Fantastic Four #60

NuckBunnies

New member
Fantastic Four #60

"המשפחה המלכותית" של מרבל, הפנטסטיק פור (Fantastic Four), שאני אישית אף פעם לא אהבתי, מקבלים צוות יוצרים חדש בקרוב לקריסמס. לכן, מרבל מוציאה את החוברת מס´ 60 בתור מתנה לקוראיה במחיר מגוחך של 9 סנט. עוד פרטים: http://news.wizardworld.com/Comics/CB122101-Ff.asp NuckBunnies שלמרות שלא השתגע עליהם, יתן מבט בחוברת הזו.

ויאגרה

New member
תגובה

זה יכול להיות תחילתו של דיון - למה אתה לא אוהב את הפטנטסיק פור? הם באמת אחלה. אם כבר חוברת שצריך לנסות,אני ממליץ על אקס פורס,שגם אני לא ניסיתי עדיין,לכן אני ממליץ לך לנסות והגיד מה אתה חושב...עד עכשיו,כל הביקורות מהללות את אקס פורס,ואני רוצה לנסות ולראות אם זה שווה משהו.

NuckBunnies

New member
בגלל שתי סיבות עיקריות

א. אופרת סבון משפחתית. ככה אני מרגיש. כמו היפים והאמיצים רק עם כוחות על ואקשן. ב. כוחות על מגוחכים. וואו - הוא יכול להימתח. איזה מאגניב.

ford p

New member
לא נכון

אני חושב שהדמיות האלו תרמו הרבה מאד לעולם של מרול והצוות החדש יכול רק לקחת עוד קוראים לחוברת שהיא פשוט קלאסית

NuckBunnies

New member
במקום לתת רבע משפט

אתה מוכן בבקשה לנמק? להסביר? תקטול אותי. בבקשה. תוכיח עד כמה מפגר ואידיוטי אני על זה שאמרתי מה שאמרתי. ואני לא ציני. יש לך נקודה, תציג אותה.

ford p

New member
o.k../images/Emo132.gif

קודם כל למה מפגר? חס וחלילה מה שאני רציתי לומר זה פשוט מאד החוברת הזאת היא קלאסית ועם קלאסיקה לא מתווכחים אבל אם תשים לב המשפחה הזאת משפיעה על מרוול בטירוף יש את ההמצאות של רד ריצרדס שכמעט כל סופר גיבור משצמש בהם יש את הדמות הטראגית ( מילה יפה) של בן הילד פרנקלין השפיע על מרוול יותר מפעם אחת וגם אחלה חוברת בכלל. בקשר לכוחות של רד ריצארדס יש איזה חוברת שיש לו שם קרב עם דוקטור דום ושם השימוש בכחות שלו פשוט מדהים ולסיום אי אפשר לזלזל בחבורה שהאויב שלה זה אדון דום בכבודו ובעצמו ובכלל לא יצאתי פלצן פה.. :)

למעלה