Fame וBombay Dreams בלונדון

omerabin

New member
Fame וBombay Dreams בלונדון

היי חברים! קודם כל תודה ענקית לכל האנשים שעוזרים לי פה ונענים לתסכול המר שלי - זה פשוט עינוי מזעזע ליסוע ללונדון ל5 ימים ולנסות בחוסר אונים לבחור את ה3 הכי טובים מבין כל 50 המיוזיקל'ס המדהימים שם.... אז ים תודות (ובעיקר לזיו (British Airways) שעוזר לי ה-מ-ו-ן ולTommy Walker שעוזר אותי ומקלל אותי - ושניהם בעת ובעונה אחת! כשרון...) אז קודם כל הנה סקירה קטנה של כל המיוזיקל'ס המעניינים והמבוקשים שעולים עכשיו בווסט-אנד בלונדון, סתם בשביל שיהיה לנו פה מרוכז: Mamma Mia We Will Rock You Chicago Chitty Chitty Bang Bang Blood Brothers Lion King Beauty & The Beast Bombay Dreams Fame - The Musical Les Miserables Joseph and the..... My Fair Lady על הרוב אין לי הרבה מה להגיד: שיקאגו, עלובי החיים, אחים בדם, ושני המיוזיקלס-לפי-להקות (מאמא מיה וWe Will...). השאלה שלי היא לגבי 3 בעיקר: Fame - מי שמע/ראה? מי ביקר/נהנה/סבל? אשמח מאוד לשמוע תגובות ובכלל אם נדון בנושא. Bombay Dreams - וובר לא יכול להיות רע, בטח לא במקצב הודי מוזר - אבל מישהו ראה את זה? אני ממש מסוקרן!!! Chitty Chitty Bang Bang - רכז המגמה שלי נסע לפני שנה כמעט ועד היום מזמזם את זה ומספר כמה זה מדהים, ככה שזה לא יכול להיות רע. השאלה היא איך זה ביחס לאחרים - יש למישהו מושג? ואיך הגרסה החדשה של יוספקל'ה עם ההוא מבויזון? הבנתי מתום נחמיאס שזה ממש מעניין, אבל עד כמה זה שווה למי שכבר ראה 4 פעמים את הגרסה הרמת-גנית? חבר'ה - אני מתחנן, עזרה! ומבטיח גם להביא ביקורות ארוכות ותכניות מלונדון הקרירה כשאחזור - ג'סט הלפ מי!!!! הכי טוב יהיה עם כל אחד מכם יכתוב לי כאן את ה3 שהוא הכי אהב או נראים לו הכי מעניינים! הרוב קובע וגורלי התרבותי בידכם, פרופסורים למחזות זמר שכמוכם (וסתיו היא אלהי המיוזיקלס, כמובן). אני ממש צמא להמלצות. תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה!!!! עומר (עוד 3 ימים לונדון!) רבין

YARONֹR

New member
../images/Emo79.gifאהלן עומר.../images/Emo79.gif

תשמע, אם כבר מדברים על דברים שלא יכולים להיות רעים צריך להזכיר בראש ובראשונה את "מלך האריות", ואותו משום מה לא הזכרת. במקומך, הייתי עוזב לרגע את עלובי החיים, וגם את "מאמה מיה" והשני, שאין לי כוח לכתוב את שמו. לפי מה ששמעתי, אתה חייב לראות את מלך האריות. ודבר האחרון שיש לי לומר, הוא ששווה לנסות את יוספקל'ה
. כן, גם למי שראה את ההפקה של בית צבי. הכי גרוע, זה לחפש השוואות. והרי ברור לכולנו שיוסף זו חוויה בפני עצמה בכל מקרה, גם אם תראה את זה בהפקה של חמישה כושים מהארלם או עיירת פיתוח בדרום אפגניסטן. זהו, אני כבר סתם מתפלסף.... תהנה, מכל הלב. גם אני בקרוב אשוב לי לביקור בלונדון.... (ואז אתה תהייה זה שתקנא, נבלה) טיסה נעימה!!!!

british airways

New member
עומר תודה!!!..שמח לעזור...

היי עומר..מה נשמע.. קודם כל תודה..על המסר ששלחתה על ההוקרה..תודה!! בקשר לשאלתך..איזה מחזה לראות..זה באמת קשה, כי אנגליה מביאה בפני הקהל מגוון רחב של הצגות. אני למשל אהבתי לראות את כל המחזות בלונדון,ולכן זה עניין של טעם.. כי כל אחד אוהב מחזה אחר, כל אחד מתחבר למחזה מסוים.. אבל אני יכול להגיד לך בגדול שלכל מחזה שתלך אליו מאוד תהנה.. מה שאני אומר לך שתבחר מחזה מסוים שגם היה לך קל להגיע אליו.. עומר אשמח לסייע.. נתראה.. זיו נ.ב. דבר איתי טלפונית אני אשמח..

omerabin

New member
תודה לך!

ואני באמת אנצל את טוב לבך השופע ואתקשר אלייך כשאהיה בבית בשקט... תודה!

Gabi38

New member
וובר לא כתב את בומבי דרימס

ככה שזה לא וובר בסיגנון הודי שהיה יכול אכן להיות ענק ומעניין זוהי "רק" הפקה של וובר גבי

leocat

New member
מוטב מאוחר - מאשר אף פעם

אוקיי - אני חושב שהמחזמר הראשון החובה שיש לראות זה "CATS". כן, כן, כולם יאמרו שזה נדוש, שוב אנדרו לויד ובר וכל הבולשיט, אבל אין זו חויה לכל החיים. מחזמר נוסף שראיתי של "וובר" בלונדון זה "מיס סייגון", נחמד, יפה, אבל לא עשה לי את זה (מה שכן הרשים אותי זה התאטרון המפורסם שהעלה אותו "דרורי ליין", תאטרון בן יותר מ-200 שנה שהוזכר בכמה מספרי הלימוד שלי בתאטרון). ולהמלצות מתוך שמיעה ואהבות ילדות: "יוסף" כמובן, ואופרת הרוק "טומי" (למרות שנדמה לי שהפסיקו להעלות אותה), וכן "צ'יטי צ'יטי באנג באנג" שכמעט ונסעתי לראות את הבכורה ולו רק בגלל שרצ'ארד אובריין משחק שם. ואם בחובבי "רוקי" עסקינן - לנסות "לתפוס" את הופעה של "מופע האימים של רוקי" (סיבובי ההופעות עולים ויורדים בתקופות, והם בדרך כלל מסיירים ברחבי אירופה ולא רק בלונדון עצמה).

למעלה