדיני

השחקן שמשחק את מלורי בעונה 5!!! צפיתי אתמול בסדרה V.I.P והוא הופיע שם כשחקן אורח! והוא היה בלונדיני! הוא שיחק בסדרה כרודף שמלות! אבל לדעתי בלונדיני לא ממש מתאים לו.......

למעלה