Family EEA

o inbal o

New member
Family EEA

אהלן. אנחנו לפני מעבר לאנגליה. אני והילדים עם דרכון אוסטרי. בעלי ממלא את הטופס ל FAMILY EEA, אבל הגיע לשורה שבה מבקשים מספר תושב שלי, ומספר ביטוח לאומי. ואין לי לא את זה ולא את זה. מה עושים?
EEA National Registration Certificate number for the EEA National
National Insurance number

republik

New member
אתם בטוחים שמילאתם את הטופס הנכון?

ושלא בטעות מילאתם שאתם מגיעים מאוסטריה? כעיקרון הפמילי פרמיט מיועד בהגדרה למי שנמצא מחוץ לאנגליה ולכן מוזר שבכלל שואלים על מספר ביטוח לאומי. אתם יכולים אולי להשאיר את השדות ריקים?

o inbal o

New member
אני מקווה מאוד שזה הנכון :)

צירפתי צילום מסך.
זה הטופס ב visa4uk.fco.gov.uk
בעמוד שמוקדש ל EEA National, שרואים בצילום, הם מבקשים בהמשך גם:
What is the EEA National Registration Certificate number for the EEA National?
וזה שדה חובה.
ואחרי ששואלים על תעסוקה, שבמקרה הזה אישתי עצמאית, הם מבקשים:
What is their National Insurance number?
וגם זה שדה חובה.

מה עושים?
אם זה לא הטופס הנכון, אשמח לדעת איזה טופס הוא כן הנכון...

תודה רבה ושבוע טוב!

republik

New member
קשה לדעת אם זה הטופס הנכון או לא

כעיקרון הטופס שאתם צריכים למלא - EEA Family Permit - הוא טופס שממלאים אותו מחו"ל, ולכן מוזר שמבקשים פרטי רישום בבריטניה (מספר ביטוח לאומי והמספר רישום הזה שניהם דברים שמקבלים בבריטניה).
מצד שני, גם בפמילי פרמיט יכול להיות מצב שבו האזרח האירופי כבר נמצא בבריטניה והאזרח הלא-אירופי מעוניין להצטרף אליו, ובמצב כזה יכול להיות (גם אז לא חובה) שלאזרח האירופי יהיה את הפרטים האלה.
לכן אולי כדאי לחפש איפהשהו בטופס אם יש מקום למלא איפה נמצא האזרח האירופי, ואם עדיין חייבים למלא את השדה הזה לנסות לכתוב na או למלא את השדה באפסים ולהבהיר באיזהשהו שדה של הערות או משהו שהאזרח האירופי לא נמצא בבריטניה ולכן אין לו מספר ביטוח לאומי או מספר רישום.

מקווה שעזרתי...

למעלה