Farscape Mega Babe

Chakotay

New member
על מה אתה מדבר?!

השחקנים נכנסו מעולה לדמויות! זה כו הם נולדו לתוכם! אני התפלאתי שהם אחרי שנה וחצי פשוט נכנסו לדמויות בצורה מדהימה! והמיני סדרה הייתה כתובה מעולה לדעתי!

varty

New member
אני אהבתי.

אני גם חושבת כמוך. השחקנים הפכו לדמויות. ולמה אתה מתכוון" להשאיר שאלות פתוחות". רוב השאלות הם סגרו. הסוף האמת היה ק'יצי, (מלך האריות
) אבל זה היה כל כך מתבקש. גם עם הקיצ'יות , אהבתי.

Dark Muse

New member
הם פתחו הרבה מאד שאלות... ../images/Emo58.gif

יש ספוילרים ---------- אלו כמה שעולות לי בראש 1) מה קורה עם ג'ון וארין והתינוק מעכשיו? 2) מה קרה לדארגו (לא ראינו אותו מת, ג'ול מתה זה בטוח, אבל דארגו נשאר שם והמשיך לירות) 3) סיקוזו נשארה שם, מה קורה איתה? 4) מישהו שכח את הנבארים (כן העם של צ'יאנה), יש מצב שהם יותר חזקים מהפיסקיפרס והסקארים. באתר כתוב שהם פתחו שער למימד אחר והשמידו 4 כוכבים מאוכלסים, הם גם רוצים להשליט את המחיקת מוח הזאת שלהם (שמכניסה כביכול את הבן אדם לשלום ושלווה) ולא שכחנו את הוירוס שהם רוצים להפיץ. הם אף פעם לא היו בשלום עם הפיסקירפס ככה שמי יודע... 5) צ'יאנה, דארגו מת והיא נראת לי קצת אבודה... , מישהו זוכר שיש לה אח בשם נרי שנלחם במחתרת? 6) מה יהיה עם ג'ותי? 7) של מי התינוק של גריז'ה? יש עוד בטח מלא שאלות שאפשר לשאול...

varty

New member
שאלות מעניניות

נחכה למיני הבא. תמיד יהיו שאלות. ואהבתי את כל השאלות ששאלת. כל אחד מהם זה סיפור ענק בפני עצמו או שאפשר לשלב את כולם ביחד. נחכה ונראה.

varty

New member
אני זה מופתעת לא מופתע

ויש לי זיכרון קצר...שכחתי מהכתבה...חחחחחחחחחחחחחח

למעלה