FAQ מצחיקים... חה-חה
עברתי לי בFAQ של SouthParkStudios.com ויש להם שאלות כאלו מצחיקות... הנה המובחרות:
Q. - Is Matt a ginger or daywalker? (האם מאט הוא ג'ינג'י, או "הולך-יום") A. - Daywalker, clearly. ("הולך-יןם", כמובן)
Q. - Does Matt have a bag of Jewgold around his neck? (האם למאט יש שקית של זהביהודי מסביב לצוואר שלו?) A. - No, because he's only half Jewish. (לא, בגלל שהוא רק חצי יהודי)
Q. - Is Cartman's mom based on a real person? If it is, may I have her address please? (האם הדמות של אמא של קרטמן מבוססת על אדם אמיתי? אם כן, אפשר את הכתובת שלה?) A. - Yes, and no. (כן, ולא)
Q. - I am a Christian and I love South Park, does that make me a hypocrite? (אני נוצרי ואני אוהב סאות' פארק, האם זה עושה אותי צבוע?) A. - Nah. It just means you have a sense of humor. (להה. זה רק אומר שיש לך חוש הומור)
Q. - What's that white stuff that Paris Hilton keeps throwing up? (מה זה הדבר הלבן הזה שפריס הילטון ממשיכה להקיא? A. - Some things are probably better left unanswered. (יש דברים שפשוט צריכים להישאר לא ענויים [ככה אומרים?])
Q. - How does Kenny get a PSP when he's too poor to buy one? (איך לקני יש כסף לקנות PSP כשהוא עני מידי לקנות אחד?) A. - "Oops." (אופס)
Q. - What kind of hamster is Lemmiwinks? (איזה סוג של עכבר הוא לימינוויקס?) A. - He's the "Gerbil King". (הוא מלך-גרביל)
טוב זה מעייף... ואני רוצה לישון... אם מישהו רוצה להמשיך, אני הפסקתי באיזה יולי... חחח... לילה טוב חברים
עברתי לי בFAQ של SouthParkStudios.com ויש להם שאלות כאלו מצחיקות... הנה המובחרות: