Fantasy Football

chavush

New member
Fantasy Football

שלום לכולם, אני חדש כאן וגם די חדש בענייני הפוטבול. התחלתי שנה שעברה כשחבר בעבודה הקים ליגת פנטזי של החברה, חוץ ממנו אף אחד לא הבין כלום בנושא, וכמה, שאני בתוכם, די נכנסו לעיניין. פתחתי ליגת פנטסי ב-CBS לכל מי שמעוניין בשם IFFL 2009, Israel Fantasy Football League אשמח אם מישהו יצטרף (או לחלופין ימליץ על ליגה פתוחה עם חברים מהפורום) ושתיהיה לנו עונה מצויינת כמו העונה הקודמת תומר

Yo-man

New member
היי תומר, ברוך הבא

התזמון שלך מעט בעייתי. יש לנו גם ליגת פנטסי בפורום. לפני כחודש עלו ההודעות הראשונות לגבי הליגה, ולפני שבוע היה הדראפט. אני משער שמי שרצה כבר הצטרף לליגה, וחלק כבר רשומים בשתיים. 5 ימים לפני פתיחת העונה זה קצת מאוחר לליגת פנטסי... בשנה הבאה נסה לכתוב לנו קצת קודם, ועכשיו, משבקרת אותנו, אתה מוזמן להישאר. אני בטוח שתמצא בפורום שלנו המון מידע שיעזור לך לנהל את הקבוצה שלך ויסביר לך המון על המשחק בכלל. שיהיה בהצלחה בכל מקרה

chavush

New member
תיארתי לעצמי...

אבל חשבתי שאולי יש עוד אחד שלא נרשם לליגה שלכם או שלא איכפת לו שתיהיה לו עוד אחת... תודה בכל אופן, ונתראה במהלך העונה

ThEgReEnKiNg

New member
אני הייתי שמח להצטרף

בקשר לליגת הפורום האמת לא ראיתי שפירסמו פה , וגם נראה שהמקומות שם כבר משוריינים לותיקים יותר, וקשה להכנס אליה.

למעלה