Family Business
S13E19

DeepThoughts

New member
Family Business../images/Emo58.gifS13E19

When father-and-son (guest stars Robert and Andy Prosky) come to the ER, Luka must treat the son’s failing heart while he takes on responsibility for the father. Language presents a challenge when Neela and Abby treat a good Samaritan. Meanwhile, Pratt tries to help Chaz make a new career choice, Gates has troubles with his own father, and Sam’s got her hands full with a seminar on handling aggressive patients. And who’s the John Doe Abby’s treating, and hiding from Luka?

lightanddark

New member
../images/Emo58.gif

אז מה יש לנו: ההוא מבוראט שוב קופץ לביקור, הקטע עם האבא והבן היה עצוב, השוטר וסאם זה רק אני או שהיא ניסתה להרוג אותו לאורך כל הפרק!
, גייטס הוא לא האבא של שרה (קצת מאכזב), ופיט רוצה להיות פרמדיק. פרק שיגרתי

Musi© Gi®l

New member
שגרתי מינוס, לא משהו.

חחחח באמת לא האמנתי שהוא ייצא חי מהפרק, כל כך היה מתאים שיתפתח משהו בינו ובין סאם. חתיך הבחור
הקטע עם האבא והבן, אכן עצוב, אבל כמה אפשר לחרוש על אלהיימר בסדרות רפואה. די מיצינו. הפרומו נראה מבטיח! ותכף נגמרת העונה, אני מקווה שהם השיקעו בפרקים האחרונים

lightanddark

New member
זאת פעם שנייה באי.אר

שממש התרכזו באלצהיימר. ומה קרה לאח שהיא יצאה איתו? לאן הוא נעלם?! (נראה לי הדחקתי משהו)

נועה167

New member
הפרק../images/Emo26.gif../images/Emo58.gif

באמת דיי שיגרתי אבל נחמד כזה, הקטע עם הבן והאבא היה עצוב :(, סאם הצחיקה אותי הפרק, ממ גייטס לא אבא דווקא חשבתי יהיה הפוך מממ זהו

DeepThoughts

New member
אוי שיגמר כבר

שום דבר משמעותי עניינים משפחתיים שרה לא הבת של גייטס but who cares והחב של בוראט בהופעת אורח

lightanddark

New member
הגזמת

שבוע שעבר היה משעמם כן ,אבל השבוע היה פרק אי.ארי לכל דבר

DeepThoughts

New member
לא הגזמתי

מיצה את עצמו לגמרי ומכיוון שהנושא של הפרק היה משפחה, ברור לי איך לוקה יעזוב הוא יסע להיות עם אבא שלו בקרואטיה.

DeepThoughts

New member
בעיקרון אני מחכה לסוף העונה

לא היה שום דבר מעניין בפרקים האחרונים, לא מחדשים שום דבר והפרומואים הם מוגזמים בצורה מטורפת ושוב חוזרים לאותם נושאים, עוד פעם פראט הולך ומדבר עם אח שלו, עוד פעם האבא השיכור של גייטס דובנקו נדלק על אבי, דובנקו נדלק על נילה נילה וגייטס נילה וריי אני מרגישה שהם טוחנים מים כבר והגיע הזמן לעצור (וחוץ מזה לא היה CSI השבוע..)

למעלה