Farewell, my brothers in arms

Ch3nf3l

New member
Farewell, my brothers in arms

כי החל ממחר אני מפסיק להיות אזרח.... ואין לי מושג לאן אני הולך. אמאל'ה. הייתה תקופה בהחלט נחמדה איתכם. מקווה שאני אהיה חפשן כמו איציק ואוכל לבוא למפגשים.

steelwater

New member
הייי! או, לא!

תשמור על עצמך חנוש! זה יהיה כל-כך מוזר כשתתגייס ולא תכתוב פה כל הזמן... תבטיח לא לנטוש! אני מקווה גם שתהיה חפשן כמו איציק ותכתוב פה הרבה! יו, אתה מתגייס ואני משתחררת, מוזר... בהצלחה בצבא! גם אם יהיה קשה, מעצבן, משעמם, מפגר, בזבוז של זמן, אל תתן לזה לשבור אותך! זה גם יכול לעשות לך הרבה טוב. אני מקווה שתפגוש בשירות שלך הרבה אנשים טובים. אוהבת!

Ch3nf3l

New member
חחח OH NO!

מזל טוב על השחרור שלך, אגב. הגלגל מתהפך פה, מה? תבטיחי להיות צינית מניאקית במקומי? אני לא אתן לזה לשבור אותי. אני אזכור שיש לי בלוג להוציא בו הכל. חחחח תודה רבה!

creepy creep

New member
../images/Emo11.gif

תכננתי לפתוח לך שרשור יותר מאוחר, אבל הקדמת אותי. בכל מקרה, הרבה הצלחה בשירות שלך! אני מקווה שלא יתקעו אותך באילת או משהו כזה
תשמור על עצמך (יהיה בזה צורך, לפחות בטירונות)! תשתדל להיות חיובי גם אם זה יהיה קשה, ואני מניחה שזה יהיה קשה. אל תישן בשמירות! (אבל לראות פאמילי גאי, אם יש לך את האפשרות, זה בסדר
) שפשוף קל (או משהו כזה)
(ושים לב לתמונה!
הזכויות שמורות לך)

Ch3nf3l

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ועוד הרבה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח על התמונה. גדולה. שלחתי לך אותה בכלל? חחחחח אין לך מושג אפילו מי "החייל" בתמונה. (איציק יצחק) ותודה... חחחח

creepy creep

New member
בחיי שאתה סנילי...

הכנת את התמונה לגיא, ושלחת לי. אני רק שיפצתי אותה
מי באמת "החייל" בתמונה? מסקרן אותי...

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif הוא ממש מוכר לי החייל הזה!!!

יפה לך מוריקה

Roncha87

New member
הוווו גיוס קל!!../images/Emo13.gif

יהיה בסדר כל עוד תאמין בזה. אל תתן לאף אחד לשבור אותך [למרות שאני מאמינה שאתה תשבור אותם
] בצבא הכל תלוי באיך שמסתכלים על הדברים וכל עוד תקח את זה בצחוק, הומור וכמשחק ילדים אתה תהיה רגוע ושקט. אני מקווה באמת שתמשיך לכתוב פה כמו שצריך!! ושוב, יהיה בסדר!! נתגעגע אליך

Ch3nf3l

New member
חח תודה רבה

ואני לא מאמין בגישה של "יהיה בסדר כל עוד תאמין בזה". אם אמור להיות בסדר, יהיה בסדר, אם לא, אז לא. זה החיים. ואני אשתדל לקחת את זה בצחוק (ואז אשאר איזה 4 שעות ביציאה כי אצחק למפקד בפנים). מיס יו טו. אגב, אולי אני פשוט אפרסם את התוצאות של "הקרב על בית החולים"?

Roncha87

New member
../images/Emo45.gif נראה לי שכולם זכאים לדעת

מה קרה שם. לפני שאתה מתגייס
אגב, גם אם לא יהיה בסדר, זה יעבור.. כולה צבא סה"כ חבורה של ילדים קטנים שהרביצו להם בביצפר ועכשיו הם חושבים שהם איזה ביג דיל כי הם מפקדים [ואם תצחק למפקד בפנים, זה מצויין אני בעד
]. אם תגיע למחנה שמונים, תגיד לי, אני מכירה חצי מהמכיות שם
[ז'תומרת חצי מהן מהשכבה שלי זנות!]

TheLost

New member
ביי

סתם. גם בהצלחה.
סתם. עכשיו יהיה מבאס עוד פעם לדבר עם עצמי על באפי

alkai

New member
גיוס קל!

תהיה ממושמע ורציני, והכל יהיה בסדר. (בקול של מישהו שמבין מהחיים שלו, למרות שהוא לא). בהצלחה... :}

Angelus

New member
טוראי חנפל

גיוס קל, נעים וחפשני.. אם תהיה בניצנים תלך לפלוגה ג' ותשתין על המגרש מסדרים. בכל מקרה, איפה שלא תהיה -- אני סומך עליך להכיר אנשים אפילו יותר קרועים ממך, ולצלם איתם סרטים ולהעלות לנו לפורום. יש לנו את המספר שלך, ואני יודע איפה אמא שלך גרה.. ואתה חייב לי ארוחה נשתמע!!! קח בקלות ואל תהיה צעיר!! הכל משחק!

בהצלחה!!!

ו.. ברגע שתדע איפה אתה תדבר אתנו!! יש לי איש בכל בסיס :) קיצר בהצלחה ממש! אל תהייה צעיר. ואל תשים אל אפחד! :) אוהבים אותך :D:D:D:D

hodown

New member
מאוחר מדי אבל....

בהצלחה!! מי ייתן ותתבטל הרבה בבית- הכי כיף....

mikmik000

New member
חן.. 3>

אמרתי לך גם במסן, אבל אני אכתוב שוב למקרה שלא תראה את זה. קודם כל, מצטערת על האיחור הענקי [ובהזדמנות זו מצטערת גם שקצת נעלמתי מאז השרשור מפגש], אני פשוט פצועת מלחמת-טוקיו-הוטל אז תאלץ לסלוח לי
בכל מקרה, שיהיה לך גיוס קל ונעים, שתכיר המון אנשים מגניבים, והכי חשוב שתגיע למקום שתהיה מרוצה בו, ושתצא הרבה הביתה ולא תעלם לנו מהפורום ומהמפגשים. בהצלחה

למעלה