Family History Center – Warsaw

Family History Center – Warsaw

מישהו ביקר במרכז המורמונים בוורשה ? היש במקום מיקרופילמים של תעודות מאזורים שונים בפולין או צריך להזמין אותם מסלט-לייק ? (פניתי בשאלה זו לארה"ב, הפנו אותי למרכז בוורשה, כתבתי ואיני מקבלת תשובה.) אשמח לקבל מידע, תודה.

Melitz

New member
FHC בוורשה זהו סניף של ה-FHC כמו כל סניף אחר שלהם בעולם עם גישה מהמחשב שם למרכז בסולט לייק סיטי.
אין שום משמעות לעובדה שהסניף נמצא בפולין ולחיפוש רישומים ותעודות מפולין.
הסניף הוא קטן, מופעל ע"י מספר מתנדבים (לעיתים בכלל סגור), השירות ניתן רק למי שמגיע פיזית למקום.
לא יענו לך, לא בדואר ולא במייל.
נראה לי שאולי בארה"ב לא כל כך הבינו את פנייתך ולכן הפנו אותך דווקא לוורשה, את השירות תוכלי לקבל בכל סניף אחר בעולם.

החומר שבוורשה

למה ורשה ? כי אהיה שם יומיים בחודש מאי והמרכז פתוח עד 8 בערב. בידי רשימה של תעודות, מספרן, מקום ושנת הוצאתן ומס' המיקרופילם (הכל מה-JewishGen) כך שאיני צריכה לשבת לדפדף בחומר. חשבתי לנצל הביקור ולבקש ולקבל במקום צילומים או לשלם מראש ושהם ישלחו אלי בדואר "בזמנם הפנוי". הענין הוא שלא אומרים לי מה נמצא במרכז בוורשה. המנהלת אמורה לדעת אנגלית. האם הנך ממליץ לוותר על הביקור במרכז ולהזמין ישירות מארה"ב ? תודה.

Melitz

New member
סניף FHC בוורשה באם תהיי בוורשה, אין ספק שכדאי לך להגיע לשם, תוכלי להיעזר בהם ובמיוחד לאור העובדה שהם יודעים פולנית.
הם דוברים אנגלית, כדאי לוודא שהמקום פתוח כשתהיי שם ולא לסמוך רק על ימים ושעות פתיחה רשמיות.
הסניף מופעל ע"י מספר מתנדבים מצומצם ואינו ערוך כל כך לתת שירותים כמו סניפים אחרים.

הלני

New member
האם בדקת באם המיקרופילמים

מצויים בבית התפוצות שבקמפוס אוניברסיטת תל-אביב, לפי הרשימה שבאתרם:
[URL]http://www.bh.org.il/lds-microfilms-table.aspx?gen[/URL]ealogy ?

אם כן, תוכלי להזמין המסמכים מהם. תהליך ההזמנה מוסבר באתרם והתשלום - בכרטיס אשראי.
המחיר מאד מאד סביר, לדעתי, ומאד אמין, מנסיוני.

הלני

הלני

New member
אינני יודעת מדוע הקישור לא 'פעיל' בשלמותו.

באם אינו פעיל, העתיקי לדפדפן שלך.

הלני

תודה.

הזמנתי וקיבלתי במספר הזדמנויות תעודות ממיקרופילמים הקיימים בבית התפוצות ומארכיונים אזוריים בפולין (באופן ישיר וגם בעזרת אברהם כהנא בהזמנה משותפת למספר אנשים). הפעם, זו הזמנה עפ"י המופיע באינדקס של מיקרופילמים .

למעלה