Fame!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fame!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מי ראה אתמול את הסרט (המבוסס, כמובן על המחזמר) המדהים FAME? מדהים, משגע, מהמם, מקסים, מקפיץ, מרקיד, איך שתקראו לזה... בקיצור - זה היה מהמם! העלילה, כמובן, לא מהטובות בעולם, מה גם ששום דבר לא מסתיים, אבל המוסיקה, הכוריאוגרפיה, התלבושות וכו - מדהימים, ללא ספק. פעם הבאה שאני בלונדון אני אלך למחזמר... זה היה כל-כך סוחף ומלהיב שפשוט קמתי מהכורסא והתחלתי לרקוד ולהשתולל בסלון...
בכל מקרה - מומלץ מאוד! ומה שמאוד מצא חן בעיניי - שזה לא מראה רק את הצד היפה של חיי הזוהר והתהילה, אלא גם את הקשיים, הדיכאון, התחרות וכל השאר. צריך להראות את שני צדי המטבע...

Fame?

אכן, סרט מלהיב ביותר. ראיתי אותו לפני שבועיים בערך. באיזה ערוץ זה היה?

suzzie q

New member
זה סרט ישן

מאוד שכבר עשו לו מיליון שידורים חוזרים בערוץ 4 אבל כיף לראות כל פעם מחדש...פשוט נוסטלגיה שכיף להתרפק עליה אגב, גם את הסידרה אהבתי מאוד חבל שזה מזכיר לי מאוד מקום מסויים ושהכל התפוצץ לי בפרצוף בסוף אגב בית הספר שעליו מבוססת הסידרה- school of the arts בניו יורק הוא אחד מבתי הספר המפורסמים בעולם לאומנויות הבמה חני פירסטנברג (מקווה שאייתתי נכון)1 למדה שם...

mgirl

New member
מה? היה סרטטט?

אוףףף! אני משוגעת על הסדרה, כאילו, ממש, אבל אף פעם לא יצא לי לראות את הסרט!

suzzie q

New member
ברור שהיה סרט.קודם כל היה סרט

ורק אח"כ החליטו לבסס עליו סידרה

mgirl

New member
ידעתי שהיה סרט

רק לא ידעתי שהוא הוקרן באותו יום

D R A V E N

New member
לאחר שראיתי את המחזמר בלונדון..

המלצה ידידותית.. תראי הכול חוץ ממנו!

D R A V E N

New member
תסמכי עלי..

למרות שאת לא מכירה אותי אבל.. אני התאכזבתי קשות..השחקנים או כביכול שחקנים שהיו שם הם ניצולי סדנאות תאטרון של מג´דל כרום, העלילה לא קייייממממתתתתת! אם בסרט היא כמעט ולא הובחנה פה בכלל אין זכר אליה.. השירים נחמדים.. יש לי את רובם באמ.פי.. אם את רוצה... התפאורה קקה וגם הדרך שמחלפים אותה היא די קקה! לכי לראות הצגות מעניינות עם טעם.. בנוסף למחזות הזמר כמובן...! D

למעלה