Father, I have a confession to make
הנה ווידוי ברוח העבר
: במשך תקופה מאוד ארוכה 'גולשים בזמן' הייתה הסדרה המועדפת עלי ביותר. ראיתי אותה מהפרק הראשון, בפעם הראשונה (
) שהוא שודר, בערוץ 6. יצא לי לראות אותו ממש במקרה, וההיסחפות שלי אחרי סיפור הפתיחה שלו היה עצום
. הייתי נורא קטן, ביה"ס יסודי (היום אני מסיים י"ב) וזכור לי שהסדרה מאוד השפיעה עלי (הייתי מחקה לחברים שלי, ובמיוחד לאיזו בת שחרפנתי לה ת'שכל, את הקפיצה למערבולת, היום כשאני נזכר בזה, זה היה מצחיק.. ודבילי בטירוף!
). זו לא הייתה הערצה של לאסוף תמונות ולסגוד לשחקנים אלא ממש התאהבות בעלילה ובדמויות נטו
כל פרק היה חוויה
ואני זוכר שאחרי הירייה בסוף העונה הראשונה, חיכיתי ה-מ-ו-ן, ה-מ-ו-ן זמן עד שישדרו את העונה השנייה, וכשראיתי בפעם הראשונה את הפרומו לעונה השנייה הרגשתי ב'היי' כאילו לקחתי כמה עשבים טובים (כן, כזה מושפע הייתי..
), ובכלל הייתי על קוצים עד מועד השידור של הפרק הפותח של העונה השנייה
בסך הכל, מה שגרם לי להתאהב בה זה הרעיון האדיר והמאוד קוסם הזה של יקומים מקבילים (והעלילות המצויינת שהתרחשו בהם), הכפילים שלהם, ההרפתקאות שהם עברו וכמובן הדמויות ה-מ-ק-ו-ר-י-ו-ת!!
חוץ מזה, המערבולת הייתה טוטאלי קוול!!! (ותמיד אהבתי לראות את האנשים מוכי התדהמה לידם נפתחה המערבולת..
) למי שיש ווידויים נוספים לגבי הסדרה - אשמח לשמוע, וכמובן, מה גרם לכם להתאהב בה מלכתחילה
הנה ווידוי ברוח העבר